Roblox Nasıl Bir Oyundur?

    Roblox Nasıl Bir Oyundur?

    Roblox nasıl bir oyundur? Oyun içerisinde neler yapmanız gerekir? İle ilgili bütün soruların cevabı bu makalede!

    Roblox Nedir?

    Roblox 8 ile 18 yaş arasındaki kitleyi hedefleyen bir MMOG oyunudur. Roblox Corporation tarafından geliştirilen bir çevrimiçi oyun platformu ve oyun üretme sistemidir. Kullanıcılar oyunu oynarken platform tasarlayabilirler ve başka kullanıcıların bu platformlarda oynamasına olanak tanırlar. Ücretsiz olarak oynanabilen bu oyunda kullanılan ‘’Robux’’ adı verilen sanal para birimi bulunur. Oyun yaş kitlesi nedeniyle eleştirmenler tarafından onaylanmıştır. 15 milyondan fazla kullanıcısı olan Roblox sürükleyici ve uçsuz bucaksız bir evrendir. Oyuncular evrendeki boş alanları tamamlarken diğer oyuncular ile arkadaşlık kurabilir ve sohbet edebilirler. Takım kurarak aralarında eğlenceli zamanlar geçirebilirler. 


    Roblox Nasıl Bir Oyundur?

    MMOG Nedir?

    Devasa çok oyunculu bir çevrimiçi oyun yada MMOG, aynı sunucuda çok sayıda, genellikle yüzlerce veya binlerce oyuncunun olduğu bir çevrimiçi video oyunudur.  MMOG'ler genellikle devasa, kalıcı bir açık dünyaya sahiptir, ancak farklı oyunlar vardır. Bu oyunlar, kişisel bilgisayar, video oyun konsolu veya akıllı telefonlar ve diğer mobil cihazlar dahil olmak üzere çoğu internet erişimli platformlarda oynanabilir.

    MMOG'ler, oyuncuların birbirleriyle büyük ölçekte işbirliği yapmalarını ve rekabet etmelerini sağlar. Birçok alt türü vardır.


    Eşyalar ve Para Birimi Nedir?

    Roblox oyuncularına avatar adı verilen karakterleri sunar ve bu karakterleri kişiselleştirmek için sanal öğeler satın almasına ve oluşturmasına olanak tanır. Kıyafetleri almak için ‘’Premium Üye’’ olmanız gerekmektedir. Sınırlı sürüm statüsüne sahip ürünler de yalnızca premium üyeliğe sahip kullanıcılar arasında takas edilebilir veya satılabilir. Bu içerikleri almanızı sağlayan Robux gerçek para birimiyle veya Roblox sanal içerik üreticiliği ve satıcılığı ile kazanılabilir. Kullanıcı tarafından oluşturulan içeriğin satışı yoluyla elde edilen Robux, web sitesinin Developer Exchange sistemi aracılığıyla gerçek para birimine de dönüştürülebilir. Bunun haricinde internet üzerinden ücretsiz Robux verdiğini söyleyen dolandırıcı siteler bulunur. Bu gibi sitelere dikkat etmek ve alışverişleri güvenli sitelerden yapmak gerekir. İtemsatış.com adresini güvenilir olarak Robux almak için kullanabilirsiniz.

    Birbirinden farklı ve güzel içerikler üreterek hem vaktinizi hem de hayal gücünüzü geliştirebilir, oynarken kurduğunuz sosyal etkileşimle vaktinizin çoğunu eğlenerek ve arkadaşlarınızla üreterek geçirebilirsiniz. Herkesten bağımsız sadece kendi dünyanızı kurabileceğiniz Roblox sizlere yeni bir evrenin kapılarını açar.


    Avatarınızı kişiselleştirmek için İtemsatış.com üzerinden İndirimli Robux Satın alın. Aynı zamanda sitemizden Roblox item Satış yaparak para kazanabilir, veya kendinize yeni bir Roblox İtem satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Valorant 4.11 Yama Notları

    Valorant 4.11 Yama Notları

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Valorant 4.11 Yama Notları Valorant'a gelen yeni 4.11 yamasıyla bazı değişiklikler yapıldı ve bazı hatalar giderildi.Sosyal Güncellemeler Nelerdir?Tek Tabancayken Herkesi Susturma - Tek Tabanca anlarında odaklanabilmeniz için takım arkadaşlarınızı veya grubunuzun üyelerini topluca susturma seçeneği geldi!-Ayarlar (Esc) > Kontroller > İletişim sekmesini açın.-Tek Tabancayken Takımı/Grubu Susturma seçeneklerini istediğiniz tuşlara atayın.-Oyun içindeyken atadığınız tuşa basarak Tek Tabancayken Gru

    Sonraki Haber
    TFT 12.11 Yama Notları

    TFT 12.11 Yama Notları

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Teamfight Tactics 12.11 Yama NotlarıTFT'ye gelen son yama hakkındaki tüm bilgileri derledik.Ejderhalar Diyarı Kartı Şu ana dek hazırlanan tüm kartlarda olduğu gibi, Ejderhalar Diyarı Kartı'nda da oyun oynayıp XP kazanarak açabileceğiniz bedelsiz içerikler bulunuyor. Fakat 1295 RP karşılığında özel kartı alırsanız tüm seviyelerin ödüllerine erişebilirsiniz. Ejderhalar Diyarı Özel Kartı'nın sonunda özel bir arena, yani Ejder Yuvası var! Yeni 3. aşamanın yanı sıra yalnızca en cesur Ejderha Diyarı k

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim