Riot Forge'un Yeni Oyunu The Mageseeker

    Riot Forge'un Yeni Oyunu The Mageseeker

    Bu haberimizde League of Legends evreninde geçecek olan ve Riot Forge'un iş birlikteliği sayesinde The Mageseeker oyunu hakkında detaylı anlatımda bulunuyoruz.

    Riot Forge, Riot Games'in bağımsız oyun geliştiricileri ile işbirliği yaparak League of Legends evreninde yer alan hikayeleri anlatmak için oluşturduğu bir geliştirici platformudur. Riot Forge, League of Legends'un dünyasını keşfetmek isteyenler için yeni ve farklı oyun deneyimleri sunmayı amaçlamaktadır. Bu platform, League of Legends evreninde yer alan hikayeleri ve karakterleri kullanarak, farklı türlerde oyunlar geliştirmek için bağımsız oyun geliştiricileriyle çalışmaktadır. Riot Forge, bağımsız oyun geliştiricilerine, Riot Games'in deneyimli oyun tasarımı, teknoloji ve pazarlama ekibi ile birlikte çalışarak oyun geliştirme sürecinde destek sağlamaktadır. Riot Forge, League of Legends evreninde yer alan hikayelerin farklı türlerde oyunlara dönüştürülmesiyle, League of Legends hayranlarını yeni ve farklı oyun deneyimleriyle buluşturmayı hedeflemektedir.


    Sylas Oyunu

    The Mageseeker: A League of Legends Story Riot Forge tarafından geliştirilen bir 2D piksel aksiyon RPG'si. Bu oyun, Digital Sun Games tarafından geliştirilen ve League of Legends evreninde yer alan bir hikayeye dayanmaktadır. Oyunun hikayesi, Demacia Krallığı'nda geçmektedir ve oyuncular, Demacia'nın ünlü Mageseeker birliğinin üyeleri olarak oynayacaklar. Oyuncular, Demacia'nın büyü kullanımına karşı çıkan Mageseeker birliğinin üyeleri olarak oynayacaklar ve başrolde Sylas şampiyonunu oynayacağımız gözükmektedir. Sylas eski Mageseeker olarak gençliğinde bir kaza sonucu öldürdüğü kişiler yüzünden hapsi boyladı ve şimdide Demacia'dan intikam almak istiyor.


    Oyunun oynanışı, üçüncü şahıs bakış açısı kullanılarak sağlanacak. Oyun da, farklı yeteneklere sahip karakterleri seçebileceksiniz ve muhtemelen Sylas karakterini yükselterek daha güçlü hale getirebilecekler. Ayrıca oyuncular, karakterin özelliklerini değiştirmek için eşyalar kullanabilecekler. Oyuncular, oyun boyunca toplayacakları geliştirmelerle yeni eşyalar satın alabilecekleri gözüküyor.

    Riot Forge'un Yeni Oyunu The Mageseeker


    The Mageseeker Ne Zaman Çıkacak?

    The Mageseeker: A League of Legends Story, League of Legends evrenindeki hikayeye dayanarak, Demacia Krallığı'nın çeşitli yerlerinde geçmektedir. Oyunun grafikleri oldukça etkileyici görünüyor ve Demacia Krallığı'nın atmosferini oldukça iyi yansıtabiliyor. Ayrıca fragmana bakıldığında oyunun müzikleri de oldukça etkileyici görünüyor. Oyun, League of Legends hayranları için oldukça heyecan verici bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Riot Forge, The Mageseeker: A League of Legends Story ile League of Legends evrenindeki hikayeyi daha da derinleştiriyor. Oyunun çıkış tarihi ise yeni Riot Forge fragmanında belirtildi. Oyunun bahar ayında çıkacağı en yakın oyunlardan biri olarak sunulacaktır.


    Önceki Haber
    CS GO Komut konsolu nasıl açılır?

    CS GO Komut konsolu nasıl açılır?

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    2012 Yılından beri olan Counter Strike Global Offensive oyunu, dünya üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. FPS türündeki bu oyun günlük 900.000 oyuncu sayısına ulaşmaktadır. Steam dışında Windows, Geforce, Xbox One, Playstation 3, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde oynanabilir. Çoğu oyuncu kendine özel ayarlar yapmakta ve bu ayarlar sayesinde oyunu gözüne hoş gelen şekilde oynamaktadır. Bu ayarlamaların bazılarını yapabilmek için komut konsolunun açılması gerekir.CS GO Komu

    Sonraki Haber
    LoL 13.4 Yamasında Şampiyon Dengelemeleri

    LoL 13.4 Yamasında Şampiyon Dengelemeleri

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

    LoL 13.4 Yamasında zayıflatılan şampiyonlar-Amumu : Oynanışının kolay olması Amumu'yu öne çıkaran en net özelliklerinden bir tanesi. Dikkat etmeniz gereken tek etkenin zamanlama olması şampiyonu düşük beceri seviyelerinde de öne çıkartmakta. İleri yetenek seviyelerinde oynanışının basitliğine oranla fazla güçlenen Amumu'ya bu sebep ile küçük sayılabilecek bir zayıflatma geldi.Can büyüme oranı her seviyede 100 can yerine artık 94 can olacak. Yine her level aldığımızda yükselen dirençlerden zırh b

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim