Silent Hill Serisi Geri Dönüyor Konami Bu Defa Çıtayı Aştı

    Silent Hill Serisi Geri Dönüyor Konami Bu Defa Çıtayı Aştı

    Bu haberimizde gelecek olan Silent Hill serilerine ve filmlerine dair önemli gelişmeler açıklandı detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Yeni Silent Hill

    Senelerdir uzun bekleyişlerin ardından hakkında hiç bir haber alamadığımız Silent Hill serisi hakkında dün gece saatlerinde yeni tanıtımlarıyla tüm kullanıcıların beklentilerini sarstı. Konami serinin 3 yeni oyunu interaktif bir dizisi ve film olarak duyurdu. Oyun devlerinden biri olan Konami tarafınca geliştirilen Japon asıllı korku oyunu serisi olan Silent Hill tüm oyun severler için aklımıza kazınmış bir seri olarak kalmıştı. Popülerliğini de sinemalara uyarladıktan sonra daha fazla yeni oyun serisinin çıkacağı hayranları tarafından beklenmekteydi. Hikayesinin son oyunu üzerinden neredeyse 10 yıl geçmişti. Mayıs ayında da serinin yeni oyununa dair iddialar artmaya devam etmişti. 


    Nihayet Silent Hill hayranlarının uzun zamandır bekleyişi ise bir gelişmeyle yaşandı. Konami yeni Silet Hill yapımları için bir canlı yayın duyurusunda bulundu. Canlı yayın günümüzün en sonunda geldi ve Konami sadece yeni Silent Hill oyununu değil evrenini geliştirmek adına 3 adet yeni oyun, interaktif dizi ve yeni film duyurusu yaptı.


    Silent Hill 2 Remake


    Silent Hill 2 2001 yılında piyasa sürülmesinden bu yana çok sevildi. Bu oyun baştan geliştirilecek ve günümüz grafiklerine uyarlanacak. Oyun Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor ve Playsitation 5 ve PC'de yeni halini almış olacaktır. 



    Silen Hill: Townfall


    No Code işbirliği ile geliştirilecek olan Silent Hill: Townfall seriye yeni bir hikaye ve yeni bir oyun ile birlikte henüz ne olacağı bilinmiyor.



    Silent Hill: Ascension


    Silent Hill: Ascension aslında seriye bambaşka bir bakış açısı sağlayacak ve bunun yanında gerçek zamanlı bir interaktif dizi olacak. Oyuncuların tıpkı Netflix'te yer alan interaktif diziler gibi kararları aralarında verdiği ve seçimli oyunlar ile aynı katkıyı sağlayacağı anlatılmaktadır. 2023 yılında gelmesi planlanıyor.



    Silent Hill Yeni Filmi: Return to Silent Hill


    Silent Hill oyunları ve interaktif dizinin yanı sıra sürpriz bir şekilde açıklanan filmi Return to Silent Hill duyurulmaktadır. Film Silent Hill serisinin 15 yıl aradan sonra tekrardan evrene dahil olacaktır. Filmin ne zaman duyurulacağı veya çıkacağı konusunda bilgi paylaşılmadı.



    Silent Hill f


    Son duyuru ise Silent Hill f Silent Hill Reamek Konami'nin tek yeni Silent Hill oyunu olmayacaktır. Konami seriyi yeni oyunlar ile birlikte geliştirecek ve bu yeni projede Silent Hill f yer alıyor. Oyun hakkında neredeyse bilgi paylaşılmamıştır sadece bir fragman ile duyurulmuştur.


    Peki duyurulan bu yeni oyunlar, filmler ve dizilerden memnun kaldınız mı sizin görüşleriniz nelerdir? Konami'nin seriye en son getirdiği bu katkıyı beğendiniz mi? Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek diğer haberlerimizin bildirimini alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    VALORANT Yeni Koleksiyon İyon 2.0 Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon İyon 2.0 Vitrinde

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Her bölümle ve yamayla beraber oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, Valorant'ın yeni güncellemesiyle birlikte İyon 2.0 koleksiyonunu oyuna ekledi. Valorant'a yeni gelecek olan yeni setin LoL'de ki Pulsefire kostümlerinin temasına oldukça benzemektedir. mavi efektleri ve teknolojik temayla birlikte oyuna geliyor. İyon 2.0 14 gün boyunca mağazada yerine alacaktır. Sete sahip olmak için Valorant hesabınıza giriş yaparak mağaza bölümünden rahatlıkla alabilirsiniz.Valorant İyon 2.0 Kol

    Sonraki Haber
    LoL'e Yeni Gelecek Olan Arş Hükümdarı Kostümleri Kaç RP Olacak?

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Arş Hükümdarı Kostümleri Kaç RP Olacak?

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Arş HükümdarlarıLeague of Legends'e bitmek bilmeyen kostüm getirisi günden güne devam etmektedir. Riot Games özel olarak League of Legends'tan elde ettiği gelirler karşılığında yeni tema kostümleri her yıl devam etmektedir. League of Legends'a gelecek olan Arş Hükümdarı kostüm serisi bir Neon havası verdiği ve bu kostümlerin tıpkı Kod adı ve Sonsuz Karanlık kostümlerinin birleşimi gibi durmaktadır. Kostümlerin fiyatı da şimdiden belli olmuş durumdadır.Arş Hükümdarı Kostümleri Arş Hükümdarı Pyke

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim