Steam Nedir?

    Steam Nedir?

    Steam, Steam Cüzdan, Steam Cüzdan Kodu nedir ve ne işe yarar? Bu makalemizde hepsinin cevabını siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız.

    Steam Nedir?

    Steam , Valve Corporation tarafından geliştirilen, bir oyun platformdur. Oyunların dağıtım sürecini üstlenmektedir, pek çok oyun, eklenti paketi, yazılım, video ve oyunlar ile ilgili programların satışı Steam üzerinden yapılır. Steam sayesinde bu içerikler çevrimiçi ortamdan kolayca indirilebilir.

    Mayıs 2016'dan itibaren 125 milyon aktif kullanıcıya sahiptir ve Ocak 2019'dan itibaren 30 binden fazla oyun barındırmaktadır. 2017 yılında günlük ortalama 33 milyon, aylık ise 67 milyon aktif oyuncu sayısı görmüştür.

    Steam, oyun barındırma hizmeti dışında da çeşitli hizmetler sunar. Bu hizmetlerden birçoğu Steam hesabında 5 Amerikan Doları'ndan daha az harcama yapılmışsa kullanılamaz olur.

    İstemci; Windows, Linux ve Mac OS üzerinde yüklenebilir ve bu işletim sistemini destekleyen içeriklerin kurulmasına izin verir. 21 Ağustos 2018 itibarıyla; Steam Play Beta, sadece Windows için geliştirilmiş oyunların da Linux üzerinde çalıştırılmasını mümkün kılmıştır. Bu, Wine yazılımının Valve tarafından fonlanmış ve değiştirilmiş sürümü olan Proton ile gerçekleştirilmektedir.


    Steam Nedir?


    Steam Mağazası Nedir?

    Steam Mağazası 3 Ağustos 2017 itibarıyla 16574 oyun, 12154 indirilebilir içerik, 12154 oyunun deneme sürümü, 476 yazılım ve 588 video yayınına ev sahipliği yapmaktadır.16 Haziran 2015'ten itibaren Steam Mağazası'nda Türk lirası ile alışveriş yapabilme imkânı sunulmuştur.

    Mağaza sayfaları, içeriklerin hakkında bilgi veren değerlendirmeler de içerir. Değerlendirmeler, sadece içeriği kütüphanesinde bulunduran gerçek kullanıcılar tarafından yapılabilir. Yorum yapabilmek için içeriğin belirli bir süre kullanılmış olması gerekir.

    Oyun indirmek ve oynamak dışında, satın alınması gibi tüm işlemler Steam'in web sitesinden, istemcisinden veya mobil yazılımından yapılabilir.

    Mağazadaki tüm içerik, arkadaş listesindeki kişilere hediye etmek için de satın alınabilir.


    Steam Nedir?



    Steam cüzdan kodu nedir? Ne işe yarar?

    Steam cüzdan kodu, Steam platformundaki hesabınıza, değişen tutarlarda bakiye yüklemenizi sağlayan kodlardır. Satın almış olduğunuz Steam cüzdan kodunu Steam platformunda kullanarak, kullanmış olduğunuz kodun tutarı kadar bakiyeyi Steam hesabınıza yüklemiş olursunuz.

    Steam bakiyeniz ile, Steam platformundan oyun alabilir veya Steam platformunda yer alan oyunların içindeki marketlerden çeşitli satın alımlar yapabilrsiniz.

    https://www.itemsatis.com/ilanlar/steam-hesap-satisi.html linkinden güvenilir steam cüzdan kodu satın alın. Ayrıca sitemizden Steam Hesap Satış yaparak para kazanabilir, veya kendinize yeni bir Steam Hesap Satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Discord Early Hesap Nedir?

    Discord Early Hesap Nedir?

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Discord Lightro, Early Supporter nedir? Nitro, 10 Ekim tarihine kadar aylık 5$, yıllık 50$'a hizmetini sürdürürken Discord'un oyun mağazası açma kararı (henüz herkese açık değil, yakın zamanda gelecek) sonrasında Nitro abonelerine oynayabilecekleri (neredeyse 700$'lık civarında) oyunları bedava oynama fırsatı sunacaktı. Fakat bu kadar masrafın altından gelmek zor olduğu için Discord, Nitro programını yenileyerek bildiğimiz, hareketli resim, her sunucuda istenilen emojiyi kullanabilme vs. gibi öz

    Sonraki Haber
    Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu

    Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu7 - 14 Temmuz 2022 tarihleri arasında Epic Games üzerinden ücretsiz sahip olabileceğiniz oyun ''Killing Floor'' oluyor. Tripwire Interactive'in popüler kooperatif atıcı oyunu Killing Floor 2'de oyuncular Horzine Corporation'ın art niyetli unsurlarınca yaratılan Zed adı verilen korkunç katillerin işgal ettiği Avrupa kıtasına iner. 6 kişilik Eşli oyun modu ve 12 kişilik VS modu ile Zed katliamlarıyla dolu bir kargaşanın hakim olduğu oyunda adrenalin dolu hayatt

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim