The Last of Us Dizisi Bugünden İtibaren Yayınlandı

    The Last of Us Dizisi Bugünden İtibaren Yayınlandı

    Bu haberimizde oyun meraklılarının çokça konuştuğu ve uzun zamandır hikayesiyle büyüleyen The Last of Us'ın dizisi nihayet yayınlandı.

    Naughty Dog tarafından geliştirilen ve 2013 tarihinde hikaye bazlı bir oyun olarak Playstation'a çıkışını gerçekleştirmiş The Last of Us oyunu bugünden itibaren dizisi yayınlanmış bulunuyor. The Last of Us uzun zamandır oyuncuların ilgi odağı olmuş olan ve hikayesiyle büyüleyen bir oyun niteliğinde bir çok oyuncunun beğenisine sunulmuştu. Hikayedeki aksiyonlar ve oynanış bakımından ödüllendirici bir nitelik taşıyordu. The Last of Us'ın gittikçe artan popülerliği sayesinde yapımcılar oyunun ikinci serisini çıkarmak için kolları sıvamıştı. Ancak ikinci oyun beklenmedik bir şekilde bir çok oyuncu tarafından nefret edildi ve bir çok oyuncu tarafından da sevilmişti. Bugünlerde ise The Last of Us popülerliğini korumaya devam etmişti. Birinci oyunun Remake versiyonu ile Türkçe Dublaj seçenekleriyle tekrardan oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Yeni versiyonu bir çok oyuncu tarafından yine beğenilmişti ve ardından PC'ye çıkma kararı alınmıştı.

    The Last of Us Dizisi Bugünden İtibaren Yayınlandı


    The Last of Us Dizisi Nereden İzlenir?

    Bunun ardından The Last of Us çokça sevilen karakterleri ve hikayesiyle yapımcılar HBO ile anlaşarak ortaya yepyeni bir dizi çıkarmaya karar verdiler. Yapımın uzun sürmesiyle birlikte dizinin HBO'da çıkmasına karar verilirken ülkemizde BluTV'ye çıkmaya çalıştı. Bugün nihayetinde The Last of Us'ın dizisi BluTV'de yayınlandı ve ilk bölümün süresi neredeyse 1 saat 17 dakika olarak çıkışını yapmış bulundu. The Last of Us dizisi Türkiye saatiyle 6:30'ta yayınlandı ve sabaha karşı uyananlar diziyi keyifle açarak izlemeye başladı. The Last of Us dizisi şimdiden bir çok izleyen ve oyuncular tarafından sevildi ve yılın belki de en iyi oyun uyarlaması olduğu iddia edildi. Dizide görülen oyun göndermeli çokça rastlayacağımız türden olabileceği tahmin edilebiliyordu.

    The Last of Us Dizisi Bugünden İtibaren Yayınlandı


    Dublaj Seçeneği Mevcut mu?

    BluTV'nin açıklamasına göre de dizinin Dublaj versiyonu yayından kısa bir süre sonra dublaj seçeneğinin de mevcut olacağını söylemektedir. The Last of Us son zamanlarda popülerliğini yitirmiyor ve üstüne daha çok içerik çıkarma fırsatı bulunuyor. Yapımcılar şimdilik dizinin yayınlanmasıyla birlikte sessizliğe gömüldüler ve dizinin devam etmesiyle birlikte ortaya yeni gelecek olan bölümler merakla bekleniyor. The Last of Us'ta gördüğümüz ana karakterler olan Joel ve Ellie'nin maceraları devam ediyor ve oyundan bir çok gördüğümüz karakterde bunların arasında yer almaya devam edecektir.


    Önceki Haber
    Genshin Impact Promosyon Kodları

    Genshin Impact Promosyon Kodları

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Anime tarzı oyun sevenlerin favori oyunlarından biri olan Genshin Impact, devasa açık dünya RPG'si için bizlere ücretsiz oyun içi ödüller alabileceğimiz promosyon kodları sunar. Geliştirici Hoyoverse, canlı yayınlar sırasında size primogemler, mora, maceraperest deneyimi ve çok daha fazlası gibi güzellikler sunan rutin olarak ücretsiz ürünler sağlar. Bu yazımızda, şu anda mevcut olan ve kullanılan her bir Genshin Impact promosyon kodlarının bir listesine sahibiz ve bunları nasıl kullanacağınıza

    Sonraki Haber
    Gta V Oyunu Nasıl Oynanır?

    Gta V Oyunu Nasıl Oynanır?

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

     Oyunu Oynamak İçin Yapılması Gerekenler:Oyunun makalemizin devamında belirttiğimiz minimum sistem gereksinimleri sağlandığında veya eğer konsol üzerinden oynuyorsanız PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox X ve S Serisi konsolunuz varsa oynamanız için yeterli olacaktır. Oyununuzu indirdikten sonra sisteminize uygun ses ve görüntü ayarı yapmayı unutmayınız eğer sisteminiz yeterince güçlü ise daha güzel bir görüntü sahibi olmak için oyuncuların yapıp paylaştığı graf

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim