Riot Games'in Yeni Oyunu Olan Hextech Mayhem Yayınlandı

    Riot Games'in Yeni Oyunu Olan Hextech Mayhem Yayınlandı

    Bu haberimizde Riot Games'in yeni oyunu olan Hextech Mayhem Riot Forge firması tarafından üretilip oynanışı hazır bir şekilde fragmanı yayınlandı.

    Riot Games’in en yeni oyunu Hextech Mayhem haftaya çıkışını yapıyor 16 Kasım tarihinde oyun tamamen oynanılabilecek. Oyun şimdiden Steam’de ön siparişe sunuldu ve minik de bir armağan ile veriliyor.


    Oyun bizzat Riot tarafınca yapılmadı sadece danışmanlığını ve yayıncılığını Riot Forge olarak üstleniyor. Totally Choice‘un üstlendiği bu oyun hakkındaki malum bir öteki bilgi ise oyunun platform ve ritim oyunu olduğu. Aynı zamanda oyun Türkçe seslendirmeyle beraber geliyor. Oyunda küçük Cutscene'ler de içeriyor. Oyun steam'de şu anlık ön siparişte 35 TL'ye alınabilir.

    Riot Games'in Yeni Oyunu Olan Hextech Mayhem Yayınlandı


    Benzer bir şekilde Netflix’de kısa sürede oyun sektörüne girmek istediğini duyurmuştu. Oyunun Netflix’in mobil uygulamasında da oynanacağı iddialar arasında. Oyunu ön sipariş ile alan oyuncular Afet Ziggs kostümünü önden alınabilecek.

    Riot Games'in Yeni Oyunu Olan Hextech Mayhem Yayınlandı


    Önceki Haber
    Arcane Bir Çok Ülkede En Çok İzlenen Dizi Oldu

    Arcane Bir Çok Ülkede En Çok İzlenen Dizi Oldu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games‘in Netflix üstünden gösterilen yeni dizisi Arcane oldukça fazla alaka gördü. League of Legends takipçilerinin de yakın takip etmiş olduğu dizinin çıkışının arkasından bu kadar popüler olması pek de şaşırılacak bir olay değildi. Şu anda da dizi Netflix’te birçok ülkede en üste olmaya devam ediyor. Benzer biçimde birçok ülkede de ilk beşte yerini almış durumda. Rotten Tomatoes'den %95'in üzerinde oy alarak rekor kırmaya devam ediyor.Dizi Çin‘de oldukça büyük alaka gördü. Verilere nazara

    Sonraki Haber
    GTA Trilogy Definitive Edition Oyunu Bugün Çıktı

    GTA Trilogy Definitive Edition Oyunu Bugün Çıktı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Efsaneleşmiş 3 GTA oyununu bir araya getiren GTA Trilogy'nin yenilenmiş sürümü bugün çıkışını yaptı. Oyun dünyası yepyeni bir GTA oyunu beklemeye devam ederken Rockstar, bir yılda iki kere ters köşe yaptı. Öncelikle GTA V'in PlayStation 5 için iyileştirilmiş bir sürümünü duyuran şirket, arkasından geçtiğimiz haftalarda serinin efsaneleşmiş üçlüsü GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas'ın bir arada olduğu The Trilogy paketinin yenilenmiş sürümünü duyurmuştu.GTA The Trilogy Definitive Edition i

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim