Valorant Uzaylı Avcısı Koleksiyonu

    Valorant Uzaylı Avcısı Koleksiyonu

    Valoranta yeni gelen ''Uzaylı Avcısı'' Koleksiyonu ile ilgili genel bilgilerin olduğu yazımız çıktı.

                 Valorant Yeni Uzaylı Avcısı Koleksiyonu

    Valorant oyununa yeni gelen koleksiyon ''Uzaylı Avcısı'' oldu. Koleksiyonda gözümüze ilk çarpan şey kullanılan silah kaplamasında mini haritayı yansıtan görsel bir tarayıcı görmemiz. Haritayı direk yansıtan görsel tarayıcı epey ilgi çekici gözüküyor. Tarayıcı '' Kalp Atış Sensörü'' yükseltmesiyle tamamlanmış oluyor. Frenzy, Bucky, Phantom ve Odin de kullanabileceğiniz koleksiyonun birde bıçağı bulunuyor. Koleksiyona Valorant mağazasından Valorant Points karşılığında sahip olabiliyorsunuz.


    Valorant Points Nedir?

    Valorant Points veya kısaca VP, Riot Games’in çok oyunculu FPS video oyunu olan Valorant’a ait para birimidir. Valorant Points oyun içi mağazada yer alan ajan, silah aksesuarı ve benzeri pek çok ürüne sahip olmak için kullanılır. Mağazadaki ürünlerin yanı sıra Valorant Points ile Seçkin Savaş Bileti alabilir ve oyun keyfini artıracak ödülleri kazanabilirsiniz. 


    Valorant Uzaylı Avcısı Koleksiyonu


    Valorant Uzaylı Avcısı koleksiyonu kaç vp?

    Koleksiyon içerisindeki silah kaplamalarını paket halinde aldığınızda 7.100 Valorant Points karşılında satın almış oluyorsunuz. Paket olarak alırsanız genel olarak kazancınız 3.550 Valorant Points olacak şekilde size geri dönmüş sayılıyor çünkü pakette bıçak ücretsiz olarak size tahsil ediliyor.

    - Uzaylı Avcısı Bıçağı: 3.550 Valorant Points

    -Uzaylı Avcısı Frenzy: 1.775 Valorant Points

    -Uzaylı Avcısı Bucky: 1.775 Valorant Points

    -Uzaylı Avcısı Phantom: 1.775 Valorant Points

    -Uzaylı Avcısı Odin: 1.775 Valorant Points şeklinde Valorant mağazasında bulunuyor. 


    22 Haziran 2022 tarihine kadar mağazada bulunacak olan koleksiyonu kaçırmayın. Fırsatlardan yararlanmak için itemsatış.com üzerinden İndirimli Valorant Points Satın alın. Ayrıca sitemizde Valorant Hesap Satış yaparak para kazanabilir veya kendinize yeni bir Valorant Hesap Satın alabilirsiniz. 



    Önceki Haber
    LoL 12.11 Yaması Notları

    LoL 12.11 Yaması Notları

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    LoL 12.11 Yama NotlarıYeni gelen yama ile Bel'Veth imparatorluğunu Sihirdar Vadisini ele geçirmeye çalışarak genişletmek isteyecek. Bu yamada tam anlamıyla Bel'Veth şampiyonunu aramızda görüyoruz. Ayrıca yepyeni Okyanus Şarkısı kostüm serisi geldi.Bu kostümleri kullanabileceğiniz şampiyonlar: Yone, Nidalee, Ashe, Zeri ve Seraphine olacak. Sınırlı bir süreliğine Mağaza'ya gelen Prestij Okyanus Şarkısı Seraphine de bu yamada sizlerle buluştu. 9 Haziran - 14 Temmuz arasında bu kostüme sahip olabili

    Sonraki Haber
    Valorant 4.11 Yama Notları

    Valorant 4.11 Yama Notları

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Valorant 4.11 Yama Notları Valorant'a gelen yeni 4.11 yamasıyla bazı değişiklikler yapıldı ve bazı hatalar giderildi.Sosyal Güncellemeler Nelerdir?Tek Tabancayken Herkesi Susturma - Tek Tabanca anlarında odaklanabilmeniz için takım arkadaşlarınızı veya grubunuzun üyelerini topluca susturma seçeneği geldi!-Ayarlar (Esc) > Kontroller > İletişim sekmesini açın.-Tek Tabancayken Takımı/Grubu Susturma seçeneklerini istediğiniz tuşlara atayın.-Oyun içindeyken atadığınız tuşa basarak Tek Tabancayken Gru

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim