Steam'de olan Electronic Arts Oyunları Büyük İndirime Girdi

    Steam'de olan Electronic Arts Oyunları Büyük İndirime Girdi

    Bu haberimizde Electronic Arts oyunlarının şimdiye kadar en büyük indirime girdiği net bir şekilde belirlenmiştir detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Steam'da hali hazırda duran Electronic Arts oyunları %80'lik bir indirime girmiştir. Belli başlı Electronic Arts oyunları Crysis serisi, Need for Speed, Medal of Honor, Titanfall 2 ve Dirt gibi bir çok oyun indirime girmiştir. 


    Crysis Remastered

    Basit bir kurtarma operasyonu olarak başlayan bu macera, uzaylı istilacıların Kuzey Kore'yi oluşturan adalar kümesine üşüşmesiyle yepyeni bir savaş sahnesine dönüşüyor. Nanozırhın gücünü avantaja çeviren oyuncular, devriye gezen düşmanlara gizlice yaklaşmak için görünmez olabilir veya güç düzeyini artırarak araçları paramparça edebilir.  Nanozırhın hızı, gücü, koruma kapasitesi ve görünmezlik özelliği her türlü mücadelede karşılaşılan zorluklara yaratıcı çözümler  bulunmasını sağlar. Kapsamlı modüler silah cephanesiyse oynama tarzını belirleme konusunda benzeri görülmemiş bir denetim olanağı sunar. Bulunduğun ortam sürekli olarak değiştiğinden bu devasa ve korumalı dünyada düşmanlarına hükmetmek için, taktiklerini ve ekipmanını koşullara göre adapte et.


    Normal Fiyat: 50₺

    İndirimli Fiyat: 22.50₺




    Crysis Warhead

    2007'nin Yılın Bilgisayar Oyunu'ndan nabzı attıran yeni bölüm: Çavuş Sykes olarak oynayın ve savaşın yepyeni bir yanını deneyimleyin. Düşmanlarınızın takip eden savaş için hayati öneme sahip bir şeyi ele geçirdiğini keşfettiğinizde, düşman hatlarının arkasındaki standart bir savaş görevi kritik hale gelir. Kargoyu ne pahasına olursa olsun geri almak size kalmış.


    Normal Fiyat: 129₺

    İndirimli Fiyat: 32.25₺



    Crysis 2

    Uzaylılar New York'u yok ediyor, sadece hayatta kalacak teknolojiye sahipsin. Eşsiz Nanosuit 2 Gizlilik, Zırh ve Güç yeteneklerini kullanarak gerçek zamanlı olarak uyum sağlayın, ardından uzaylı tehdidiyle normal bir askerin ancak hayal edebileceği şekillerde mücadele edin.


    Normal Fiyat: 199₺

    İndirimli Fiyat: 49.75₺



    Crysis3

    Dünyanın kaderi sizin elinizde. Eski ve yeni düşmanlar, 24 yıl önce büyük çaba harcayarak sağladığınız barışı tehdit ediyor.  Alpha Ceph arayışınız devam ediyor fakat bu kez C.E.L.L. şirketinin arkasındaki gerçeği de gün yüzüne çıkarmanız gerekiyor. İşiniz kolay değil ancak Nanosuit’iniz bu yolda sizin yanınızda olacak. Düşmanlarınızı gizli bir saldırı planlayarak sessizce öldürün ya da direkt kaba kuvvet ile yok edin. Dünyayı kurtarmak için her yöntem kullanılabilir.


    Normal Fiyat: 199₺

    İndirimli Fiyat: 49.75₺



    Titanfall 2

    Titanfall 2, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunu dur.


    Normal Fiyat: 199₺

    İndirimli Fiyat: 31.84₺



    DiRT Rally 2.0

    DiRT Rally 2.0, en küçük hatanın yarışını sona erdirebileceğini bilerek, dünyanın dört bir yanından ikonik ralli konumları arasında en güçlü arazi araçlarıyla oynaman için sana meydan okuyor. Yeni özgün bir yol tutuşu modeli, lastik seçimi ve yüzey deformasyonu dahil olmak üzere, en sürükleyici ve gerçekten odaklanmış arazi yarışı deneyimiyle içgüdülerine güvenmen gerekecek.Yeni Zelanda, Arjantin, İspanya, Polonya, Avustralya ve ABD'deki gerçek hayat arazi yarışı ortamları arasında sadece sana yol gösterecek yardımcı sürücün ve içgüdülerinle ralli aracını güçlendir.


    Normal Fiyat: 40₺

    İndirimli Fiyat: 10₺



    DiRT 5

    DIRT 5, kendinden önceki oyunlara ve serinin ruhuna saygı duyuyor fakat DIRT efsanesinde yeni çığır açıyor. Bu en cesur ve en iddialı DIRT oyunu. Yeni özellikler, yaratıcı yenilikler ve eşsiz bir bakış açısı, DIRT 5'in off-road yarışı, tarzı ve kültürü için bir merkez haline gelmesini sağlıyor. Burada sürekli öne çıkan anlarda rol oynayabilirsin.


    Normal Fiyat: 40₺

    İndirimli Fiyat: 10₺



    Medal of Honor

    Doğrudan Ulusal Komuta Otoritesi altında faaliyet gösteren, bir görevin başarısız olmamasının çok önemli olduğu durumlarda, özenle seçilmiş savaşçılardan oluşan nispeten bilinmeyen bir varlık seçilir. Onlar Tier 1 Operatörleridir. 2 milyondan fazla aktif asker var. Bunlardan yaklaşık 50 bini Özel Harekat Komutanlığı'nın doğrudan kontrolü altındadır. Kademe 1 Operatör, en yüksek düzeyde eğitimli Özel Harekat Kuvvetlerinin bile üzerinde ve ötesinde işlev görür. Kesin sayıları, sınıflandırılırken, düşük yüzlerce dolaşıyor. Onlar yaşayan, nefes alan, hassas savaş aletleridir.


    Normal Fiyat: 129₺

    İndirimli Fiyat: 32.25₺



    GRID

    GRID, benzeri olmayan bir yarış deneyimidir. Eşsiz bir yan yana yarış deneyimi sunan GRID, her bir yarışla kendi yolunu seçme, kendi hikayeni yaratma ve motor sporları dünyasını fethetme şansını elde ettiğin yepyeni bir deneyimle geri dönüyor.


    Normal Fiyat: 40₺

    İndirimli Fiyat: 10₺


    Operation Flashpoint: Dragon Rising   

    Operation Flashpoint: Dragon Rising, Sakhalin adalarından birinde, küresel ölçekte patlama tehlikesiyle karşı karşıya olan hayali bir çatışma hakkında bir oyundur. Oyuncu, adanın kontrolü için yarışan sayıca fazla Çin kuvvetlerine karşı savaşan müttefik kuvvetlerin bir parçası olan bir ABD askeri rolünü üstleniyor.


    Normal Fiyat: 18₺

    İndirimli Fiyat: 4.50₺



    Project CARS

    Otomobil yarışı tutkunları ve gerçek pilotlar tarafından geliştirilmiş, test edilmiş ve onaylanmış Project CARS, geliştirici uzmanlığı ve hız tutkunlarının arzularını bir araya getiren yeni nesil yarış simülasyonudur.


    Normal Fiyat: 32₺

    İndirimli Fiyat: 9.60₺



    Burnout Paradise Remastered

    Paradise City'e tekrar hoş geldiniz! Burnout Paradise Remastered'da sokaklara hükmederek aksiyon yaratın. Şehir merkezinin hareketli sokaklarından zorlu dağ yollarına kadar her yerde tozu dumana katın. Gelmiş geçmiş en yüksek aksiyonlu sürüş oyunlarından birinde yüksek oktanlı hareketler yapın ve tozu dumana katın!


    Normal Fiyat: 129₺

    İndirimli Fiyat: 32.25₺



    Steam Cüzdan Kodu Ürünlerine Ulaşmak İçin Buraya Tıklayınız

    Steam Random Key Ürünlerine Ulaşmak İçin Buraya Tıklayınız


    Önceki Haber
    League of Legends Udyr Oynanış Rehberi

    League of Legends Udyr Oynanış Rehberi

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Udyr Ne Zaman Çıktı?Udyr ilk 40 şampiyondan biri olarak bugüne kadar League of Legends evrenindeki yerini aldı. Büyük bir REWORK ile Udyr yeni yetenek setiyle karşımıza çıktı. League of Legends Udyr Oynanış Rehberi sayesinde bu şampiyona olan aşinalığınız artacak.Udyr YetenekleriPasif Yeteneği: Ruhani KöprüRuh Uyanışı: Udyr, duruşunu değiştiren dört temel yeteneğe sahiptir. Etkin duruşunu ilave etkiler kazanmak için düzenli aralıklarla yeniden kullanarak uyandırabilir. Bu etkinin duruşlar arasın

    Sonraki Haber
    PBE Ön İzlemesiyle Gelen Yeni Kostümler Fright Night

    PBE Ön İzlemesiyle Gelen Yeni Kostümler Fright Night

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Fright Night & Ashen Slayer SylasYeni Kostümler Fright Night, Ashen Slayer Sylas ve Worlds 2022 Azir ile birlikte League of Legends'in yeni kostüm serisi ve Kül Şövalye serisinin devamı olacak. Oldukça dikkat çekici olan bu kostümlere sahip olmak için oyun içerisinde epey bir vakit geçirmeniz ve cevher toplamanız gerekebilir. Diğer kostümler ise 1350 RP gibi cüzi bir fiyatla satın alınabilir durumda olacak, işte detaylar ve kostümlerin görseli;Ashen Knight Sylas ( Cevher ile Alınabilir )Fright N

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim