Origin Nedir?

    Origin Nedir?

    Bu makalemizde Origin ile ilgili merak edilenleri paylaştık.

    Origin Nedir?

    EA Games firması tarafından oluşturulan ve EA oyunlarını satın alıp takip edebileceğiniz oyunların demo sürümlerini indirip deneyebileceğiniz Origin oyunlarına erişebileceğiniz bir platformdur. Platform üzerinden arkadaş ekleyebilir arkadaşlarınızla oyun girebilir, puan kasarak indirimleri yakalayabilirsiniz. Star Wars, Apex Legends, Battlefield, Need For Speed, Fifa, A Way Out, The Sims, It Takes Two vb. daha bir çok oyun ve ek paketlerini satın alıp oynayabilirsiniz. EA oyunlarının çoğu diğer platformlarda bulunmadığı için sadece Origin üzerinden satın alım yapabiliyorsunuz buda Origin kullanmanız için yeterli bir sebep. Aynı zamanda Origin ara ara düzenlediği kampanyalar ile oyuncuları daha çok orijinal oyun almaya teşvik ederek korsan kullanımını engellemeyi amaçlıyor. Kısaca EA oyunlarını direkt olarak EA Games şirketinden satın alabileceğiniz bir platformdur. İndirim dönemlerinde haber sayfamızda paylaşımlarda bulunuyoruz, bizi takipte kalın.


    Özellikle Sims, FIFA ve Apex Legends gibi dünyaca ünlü bilgisayar oyunlarına erişmek için Origin platformunu kullanmanız zorunludur. Fifa 22 ile birlikte Steam üzerinden satışa sunulsa da Origin hesabınızın olup, bağlantı yapılması zorunlu tutuluyor. Kısaca bu şirketin oyunlarını oynamak istiyorsanız bir Origin üyeliği oluşturmanız şart. Aşağıda nasıl Origin üyeliği açılacağıyla ilgili ek bilgiler bulunmaktadır, makaleyi okumaya devam edebilirsiniz.


    Origin Nedir?



    Originden Oyun Nasıl Yüklenir?

    Siteden aldığınız tüm EA Games oyunları kütüphaneye eklenir ve istediğiniz bilgisayara kurabilirsiniz. EA Games oyunlarını yükleyebilmek için Origin hesabınız olması ve uygulamasını bilgisayarınıza kurmuş olmanız gereklidir. Oyunu aldıktan sonra satıcının ilettiği adımları takip ederek oyunu kütüphanenize kolayca ekleyebilirsiniz.



    Origin Hesabı Nasıl Oluşturulur?

    Origin hesabınız yoksa Origin.com adresine girip sol altta bulunan Register kutucuğuna tıklayarak ücretsiz olarak oluşturabilirsiniz. Doğum tarihinizi doldurduktan sonra, eposta adresiniz, belirleyeceğiniz şifre, Public ID girerek hesabınızı oluşturun ve dilediğiniz gibi oyun satın alıp gönlünüzce oynayın.


    Sitemizden Origin Hesap Satış yaparak para kazanabilir, veya kendinize yeni bir Origin Hesap Satın alabilirsiniz. Tüm alışverişleriniz %100 güvencemiz altında gerçekleşir ve satış sonrası bakiyenizi dilerseniz banka hesabınıza nakit olarak çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için yardım merkezi sayfamızı ziyaret edebilir veya 12:00 - 00:00 arasında web sitemizin canlı desteğine bağlanabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu

    Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu7 - 14 Temmuz 2022 tarihleri arasında Epic Games üzerinden ücretsiz sahip olabileceğiniz oyun ''Killing Floor'' oluyor. Tripwire Interactive'in popüler kooperatif atıcı oyunu Killing Floor 2'de oyuncular Horzine Corporation'ın art niyetli unsurlarınca yaratılan Zed adı verilen korkunç katillerin işgal ettiği Avrupa kıtasına iner. 6 kişilik Eşli oyun modu ve 12 kişilik VS modu ile Zed katliamlarıyla dolu bir kargaşanın hakim olduğu oyunda adrenalin dolu hayatt

    Sonraki Haber
    Brawl Stars Nasıl Oynanır?

    Brawl Stars Nasıl Oynanır?

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Brawl Stars Oyunu Nedir?Brawl Stars, Supercell tarafından 15 Haziran 2017'de geliştirilmiştir. Beta sürümünün ardından tüm dünyada 12 Aralık 2018'de yayınlanmıştır. Bunndan 2 yıl sonra 9 Haziran 2020'de ise Çin'de yayınlandı. Çin versiyonu normal oyundan tamamen bağımsızdır ve özel sunuculara sahiptir.Brawl Stars Nasıl Oynanır?Brawl Stars, çeşitli oyun modlarında, karakterler aracılığıyla rakip takımı veya oyuncuları alt etmek üzerine kurulmuş bir oynanışa sahiptir. Oyuncular, her biri kendi ana

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim