Riot Games Prime Gaming Desteğinden Vazgeçiyor

    Riot Games Prime Gaming Desteğinden Vazgeçiyor

    Bu haberimizde Riot Games'in artık Prime Gaming desteğinden vazgeçtiği ve bu konuda bir şeyler yapamayacaklarını belirtiyorlar. Detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Riot Games ve Prime Gaming

    Riot Games, uzun zamandır Prime Gaming ile işbirliği içerisinde oyuncular günü gününe ödül almak için heyecanla bekliyorlardı. Riot Games League of Legends, Valorant, TFT ve Legends of Runeterra adlı oyunlarına Prime Gaming hediye desteği yöntemiyle oyucnulara büyük bir vaat sunuyordu. Oyuncular League of Legends'ta aldığı Prime Gaming kapsülünden çok fazla yararlanıyorlardı. Bu kapsülün içeriğinde bir sürü ganimet, ücretsiz destansı kostüm ve RP vermektedir. Prime Gaming son dönemde oyuncular çok fazla bu fırsattan yararlansa da Riot Games artık işi nokta koymaya karar vermiş bulunuyor.

     

    Riot Games Bu Destekten Vazgeçiyor

    Dün Riot Games geç saatlerde sosyal medya hesaplarından artık Prime Gaming desteğinden vazgeçtiğini duyurmuş bulunuyor. Bir çok oyuncu bu habere üzülsede Riot Games'in elinden bir şey gelmeyeceğini belirtmektedir. Oyuncular artık bu fırsatı kaçırdığı için Prime Gaming aboneliğini iptal edebilirler. Riot Games artık 2024 yılında bu destekten vazgeçerek üzgün olduklarını belirtmektedirler. Riot Games'in son zamanlarda birden çok karar alması ve yenilikçi bakış açılımına yönelmesiyle parayla alınan materyalleri daha da önemli kılmak istemektedir. Son geliştirici videosunda Riot Games bu konuda bir makale yayınlamıştı ve oyuncuların aldığı materyalleri daha özel kılmak ve bunu olduğu gibi göstermek istediklerini belirtmektedirler.
    Riot Games Prime Gaming Desteğinden Vazgeçiyor

    "Prime Gaming ganimetini talep eden oyuncular için güncelleme: Prime Gaming, promosyonumuzu yenilememe kararı aldı; bu, tüm oyunlarımızda son kapsül dağıtımlarının Mart 2024'te sona ereceği anlamına geliyor. Bunun hayal kırıklığı yarattığını biliyoruz ve mümkün olan en kısa sürede size bildirmek istedik. Önümüzdeki birkaç ay boyunca ödül almaya devam edebilirsiniz ve Mart 2024'ten önce kilidi açılmış tüm Prime Gaming içerikleri hesabınızda kalacaktır."

     

    Ancak Riot Games'in de belirttiğine göre bir kaç ay daha oyuncuların Prime Gaming avantajlarından yararlanacaklarını duyurmuş bulunmaktadır. Riot Games'in son zamanlardaki çabası sayesinde artık buna gerek bulmaması ve oyuncuları bu avantajdan mahrum etmesi Riot Games'in bir sonraki adımı oalcağı göz önüne alınmaktadır. Riot Games'in de son açıklamalarıyla oyunda ki değerli olan materyalleri bizlere nasıl daha değerli olacağını gösterecekleri zaman içinde gelişecek ve duyurulacaktır.


    Önceki Haber
    EA Play Türk Lirası Desteğinden Vazgeçti

    EA Play Türk Lirası Desteğinden Vazgeçti

    5 ay önce 6 dk okuma süresi

    EA Türk Lirası Desteğini Geri Çekti Electronic Arts, Türk oyuncular için ödeme seçeneklerinde önemli bir değişikliğe gitti. Artık ₺ ile ödeme almayı bırakan şirket, EA Play abonelikleri ve EA uygulamasındaki oyun fiyatlarını dolar cinsinden belirlemeye karar verdi. Bu değişiklik, Türkiye'deki ekonomik zorluklar ve dalgalanmaların bir sonucu olarak ortaya çıktı. Şirketin aldığı bu karar, EA Play aboneliği ve EA masaüstü uy

    Sonraki Haber
    Epic Games Yılbaşı İndirimlerine Başladı!

    Epic Games Yılbaşı İndirimlerine Başladı!

    5 ay önce 6 dk okuma süresi

    Epic Games Yılbaşı İndirimleri Epic Games firması her sene olduğu gibi oyuncuların gönlünü kazanmaya devam etmektedir. Büyük bir ilgiyle beklenen Epic Games'in yılbaşı kampanyası nihayet başlamış bulunuyor Epic Games'in platformu üzerinden bir çok ücretsiz oyunu her gün oyunculara sunmasada 10 Ocak tarihine kadar devam edeceği yılbaşı kampanyası sayesinde normal indirimlere çokça büyük bir işlem yapmış bulunuyor. A

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim