Bilim Kurgu Türündeki Mass Effect Nasıl Bir Oyun?

    Bilim Kurgu Türündeki Mass Effect Nasıl Bir Oyun?

    Bu haberimizde Bilim Kurgu ve uzay konseptine hakim olmaya çalışan oyunlardan biri olarak Mass Effect'in nasıl bir oyun olduğundan bahsedeceğiz.

    Mass Effect ilk duyurulduğunda çoğu kişi heyecanlanmıştı. Bioware tarafından geliştirilen yeni bir RPG sunulmuştu. Yapım aşamasındayken bir çok oyuncuyu bekletmek üzerine yapılandırıldıktan sonra, Mass Effect sonunda geldi ve harika bir hikaye ve atmosfer ile uzayın sonsuz boşluğunda harika bir macera oyunuydu. Aksine oyun sizlere bir Film ve hikaye sunuyordu.


    Hikaye içindeki hikaye, ortaya çıkan sürprizler, ilgi çekici yapı oyuncuları birkaç günlüğüne resmi olarak konsola çiviledi. Elbette birçok Xbox 360 sahibi de oyunu oynamış olan ve bir sürü oyuncu memnun olmuştu. Süre sonunda duyurulan duyuru ile oyunun PC sürümünün de çalışmalarda olduğu ortaya çıkmıştı. İlk ekran görüntüleri ortaya çıktı ve çıkış tarihi belli oldu ve ardından PC versiyonu da oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Oyunumuz uzay kurgusunda geçecek olan ve hikayenin diyaloglar ve seçimler üzerine ilerlerken kendinizi bir Film'in içerisinde olduğunu hissedebilirsiniz. Mass Effect bir çok oyuncuya ilham kaynağı olmuştu ve şimdilerde adı bile aklımızda yer edinemiyordu.

    Bilim Kurgu Türündeki Mass Effect Nasıl Bir Oyun?

    Mass Effect'in Hikayesi Nedir ve Nasıl Bir Oyun?

    İnsanlık uzayda seyahat etmesiyle bilinirken diğer uzaylı ırklarla diplomatik ilişkiler sürdürüyor. Böyle bir ortamda dedikodular dolaşır. Gelişmiş ve oldukça güçlü makine ırkı olduğu söylenmektedir. Artık bu ırkın tehlikesi azalmaya başlar ve bazı olaylar tekerrür eder.


    Mass Effect'in bu olay etrafında döndüğü yer burasıdır. Ancak hikaye o kadar detaylı ki bazı olaylar sizi şaşırtacaktır ve ters köşe alabilirsiniz. Mass Effect'i üç defaya kadar etkinleştirebilir ve oynayabilirsiniz. Üzerinde üç hakkınız bulunmaktadır. Mass Effect şu ana kadar böyle bir durum yok. Koruma sistemi şu anda tartışılmaya devam ediliyor. Oyundaki diyaloglar aracılığı ile hikayenin olay örgüsünü değiştirebilirsiniz. Geniş kamera açısıyla oyundaki düşmanların yerini saptayarak alt edebilirsiniz. Oyun temel olarak konsol versiyonu ile aynı fakat PC üretimine dahil olan bazı ekstralar var. Mass Effect'in konsol sürümünü oynamamış olanlar için genellikle içerik olarak ele alınıyor. Oyuna başladığımızda detaylı bir karakter. Oluşturma ekranı görüntülenir. Oyunda karakterimize onun adını "Shepard" olarak vermektedirler. Bu nedenle adımız doğrudur, ancak karakterin adını uygun gördüğümüz şekilde değiştirebiliriz. İsterseniz önceden hazırlanmış bir karakter alabilir, isterseniz kendiniz bir karakter yaratabilirsiniz, seçim oyuncuya kalmıştır.


    Önceki Haber
    Yeni Kostüm Seti Ay Muhafızı

    Yeni Kostüm Seti Ay Muhafızı

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    League of legends oyununda her etkinlik için bir kostüm seti gelmesi artık gelenekleşti. Bu etkinlik için gelen set ise 2022 yılında çok beğenilen Çin yılı etkinliği ile oyuna eklenen Ay Muhafızı seti. Yeni kostüm seti olan Ay Muhafızı geçtiğimiz mevsin beğeni toplayan ilk serisi gibi oyuncu kitlesini heyecanlandıran grafiklere ve ince detaylara sahip. Bu yeni kostüm seti toplam 5 heroya gelecek ve 13.1 yaması ile oyuna eklenecek. Ay Muhafızı skinleri hangi herolara geldi ve kostüm detaylarını s

    Sonraki Haber
    Valorant Popüler Bıçak Skinleri

    Valorant Popüler Bıçak Skinleri

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Riot Games tarafından geliştirilen ve büyük kitleye ulaşan ücretsiz FPS oyunu Valorant, oyuncuları için bir çok yenilik ve ekstralar getirmektedir. Oyun tamamen F2P olsa da oyun içi satın alım gerçekleştirebilirsiniz fakat bu satın alımlarla sadece silah kaplamaları (skin) ve bıçak satın alabilirsiniz. Sizler için bu yazımızda Valorant oyununda en popüler hangi bıçaklar olduğunu ve ne kadar VP'ye satıldığını göstereceğiz.ALTIN AFET HANÇEROyun içerisinde önceki sezonlarda çıkmış Savaş Bileti ile

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim