Açık Dünya Pokemon Oyunu Palworld Rekor Kırdı

    Açık Dünya Pokemon Oyunu Palworld Rekor Kırdı

    Bu haberimizde Pokemon mantığına benzeyen yeni açık dünya oyunu Parworld'un çıkışıyla rekor kırdıran sayıyı ulaşmasından konuşacağız.

    Palworld Nedir?

    Pocket Pair tarafından geliştirilen ve oyunseverlerle buluşturulan hayatta kalma oyunu Palworld, sadece bir gün içinde oyun dünyasında dikkatleri üzerine çekti. Palworld, benzersiz bir açık dünya deneyimi sunarak, oyunculara Pokemon'a benzeyen yaratıklarla etkileşimde bulunma fırsatı tanıyor. Bu yaratıkları yakalayabilir, eğitebilir, evcilleştirebilir ve savaştırabilirsiniz kısaca tıpkı Pokemon'da olduğu gibi sahiplendiğimi Pal'leri geliştirip onlara sahip çıkarak düşmanlara saldırtabilir ve onları kullanabiliriz. Palworld'deki yaratıklara Pal adı verilir ve her biri farklı yeteneklere, görünümlere ve kişiliklere sahiptir. Bu çeşitlilik ve kişilikler, oyuna derinlik katmakta; hatta Pal'lerin duygularının olduğunu söylemek mümkündür.

     

    Oyuncular, Pal'lerine iyi davranmazlarsa küsebilir ve saldırabilirler. Oyun aynı zamanda hayatta kalma unsurları içerir; yiyecek, su, barınak ve silah gibi ihtiyaçlarınızı karşılamak için çeşitli kaynakları toplamanız, işlemeniz ve kullanmanız gerekmektedir. Palworld, Pokemon oyunlarından farklı olarak daha özgür, gerçekçi ve zengin bir deneyim sunar. Oyuncular, Pal'leri sadece savaşmakla kalmaz, aynı zamanda onlarla gerçek bir dostluk kurabilir ve istedikleri gibi kullanabilirler.

    Açık Dünya Pokemon Oyunu Palworld Rekor Kırdı

     

    Palworld Rekoru

    Palworld şu anda erken aşamada çokça ilgi görmüşe benziyor zira bu oyunun tıpkı Pokemon piyasasına benzerliği ve açık dünya olmasıyla oyun dünyasına güzel bir zenginlik katacaktır. Oyunseverler şimdiden Palworld'dun erken aşamasında oynamaya başladı ve Steam'in çok sayıda ki oyununu geçmiş bulunuyor. Oyunun henüz çıkış tarihi tam olarak açıklanmasa da bu yıl içerisinde tam erişime açılması bekleniyor. Oyun, Xbox One, Series X, Series S konsollarının yanı sıra PC için de çıkış yaptı ve sadece 8 saat içinde 1 milyon satış barajını aştı.

    Açık Dünya Pokemon Oyunu Palworld Rekor Kırdı

     

    İlk 24 saat içinde ise 2 milyon kopya satışını gerçekleştirdi. Palworld, 25 Ocak tarihine kadar %10 indirimle satın alınabilir. 20 Ocak 2024 itibarıyla 844 bin anlık oyuncuya ev sahipliği yaparak Steam'de en çok oynanan 2. oyun oldu. Steam Charts'a göre, en çok oynanan oyunlar listesinde 2. sırada ve en çok satılan oyunlar listesinde ise 1. sırada yer alıyor. Diğer popüler MMO oyunlarına rağmen, Palworld ücretsiz olmamasına rağmen en çok satılan oyunlar sıralamasında lider konumda bulunuyor.

    Açık Dünya Pokemon Oyunu Palworld Rekor Kırdı


    Önceki Haber
    En Nadir CS:GO Kaplaması İlk Kez Açıldı

    En Nadir CS:GO Kaplaması İlk Kez Açıldı

    4 ay önce 6 dk okuma süresi

    En Nadir CS:GO Kaplaması Counter-Strike evreninde eşi benzeri olmayan bir Counter Strike 2 silah kaplaması, sahibine büyük bir servetin kapılarını aralayabilir. Twitch'in popüler yayıncısı ohnePixel, oyun dünyasında on yıl boyunca gizli kalmış bir hazineyi keşfetti ve StatTrak AK-47 Blue Gem adlı bu eşsiz silah kaplamasını X hesabı üzerinden duyurarak hayranlarını heyecanlandırdı. Bu kaplama, potansiyel olarak 1 milyon dolarlık bir değere sahip olabilir, ancak sat

    Sonraki Haber
    Riot Games 530 Çalışanını İşten Çıkardı

    Riot Games 530 Çalışanını İşten Çıkardı

    4 ay önce 6 dk okuma süresi

    Riot Games 530 Çalışanının İşine Son Verdi Riot Games, sektördeki lider konumunu sürdüren ve özellikle League of Legends ve Valorant gibi popüler oyunlarıyla tanınan bir şirkettir. Ancak, şirket yeni dönem stratejileri kapsamında, yaklaşık 530 çalışanının işine son verme kararı alarak, iş dünyasındaki dinamiklere uyum sağlama yolunda önemli bir adım atmıştır.   2019 yılında Riot Games, League of Legends evrenini genişleterek

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim