Riot Games, Çok Aşamalı Doğrulamayı Getirdi

    Riot Games, Çok Aşamalı Doğrulamayı Getirdi

    Bu haberimizde Riot Games'in oyuncuların hesaplarını güvene almak için yeni bir sistem getirdikleri ve bu sistem sayesinde güvene alabileceğimizi açıkladılar.

    Riot Games'in son güncellemesinde oyuncuların hesaplarını güvene alabileceği bir sistem getirdi. Çok aşamalı doğrulama sayesinde oyuncuların hesaplarına yalnızca iki aşamalı doğrulama sunulurken bir sonraki adımda erişim izni veren bir güvenlik önlemi. Oyuncuların veya başkalarının hesaplarına girmesini engellemek için hesaplarınızın bilgilerini başkalarının eline geçebilecek bir kullanıcı adı ve şifre konusunda daha fazla korumayı amaçlar.


    Hesaplarınızı saatlerinizi yatırdığınız hatta çok miktarda para harcadığınız bütün çabalarınız ve emeklerinizin karşılığından korunmak için muhtemel tehditlerden oluşabilecek bir güvenlik önleminin mevcut olması gerekir. Çok aşamalı doğrulama tamda bunu amaçlıyor account.riotgames.com adresinden Riot hesabınıza girip hesap yönetimi kısmından iki aşamalı doğrulamayı kolay bir şekilde etkinleştirebilir ve hesabınızı güvene alabilirsiniz. 


    Çok aşamalı doğrulama Riot Games'in resmi giriş platformu olarak kullanan oyuncular tarafınca şimdi kullanılabilir. Buna Riot oyun istemcileri, Riot İstemcisi, Riot Mobile ve riotgames.com her şey dahil.


    League of Legends Hesap Satışı

    Riot Games, Çok Aşamalı Doğrulamayı Getirdi



    League of Legends Riot Points ( RP )

    Riot Games, Çok Aşamalı Doğrulamayı Getirdi


    Önceki Haber
    Microsoft Şirketi Activision Blizzard'ı Satın Aldığını Duyurdu

    Microsoft Şirketi Activision Blizzard'ı Satın Aldığını Duyurdu

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Geçtiğimiz günlerde Microsoft şirketi teknoloji devlerinden birisi olan Activision Blizzard'ı satın aldı. Pandemi zamanında servetini arttıran Microsoft şirketinin sahibi Bill Gates oyun piyasasının en büyük satın alma işlemini gerçekleştirmiş olduğunu söylemekte. Önceki rekorunu 5'e yükselten Microsoft şirketi oyun piyasasının yarısından çoğunu ele geçirmiş olduğu gözükmektedir. Microsoft şirketi oyun dünyasındaki adımlarını yatırımlayarak düşünüyor. Microsoft Xbox gibi bir çok şirketin popüler

    Sonraki Haber
    CRYSIS 4 GELİYOR

    CRYSIS 4 GELİYOR

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Bunca yılın ardından nihayet oyuncuların ve Türk oyuncuların beğenisi olan CRYSIS serisinin 4. oyunu 9 sene sonra duyuruldu. CRYSIS hayranlarının merakla beklediği bu oyunda hikaye yeniliği ve yeni  bir çağa kucak açacağımızı ön görülmektedir. Crytek bunca yılın ardından CRYSIS serisi hakkında hiç konuşmamıştı. Ancak son bir kaç yıl CRYSIS'in eski oyunları yenilenmeye adım adım devam ettiği ve bu yenilenme sürecinde oyunların günümüzde çalışılabilir ve oyun içi sorun olmadan rahat bir şekilde oy

    En son yorumlar
    Lames
    Lames
    noice
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim