Steam'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    Steam'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    Bu hafta Steam'de ücretsiz olarak verilen oyun ARK Survival Evolved oldu.

    Steam Ücretsiz Oyun - ARK Survival Evolved 

    19 Haziran 2022 saat 20:00'a kadar ücretsiz erişebileceğiniz bu oyun normalde 50 TL karşılığında satın alınabiliyordu ancak Steam kullanıcılarına özel sınırlı süre içerisinde bu oyuna ücretsiz sahip olunabilecek.


    Steam'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    ARK Survival Evolved Nedir Nasıl Oynanır?

    Bilgisayar, Xbox One ve Playstation 4 üzerinden oynanabilen ARK Survival Evolved, macera dolu bir hayatta kalma oyunudur. ARK Survival Evolved, dinozorlar ile dolu sizlere heyecan ve eğlence veren bir oyun dünyasıdır.

    ARK olarak adlandırılan gizemli bir adanın kıyılarında aç ve dondurucu ortamda mahsur kalan bir erkek veya kadın olarak oyuna başlıyorsunuz. Dinozorları ve diğer dolaşan ilkel yaratıkları öldürmek veya evcilleştirmek için becerilerinizi göstermeniz gerekiyor. Hayatta kalmak, egemen olmak ve kurtulmak için yüzlerce diğer oyuncu ile bir araya gelerek avlanın ve kaynakları toplayın; ürünler ve mahsuller yetiştirin, araştırmalar yapın ve sığınaklar inşa edin!

    100’den fazla dinozorlardan ve diğer yaratıklardan oluşan bu ortamda onları yakalayıp evcilleştirilebilir veya avlayabilirsiniz. Evcilleştirdikten sonra ne kadar iyi eğittiğinize bağlı olarak komutlar verebilirsiniz. Ayrıca zırh ve ekipmanlar üreterek onları güçlendirebilirsiniz. Her dinozorun ayrı bir yeteneği olduğunu da unutmayın.

    Farklı beslenme şekilleri olan ARK Survival Evolved oyununda hayatta kalmak için yemek yemelisiniz. Evinizde ve envanterinizde bol miktarda su depolamanız gerekmektedir. Hava ve sıcaklık durumlarına göre açlık ve susuzluk durumları değişebilir. Soğuk ortamlarda bir ateş ve barınak inşa etmeniz; aşırı sıcaklara karşı kendinizi korumak için de çok çeşitli özelleştirebilir kıyafetler ve zırhlar hazırlamanız gerekmektedir.

    Ağaçlar, madencilik materyalleri ve diğer değerli kaynakları, ormanda dolaşarak toplayabilirsiniz. Topladığınız bu materyaller ile kapılar, rampalar, kirişler, pencereler, tuzaklar, teller ve her türlü elektrikli cihazlardan üretebilirsiniz. İnşa edeceğiniz yapılar ile de kendinize bir sığınak oluşturabilir ve ayrıca dekoratif eşyalar ile kendi zevkinize göre tasarlayabilirsiniz.

    Yabani bitki örtüsünden topladığınız tohumları arazilere dikerek, sulayarak ve gübre ile besleyerek tarımı başlatabilirsiniz. Çok bulunabilen tohumlar olduğu kadar özel bitkilerin tohumlarından da toplamak için etrafı keşfetmek zorundasınız. Bu bitkiler sayesinde beslenebilir ve faydalı tonikler yapabilirsiniz.

    Oyunda yaptığınız her şey dayanıklıdır ve tamir edilmezse uzun süreli kullanımdan sonra yıpranmaya başlar. Oyundan çıktığınız zaman karakteriniz kalıcı dünyada uyumaya başlar. Siz oyundan çıkınca eşyalarınız ve yapınız oyundan çıkmaz, her şey yağmalanabilir ve çalınabilir. Bundan dolayı önleminizi iyi almanız gerekmektedir.

    Üreticiliğinizi konuşturabileceğiniz ve hayatta kalma becerilerinizi ölçebileceğiniz geçmiş çağların günümüze uyarlanmış olduğu bu oyunun ilgi çekici fırsatını kaçırmayın ve bir an önce oyunu Steam üzerinden edinin.


    Bu ve bu gibi farklı bir çok oyuna erişebilmek için https://www.itemsatis.com/urunler/steam-cuzdan-kodu.html linkinden Steam Cüzdan Kodu satın alın. Ayrıca sitemizde Steam Hesap Satış yaparak para kazanabilir, veya kendinize yeni bir Steam Hesap Satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Valorant Ajan Hikayeleri - Sage

    Valorant Ajan Hikayeleri - Sage

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Valorant Ajan Hikayeleri: Sage'in Hikayesi Nedir?Kökeni: ÇinAdı: Ling Ying WeiSınıfı: IşıldayanCinsiyeti: KadınBağlantıları: Valorant ProtokolüÇinli ve kapı gibi Sage gittiği her yerde kendini ve takımını güvende tutar. Öldürülen silah arkadaşlarını hayata döndürme yeteneği ve agresif saldırıları bertaraf edebilmesiyle, savaş meydanında etrafına huzur verir.Sage, gittiği her yerde kendisi ve ekibi için güvenlik yaratır. Düşmüş arkadaşlarını diriltebilen ve güçlü saldırıları savuşturabilen yetene

    Sonraki Haber
    League of Legends Zaun Bölgesi

    League of Legends Zaun Bölgesi

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Zaun Bölgesi Neresidir?Bir yeraltı yerleşimi izlenimi uyandıran Zaun, aslında Piltover'ın altındaki derin kanyon ve vadilerde uzanan, geniş mi geniş bir alt şehir. Güneş ışınları Zaun'a zar zor ulaşırken, şehre vuran azıcık ışık da örümcek ağı gibi uzanan, paslanmış boruların sızdırdığı dumanın filtresinden geçip, fabrikaları andıran binalarının isli camlarından yansıdıktan sonra zemine varabiliyor. Bir zamanlar tek vücut olan Zaun ve Piltover, artık ayrı ama bir o kadar da birbirine bağımlı iki

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim