LoL Yeni Sezonda Şampiyon Yeniliklerine Dair Bilgiler

    LoL Yeni Sezonda Şampiyon Yeniliklerine Dair Bilgiler

    Bu haberimizde League of Legends'e yeni sezonda yeni gelecek olan şampiyonlara dair detaylar paylaşılmaya devam ediyor. Bu haberimizde yeni şampiyonlardan bahsedeceğiz.

    Yeni Şampiyonlar Ve İlerleyiş

    Riot Games, League of Legends için her sene değişikliği ve yeni şampiyonları getirmeyi ihmal etmiyor. Son oynanış yol haritasından sonra geçtiğimiz günlerde bir Çin röportajında League of Legends'e yeni sezonda gelecek olan şampiyonlara dair bir kaç bilgi verildi. K'Sante'nin ardından yeni sezonda yeni eşyalar ve orman rotasıyla League of Legends günden güne değişmektedir. Oyunun bu şekilde ilerlemesinin en büyük nedeni de sürekli League of Legends'in güncellenmiş olması. Yeni şampiyonlara dair bir röportajda ilk iki şampiyonumuz bulunuyor. Bunlar Sevimli bir Destek ve Daha Karanlık bir Suikastçı'nın gelmesiydi.



    Reav3 geçtiğimiz oynanış şampiyon yol haritasında K'Sante'den sonra bir destek şampiyonun geleceğini bizlere söylemekteydi. Reav3'ün paylaştığı bilgiler ise Ixtal bölgesinden gelen Erkek bir efsuncu olarak yerini almasından bahsetti. Oyuncular uzun zamandır erkek bir efsuncu bekliyordu ve nihayet hayalleri gerçek olacaktır. Çin röportajında bahsedildiğine göre küçük bir çocuk olacağından ve alevli büyüleriyle şifa yapan tatlımı tatlı bir erkek çocuğu olacağından bahsediyor. Erkek çocuk denilince aklımıza ilk olarak Nunu, Annie veya Zoe gelmekte bununla birlikte yeni bir çocuk şampiyon gelmeyeli çok zaman olmuştu.

    LoL Yeni Sezonda Şampiyon Yeniliklerine Dair Bilgiler


    Yeni destekten sonra ise daha karanlık bir suikastçının oyuna gelmesi gerektiğinden bahsedilmişti ve Reav3 bir Darkin şampiyonu getirme konusunda bu sefer ısrarcıydı. Yeni Darkin şampiyonumuz bir suikastçıydı ve aynı zamanda bir hançere hapsedildiğinden bahsedildi. Çin röportajında ise 2022 şampiyonlarını dikkate aldığımız zaman hepsi neredeyse çok karmaşıklar ve bu yüzden farklı bir yaklaşım sergilemek istediklerini belirtiyorlar. Dolayısıyla yeni Darkin suikastçısının karmaşık olmayacağı aksine daha basit bir yetenek kitine sahip olacağını belirtmektedirler. 

    LoL Yeni Sezonda Şampiyon Yeniliklerine Dair Bilgiler


    Yeni Darkin şampiyonumuzdan bahsettikten sonra mevcut ilerleyiş biçimine göre 2023'te daha fazla görsel güncelleme yapmak istediklerini ancak bunun yerine daha popüler şampiyonlara güncelleme yapmak istediklerini açıkça belirtiyorlar. Mevcut şampiyon çıkış tarihleri ve ilerleyiş biçimi şu şekildedir.


    Ahri Güncellemesi > Aurelion Sol Güncellemesi > Yeni Destek Şampiyonu > Yeni Suikastçı Darkin Şampiyon


    2023 Sezonu

    Çin röportajından sonra 2023 başlarında bundan daha fazlasından bahsedeceklerine ve bununla alakalı bir yazı paylaşacaklarını söylemektedirler. Bununla birlikte yeni sezonda bizlerin neler bekleyeceğini görebileceğiz ve haliyle yeni sinematik ve şampiyonlar hakkında bilgi alabiliriz bu yüzden takipte kalabilirsiniz.


    İndirimli Riot Points fırsatını kaçırmayarak dilediğiniz gibi sayfamızdan alabilirsiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html

    Yeni gelen bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.


    Önceki Haber
    LoL Türkiye, Orta Doğu ve Avrupa Bir Araya Geliyor

    LoL Türkiye, Orta Doğu ve Avrupa Bir Araya Geliyor

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Riot Games'in yeni bir Avrupa Ligi sezonu için aylar öncesinden bir takım haberler duymuştuk ve bu dev değişiklikleri daha da açıklığa kavuşmuş durumda bulunuldu. Avrupa bölgesinin Türkiye ve Orta Doğu'da ki takımların artık tek bir ligde bir araya gelecektir. Geçtiğimiz gün boyunca en iyi Dünya Şampiyonası Espor finallerinden birisine sahip olan Riot Games'in League of Legends'te bugün özellikle Türkiyede'ki ligide ilgilendiren büyük bir haberi bizlere açıklamış bulunmaktadır.Riot Games firması

    Sonraki Haber
    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Sürümü Çıktı

    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Sürümü Çıktı

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales OYNANIŞ Oyun tatil döneminde geçtiği için karla kaplı, günümüz Manhattan'ının kurgusal bir versiyonu olan aynı açık dünyaya sahiptir. Miles, Peter Parker'a benzer şekilde kontrol edilir, ancak hikaye ilerledikçe kilidi açılan yeni animasyonlar ve yetenekleri mevcuttur. Yeni güçler arasında, oyuncunun biyo-elektrikle düşmanları etkisiz hale getirmesine ve elektroniği şarj etmesine veya boşaltmasına izin veren Venom Blast; Miles'a geçici görünmezlik sağlayan kamu

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim