Need for Speed: Unbound Volume 2 Güncellemesi

    Need for Speed: Unbound Volume 2 Güncellemesi

    Electronic Arts ve Criterion Games, popüler yarış oyunu Need for Speed: Unbound'a Volume 2 güncellemesini getiriyor. Bu güncelleme ile birlikte, oyuncular daha fazla zorluk, etkinlik ve yeni araçlar gibi çeşitli içeriklere erişebilecekler. Daha fazlası haberimizin devamındaç

    Need for Speed: Unbound Volume 2 Güncellemesi Bilgileri ve Çıkış Tarihi

    Electronic Arts and Criterion Games bu hafta, Need for Speed Unbound – Volume 2 güncellemesi ile Need for Speed: Unbound oyununa önemli bir güncelleme getireceğini duyurdu. Oyunun numarası devam oyunu olmasını işaret etmese de, oyuncuların oldukça yoğun bir içeriğe erişmesini sağlayacak. Bu içerikler arasında daha fazla zorluk, etkinlik ve yeni araçlar oyuncuları bekliyor. Güncelleme 21 Mart'ta tüm platformlar için ücretsiz olarak yayınlanacak.

    Güncelleme ile birlikte, farklı çalma listesi etkinliklerini tamamlayarak kazanabileceğiniz özel bir Lotus Emira Balmain Edition gibi yeni ödüller de sunulacak. EA Play aboneleri, erişimi diğer oyunculardan farklı olarak sınırlı olan Nissan Fairlady ZG 1971 aracını edinebilecekler. EA, şimdilik sürpriz olarak sakladığı başka bir araç için "The Ultimate Luxury" adını kullanıyor ve oyuncuların merakla beklediği bir araç olduğunu vurguluyor.

    Bu güncelleme, Need for Speed: Unbound hayranları için heyecan verici bir haber. Oyunun daha da ilgi çekici hale gelmesi için yapılan bu güncelleme ile birlikte, oyuncuların oyun içinde daha uzun süre vakit geçireceklerine hiç şüphe yok.

    Need for Speed: Unbound Volume 2 Güncellemesi

    Oyuna 40 günlük ve 15 genel zorluk da dahil olmak üzere toplamda 55 yeni zorluk eklenecek. Yeni Dayanıklılık, Rumble ve Yarış çalma listeleri de oyunla birlikte gelecek ve mevcut çalma listeleri de güncellenecek. Çalma listelerini tamamlayarak kazanılan özel araçların yanı sıra, oyuncular güncelleme kapsamında yeni pozlar, sürüş efektleri ve diğer özelleştirmeleri de kazanabilecekler.

    Oyuncular, 260 farklı koleksiyon eşyasının yerlerini açığa çıkaran yeni bir DLC satın alarak Need for Speed: Unbound'da koleksiyon eşyalarını aramaktan yorulmuşlarsa aramayı atlayabilirler. "Harita Anahtarları" olarak adlandırılan bu DLC, 4,99 dolara mal olacak.

    Need for Speed: Unbound'un yeni Volume 2 güncellemesi 21 Mart'ta yayınlanacak. Oyuncular, oyunu daha da heyecanlı hale getiren bu güncellemeyi dört gözle bekliyorlar.


    MİNİMUM:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
    • İşlemci: Ryzen 5 2600, Core i5-8600
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: RX 570, GTX 1050 Ti
    • DirectX: Sürüm 12
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan


    ÖNERİLEN:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
    • İşlemci: Ryzen 5 3600, Core i7-8700
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: Radeon RX5700 (8GB), GeForce RTX 2070 (8GB)
    • DirectX: Sürüm 12
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan


    Aşağıdaki linkten oyuncu pazarımıza gidebilir, binlerce dijital ürün arasından ihtiyacınız olanları hızlı ve güvenli şekilde satın alabilirsiniz.

    https://www.itemsatis.com/ilan-pazari.html


    Önceki Haber
    Rell Rework Ne Zaman Geliyor?

    Rell Rework Ne Zaman Geliyor?

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Bildiğiniz gibi Rell bir destek şampiyonu. Samira ile yakın dönemde çıkmasının yanı sıra birlikte çok etkili bir ikili oldular. Sağladığı kitle kontrolleri sebebi ile çokça tercih edilen fakat son zamanlarda değerini kaybeden ve kırılganlığı sebebi ile prosesyonel arenalarda da eskisi kadar tercih edilmeyen Rell hakkında oyuncuların feedbackleri ve Rioter ların incelemeleri sonrası küçük güncellemeler yapılacağı bilgisi açıklandı.Rell Rework'ü Hangi Yönde Olacak?Bu güncelleme işlemleri halihazır

    Sonraki Haber
    League of Legends 13.6 Yama Notları

    League of Legends 13.6 Yama Notları

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Şampiyonlar13.6 yamasıyla birlikte şampiyonlara dengelemeli güncelleme geliyor.MilioAlevin Şefkati 22 Mart'ta geliyor. Şampiyon hakkında daha fazla bilgi almak için https://www.itemsatis.com/haber/lol-milio-oynanis-rehberi.html Milio rehberimizi görebilirsiniz.AshePasifin Buz Atışı etkisi altındaki hedeflere verdiği hasar arttı.Pasif - Buz AtışıBUZ ATIŞI ETKİSİ ALTINDAKİ RAKİPLERE VERİLEN HASAR: %110 (+ kritik vuruş ihtimalinin %75'i) > %115 (+ kritik vuruş ihtimalinin %75'i)Aurelion SolE'nin b

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim