PUBG'nin Ücretsiz Olacağına Dair İddialar Gerçek Oldu

    PUBG'nin Ücretsiz Olacağına Dair İddialar Gerçek Oldu

    Bu haberimizde PUBG'nin ücretsiz olacağına dair iddialar her gün ilerlerken doğru olduğu açıklandı detaylar açıklama kısmında.

    PUBG, meydana getirilen duyuruyla beraber söylentileri doğruladı. PUBG, 12 Ocak 2022 itibariyle tamamen ücretsiz bir şekilde oynanabilir olacak. Piyasaya çıkan ve ilk yılında oyun dünyasını tam anlamıyla hükmeden Playerunknown’s Battlegrounds, yahut özetlemek gerekirse PUBG, geçtiğimiz aylarda coşku veren bir iddiayla gündeme gelmişti. Oyunun yapımcılarının, popülerliğini az az yitirmeye başlamış olan battle royale oyununu parasız yapmayı planladıkları söyleniyordu.


    O iddialar reel çıktı ve bugün düzenlenen The Game Awards 2021 etkinliği esnasında PUBG'nin web sitesinde bir izahat paylaşıldı. Paylaşılan açıklamaya bakılırsa oyun, 12 Ocak 2022 tarihinden itibaren tamamen ücretsiz bir şekilde oynanabilir olacak. PUBG 12 Ocak günü ücretsiz olacak ve ardından oyuncular 'Battlegrounds Plus' adlı paketi alabilecek. Satın alınabilecek olan bu paket oyunculara özel kozmetikler sunmayı planlayacak.


    Önceki Haber
    God of War PC'nin Sistem Gereksinimleri Yayınladı

    God of War PC'nin Sistem Gereksinimleri Yayınladı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    God of War'ın PC sürümünün geleceğine dair haberinden bu yana PC için sistem gereksinimleri de açıklanarak daha detaylı oldu. Playstation'ın en gözde 'hususi' oyunlarından God of War'ın PC için geleceğine dair bir sürü haber gelmişti. PlayStation en özel oyunlarından biri olarak 2018 senesinde gelen ve çıkmış olduğu günden itibaren büyük beklentiyle toplayan oyunu PC'ye gelmesi için Sony'nin son dönemde bu yönde attığı adımlar ve sızdırılan bilgiler ışığında gelmesi beklenen bir durumdu. God of

    Sonraki Haber
    Valorant Dünya Şampiyonasında Acend Takımı Kazandı

    Valorant Dünya Şampiyonasında Acend Takımı Kazandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Valorant Şampiyonluğun da EMEA takımları finalde karşılaştı. Gambit Esports ve Acend Club finale kalarak büyük bir rekabete tutuştular. Beş maçında seri kazanmayı başaran cNed iyi bir performans gösterdi. SuperMassive Blaze rekabetini Valorant Masters şampiyonu olmayı başarabilen Gambit Esports, Valorant Şampiyonluğunda çeyrek finaline kalmıştı.Valorant şampiyonluğu çeyrek finalinde 100 Thieves takımı 2-1 kaybettikten sonra erken veda ederek Acend kendini toparlamıştı. Valorant Şampiyonluğu fina

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim