Bekleyiş Sona Erdi PUBG New State Çıkışını Yaptı

    Bekleyiş Sona Erdi PUBG New State Çıkışını Yaptı

    Bu haberimizde PUBG New State dünya çapında yayınlanarak oyunda şu anda sahip olunan tüm özellikleri anlatacağız detaylar açıklama kısmında.

    PUBG Mobile'in oldukça daha gelişmiş bir versiyonu olarak oyunculara sunulacak olan PUBG New State bugün geldi. Mobil oyuncuların merakla beklediği PUBG New State, Google Play Store ve App Store'da tamamen ücretsiz bir şekilde yayınlandı. Benzersiz grafiklere haiz olacağı açıklanan oyun, PUBG Mobile'dan daha üst seviye grafiklere sahiptir.


    PUBG New State'i ayıran en büyük yanıtıysa geçmiş olduğu vakit dilimi. Oyun 2051 senesinde geçiyor. Oyunun gösterilen sürümünde de dünyanın daha teknolojik bir hale dönüştürülüyor. Öte taraftan silahlarda gelişmiş holografik nişangahlar haricinde fazla değişim bulunmuyor, günümüz silahları oyun arasında yer alıyor.


    Battle royale türünde, hayatta kalan son şahıs olmaya çalıştığınız oyunda bununla birlikte takımlı ölüm maçı ve antrenman modu da bulunmakta. Oyundaki haritalarsa özgün PUBG’den tanıdığımız Erangel ve Troi haritalarından oluşuyor. Erangel, bu oyun için yine tasarlanırken Troi, bu oyuna hususi hazırlandı. Ölüm maçı moduysa Station adlı minik bir haritada oynanacak.



    Önceki Haber
    GTA Trilogy Definitive Edition Oyunu Bugün Çıktı

    GTA Trilogy Definitive Edition Oyunu Bugün Çıktı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Efsaneleşmiş 3 GTA oyununu bir araya getiren GTA Trilogy'nin yenilenmiş sürümü bugün çıkışını yaptı. Oyun dünyası yepyeni bir GTA oyunu beklemeye devam ederken Rockstar, bir yılda iki kere ters köşe yaptı. Öncelikle GTA V'in PlayStation 5 için iyileştirilmiş bir sürümünü duyuran şirket, arkasından geçtiğimiz haftalarda serinin efsaneleşmiş üçlüsü GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas'ın bir arada olduğu The Trilogy paketinin yenilenmiş sürümünü duyurmuştu.GTA The Trilogy Definitive Edition i

    Sonraki Haber
    Arena of Valor'a Honor of King'ten Violet ve Shangxiang Geliyor

    Arena of Valor'a Honor of King'ten Violet ve Shangxiang Geliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    İkiz kardeşler Sun Shangxiang ve Violet bir araya geliyor. Honor of Kings’in ünlü karakteri Sun Shangxiang, Arena of Valor’daki ikizi Violet’e kostüm olarak eklenecek. Arena of Valor: Yeni Çağ mobil oyunlar içinde en fazlaca indirilenlerde üst sıralara yükselerek mühim bir başarı yakaladı. Oyun ek olarak 100’den fazla karakter seçeneği sunuyor.Arena of Valor ve Çin’in popüler oyunlarından olan Honor of Kings’te yer edinen ikiz kardeşleri bir araya getiriyor. Her iki oyununda yapımcısı olan, Çin

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim