Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Filmi 1 Milyar Hasılat Yaptı

    Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Filmi 1 Milyar Hasılat Yaptı

    Bu haberimizde geçen hafta vizyona giren yeni Marvel filmi Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'un son zamanlarda eriştiği hasılat miktarı açıklandı.

    Örümcek Adam fanatiklerinin senelerdir hayal etmiş olduğu şeyi en nihayetinde oluşturan Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, gişelerini alt üst eden filmi olmaya devam ediyor. 17 Aralık tarihinde gösterime giren ve üç Örümcek Adam'ı evrenini bir araya getiren film olmayı başardı.


    Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, dünya genelinde elde etmiş olduğu gişe hasılatında 1 milyar doları aşmayı başardı. Böylelikle film, gösterime girmiş olduğu tarihten sonraki 10 gün arasında koronavirüs arttırdığı bir dönemde olmamıza karşı bu engeli aşmayı başarmış oldu. Film, Türkiye’de de büyük bir başarıya ulaştı. 1 milyar doların üstünde gişe kazancı sağlayan Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, bu başarısıyla senenin en çokca gişe kazancı sağlayan filmi unvanını da kazandı. Film, Kuzey Amerika’da 467,3 milyon dolar gelir elde ederken dünyanın geri kalanında toplam 587,1 milyon dolar elde etti. 


    Türkiye verilerine bakılırsa film, Türkiye’de toplam 1 milyon 327 bin 674 tarafınca seyredildi ve 33,5 milyon TL kazanç elde etti. Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, bütün zamanların en yüksek gelirini sağlayan filmler listesinin zirvesine de hemen hemen yaklaşamadı.  Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'un çok etkileyiciyken filmin gelecek günlerde daha ne kadar kazanç elde edeceği merak ediliyor.


    Önceki Haber
    League of Legends Yasuo Oynanış Rehberi

    League of Legends Yasuo Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Yasuo Ne zaman Çıktı?12 Aralık 2013 tarihinde adını damgaya vuran ve oyunlarda çokça gördüğümüz popüler bir şampiyon. Başta her ne kadar sıradan bir suikastçı gibi çıksa da eğlenceli oynanışı ve hareket kabiliyeti ile özel bir şampiyon oldu ve kimilerinin nefret ettiği bir şampiyon oldu.Yasuo YetenekleriPASİF Yeteneği: Avarenin YoluYasuo'nun kritik vuruş ihtimali artar. Ayrıca Yasuo, hareket ederken bir yandan da kalkan oluşturur. Bir şampiyondan ya da canavardan hasar aldığında, kalkan devreye

    Sonraki Haber
    League of Legends Mordekaiser Oynanış Rehberi

    League of Legends Mordekaiser Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Mordekaiser Ne zaman Çıktı?Mordekaiser bugüne kadar League of Legends evrenindeki yerini aldı. Büyük bir REWORK ile Mordekaiser 2019'da yeni yetenek setiyle karşımıza çıktı. League of Legends Mordekaiser Oynanış Rehberi sayesinde bu şampiyona olan aşinalığınız artacak.Mordekaiser YetenekleriPASİF Yeteneği: Karanlık AzapMordekaiser şampiyonlara veya canavarlara 3 saldırı veya yetenek isabet ettirmesinin ardından güçlü bir hasar haresi ve hareket hızı kazanır.Q Yeteneği: MahvetMordekaiser gürzüyle

    En son yorumlar
    AdoptMeStore
    AdoptMeStore
    Çok Yüksek bir miktarda para ama böyle bir film in böyle bir sayı hasılat yapması normal.
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim