Rise Online Hızlı Exp Kasma

    Rise Online Hızlı Exp Kasma

    Bugün sizlere Rİse Online oyununda nasıl hızlı Exp kasabileceğinizi kısım kısım anlatacağız.

      Rise Online Hızlı Exp Kasma

    İlk yerli MMORPG oyunu olan Rise Online çıktığından bu yana büyük oranda ilgi ile oynanmaya başlandı.



    Exp Nedir? 

    Deneyim puanı kısaltması olan Exp uluslar arası kabul edilmiş bir oyun terimidir. Çok oyunculu çevrimiçi oyunlarda kullanılan karakterlerin gelişmesi ve seviye atlaması için gerekli olan tecrübe puanı anlamına gelir.


    Rise Online Hızlı Exp Kasma


    Rise Online World oyununa kaydolduktan ve oyuna girip karakterinizi oluşturduktan sonra karakteriniz ''Dorion'' da doğar. İlk görevler size burada verilir. Girdiğiniz bölgede bulunan rehber size o bölgeyi tanıtır ve ilk görevlerinizi teslim eder. Bu görevler size belli miktarda exp kazandırır. Daha sonra farklı görev vericileri bularak onlardan aldığınız görevleri yerine getirerek 25 levele kadar kasabilirsiniz. İlk başlarda görevlerle ilerlemek daha etkilidir. Bu sayede ileriki seviyelerde ihtiyacınız olan pot gereksinimleriniz de aldığınız ödüllerle karşılanmış olur. 

    Dorion haritasında zorluk seviyelerine bağlı kesebileceğiniz canavarlar bulunur görevler sizi onlara yönlendirecektir bu canavarları keserek belli bir seviyeye yükseleceksiniz. Bölgeyi tamamladığınız zaman GreenMore bölgesine geçeceksiniz bu bölge de yaratık ve slot kesmek için uygun bir bölgedir.

    Tüm bu görevlerin sonuna geldiğinizde kolayca 25 level civarında oluyorsunuz. Bu seviyeye eriştikten sonra Protean Kingdom adı verilen bölgeye ışınlanıyorsunuz. Işınlanmalar Gate adı verilen portallardan gerçekleştirilir. Protean Kingdom bölgesi evinizin olduğu bölgedir. Pazar burada kurulur. Bu bölgedeki rehberden almanız gereken görevler exp görevlerine yerine pot ve item veren görevler olmalıdır çünkü slotta partiyle beraber exp kasmak size daha fazla exp boost sağlar. 25 levelden sonra 35 lseviye olana kadar bu haritadaki canavarları kesebilirsiniz.


    Rise Online Hızlı Exp Kasma


    35 levele yaklaştığınızda gidebileceğiniz iki bölge bulur bu bölgeler ''Sienna Village'' ve ''Targon Camp''dir. Targon Camp'a gidip orada bulunan Gate'den MoonWind'e gelirsiniz. Bu bölgedeki kapıdan çıkarak Oracle slotuna yönelirsiniz bölgede parti bulmak sizin için büyük oranda kar sağlayacaktır. Bu sayede büyük oranda exp kasabilirsiniz. Takıma düşük levelde karakter almak partidekilere daha fazla exp vereceği için sizi partiye kabul etmeleri yüksek olasılık olacaktır. Bu bölgede 45-50 levele kadar çıkabilirsiniz. Daha sonrasında 65 levele kadar Soothsayer slotlarına gidebilirsiniz bu size yüksek oranda exp kazandıracaktır. Fakat exp oranı yüksek olduğu için canavar kalmadığında yada partiler izin vermediğinde Harpy, Ravenous Harpy ve Scavenging Harpylerin bulunduğu konuma gidebilirsiniz. Onlarda sizi tatmin edecek expi size verecektir. 

    Protean Kingdom'a geçtikten sonra görevleri bırakıp bu şekilde slot keserseniz hızlı bir şekilde exp kasabilirsiniz ve kısa sürede 65 level olabilirsiniz. Bir partiye katılmayı ihmal etmeyin partide olmak ve partide bulunan oyuncu fazlalığı size daha fazla deneyim puanı kazandırır.


    Ayrıca oyunda bonus tecrübe puanı almanızı sağlayan ve bir çok ayrıcalık katan ''Rise Online Premium'' u İtemsatis.com üzerinden kolayca satın alın. Tüm buna ek olarak ekstra bonus veren ''Xp Boost Scroll'' ları sitemizden satın alabilirsiniz.



    Önceki Haber
    Valorant Hata Kodları

    Valorant Hata Kodları

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Valorant Bağlantı Hataları Valorant oynarken canımızı sıkan büyük sorunlardan biri olan bağlantı hataları hevesimizi kaçırmakla kalmıyor bizi ne yapacağımıza dair sorularla baş başa bırakıyor. Merak etmeyin çözümler çok basit sizlere yardımcı olacak bu yazımızla hataların kolayca üstesinden gelebilirsiniz. Eğer bir hata kodu aldıysan yanında mutlaka bir numara bulunur bu numaranın ne anlama geldiğini bilirseniz her şeyi en hızlı çözümle halledebilirsiniz. 0 HatasıBağlantı Hatasıdır. Valorant'ı v

    Sonraki Haber
    Valorant En Güçlü Ajan

    Valorant En Güçlü Ajan

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Valorant'taki En Güçlü Ajan Bildiğiniz üzere Valorant'ı diğer Fps oyunlarından ayıran en belirgin özellik oyunun silah yeteneği ve aiminize bağlı olmasının yanı sıra karakterlerin kullandığı yeteneklerle de orantılı bir şekilde güçlenmesidir. Bu güç savaş alanında yeterli kaçış becerisi, takımı ayakta tutma güdüsü, alanları kontrol edebilmek, savaşa ön sıralardan koşarak takım arkadaşlarını yönlendirebilmek gibi bir çok gerekliliği içinde bulundurur. En iyi takım performansını sağlayıp liglerde

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim