Riot Games, Dövüş Oyunu Project L'den Görüntüler Geldi

    Riot Games, Dövüş Oyunu Project L'den Görüntüler Geldi

    Bu haberimizde Riot Games'in yeni dövüş oyunu hakkında bir geliştirici haberi paylaşacağız detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    LoL'ün dünyasında geçen 'Project L' kod oyun isminde dövüş oyunundan ilk sahneler geldi. İki sene öncesinde duyurulmuş olan oyunun ne vakit çıkacağı mevzusunda ise geliştirici şirket Riot, tarih vermek için hemen hemen fazlaca erken bulunduğunu belirtti. Bundan iki sene önce, 2019 yılında, meşhur oyun firması Riot Games'in 10. yıl etkinliğinde Project A, Project F ve Project L kod isminde üç esrarengiz projesi bulunduğunu duymuştuk.


    LoL'ün dünyasında geçen bir dövüş oyunu olan Project L’den ise nihayet bu hafta sonu yeni görüntüler yayınlandı. Oyundan neler bekleyebileceğimizi yayınlayan piyasaya sürülen yeni bir videoda, Riot'un baş geliştiricileri Tom ve Tony Cannon, ekibin oyuna dair tasarımıyla ile alakalı birtakım detaylar verdi.

    Riot Games, Dövüş Oyunu Project L'den Görüntüler Geldi


    Buna göre dövüş oyunu yardımcı temellere atılıyor. Geliştirici ekibin ise oyunla ilgili niyetini detaylandıran bir makale yayınladı. Oyunun amacı oyuncuların örenmesi kolay yoldan anlatan ustalaşması zor bir söylemle vermek istediği dövüş oyunu kitlesine derinden yatırım yapacağı yıllarca yüksek kalitede bir dövüş oyunu yapmak istediklerini açıkladılar. Bundan dolayı rekabetçi oyunculara hitap etmeyi amaçlayacak ve çevrimiçi deneyimi en iyi hale getirmek için üzerinde hala çalışılmakta. Tom Canon 'Riot'un mevcut teknolojilerini ekliyoruz  ve pingi en aza indirmeyi hedefliyor' diye ifadeler kullanıyor.

    Riot Games, Dövüş Oyunu Project L'den Görüntüler Geldi


    Ancak oyunun yakın bir zamanda hala net bir tarihle çıkmayacağını belirttiler. Güzel yanı ise bu tanıtımdan sonra oyunla ilgili güncel bilgileri ile oyunculara haber vermeyi ihmal etmeyecekler.

    Riot Games çıkış tarihi konusunda henüz erken olduklarını belirttiler.


    Önceki Haber
    Riot Games, Arcane'nin 2. Sezonunu Onaylayarak Bir Fragman ile Duyurdu

    Riot Games, Arcane'nin 2. Sezonunu Onaylayarak Bir Fragman ile Duyurdu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Arcane'nin çıkışından bu yana 1 günde Netflix'te ve Dünyada en çok izlenen dizisi olmuştu. Bu başarının ardından Riot Games IMDB vb. sitelerden puanlamasıyla gayet yüksek bir zirveye ulaşarak fark atmıştır. Bugün ise Arcane'nin 2. sezonunun onaylandığı haberini aldık. League of Legends resmi kanalında paylaşılmış bulunmakta.Bu sayede Riot Games evrenini geliştirmeye ve farklı şampiyonları da dahil etmek üzere olduğu belirtiliyor. Dizide şu an için gözükmeyen karakterler mevcut. Örneğin Zaun'da y

    Sonraki Haber
    VALORANT Champions 2021 Koleksiyonu Mağazada

    VALORANT Champions 2021 Koleksiyonu Mağazada

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    1-12 aralık tarihleri arasında Almanya Berlin'de oynanacak olan Champions turnuvasını iple çekiyoruz. Bu bekleyişten önce Riot Games yaptığı hamleyle Valorant oyun içi mağazasına yeni bir koleksiyon ekledi. Koleksiyonun adı Champions 2021, içerisinde Vandal ve karambit gibi iki değerli kaplama bulunduruyor. Satışlardan elde edilen gelirin %50'sinin takımlara dağıtılacağı da duyuruldu.Champions 2021 paket fiyatı6263 VP karşılığında bu koleksiyona sahip olabilir ve Vandal ve Karambit'in yanı sıra

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim