Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Sürümü Çıktı

    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Sürümü Çıktı

    PC'ye gelen yeni bir Örümcek Adam olarak Miles Morales'in yükselişini deneyimlemeye hazır olun!


    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales OYNANIŞ 

    Oyun tatil döneminde geçtiği için karla kaplı, günümüz Manhattan'ının kurgusal bir versiyonu olan aynı açık dünyaya sahiptir. Miles, Peter Parker'a benzer şekilde kontrol edilir, ancak hikaye ilerledikçe kilidi açılan yeni animasyonlar ve yetenekleri mevcuttur. Yeni güçler arasında, oyuncunun biyo-elektrikle düşmanları etkisiz hale getirmesine ve elektroniği şarj etmesine veya boşaltmasına izin veren Venom Blast; Miles'a geçici görünmezlik sağlayan kamuflaj; ve yakındaki tüm düşmanlara zarar veren büyük bir biyo-elektrik patlamasından oluşan Mega Venom Blast. Oyun, düşmanlara veya elektrik panellerine bağlanabilen Uzak Madenler gibi yeni araçlar sunar; savaşta yardımcı olmaları için holografik savaşçıları çağıran bir cihaz; ve birden fazla düşmanı tuzağa düşüren ve onları vurmayı kolaylaştıran Gravity Wells. Oyuncu bir beceri ağacı sistemi aracılığıyla seviye atladıkça Miles'ın yetenekleri ve aygıtlarını yükseltilebilir. Oyunun sunduğu bir diğer özellik de Miles'ın New York'ta meydana gelen suçlar ve bu suçların yeri hakkında kendisine geri bildirim sağlayan Spider-Man uygulamasıdır.

    Miles, oyuncuyu gelen saldırılara karşı uyaran ve kaçmalarına ve misilleme yapmalarına izin veren bir "örümcek hissine" ve hem geçiş hem de savaş sırasında birkaç farklı şekilde kullanılabilen ağ hatlarını ateşleyen ağ atıcılara sahiptir. Miles, New York City Metro sistemini kullanarak zıplayabilir, yüzeylere yapışabilir ve hızlı seyahat edebilir. Yan görevler değiştirildi ve bunlara oyun içi bir telefon uygulamasından erişim sağlanabiliyor. Miles'ın, bazıları karakterin medyadaki mevcut versiyonlarına ve oyun için yaratılmış orijinal kostümlere dayanan birkaç kilidi açılabilir kostümü vardır. Bunların çoğu, Miles'ın daha az hasar almasına, daha uzun süre görünmez kalmasına veya Venom Gücünü daha hızlı yenilemesine izin vermek gibi yeteneklerini geliştirir. Oyunun belirli bölümlerinde oyuncular Miles'ı sivil kişiliğinde kontrol eder ve yeteneklerini kullanamazlar.

    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Sürümü Çıktı

    Karakterler Hakkında Bazı Bilgiler

    Hikaye, Miles Morales'in genetiği geliştirilmiş bir örümcek tarafından ısırıldığı ve akıl hocası Peter Parker'a benzer güçler kazandığı Marvel's Spider-Man ve indirilebilir içeriği The City That Never Sleeps'in kaldığı yerden devam ediyor. İlk oyunun bitiminden bir yıl sonra Miles, Parker tarafından eğitildi, Brooklyn'den Harlem'e taşındı ve kendisini bir Spider Man rolüne tamamen entegre etti. Hâlâ deneyim kazanma sürecinde ve Parker'ın mirasına uygun yaşayıp yaşayamayacağından şüphe ediyor. Oyunun başında Parker, kız arkadaşı Mary Jane Watson'a orada rapor vermesine yardım etmek için birkaç haftalığına Symkaria'ya gitmek üzere New York'tan ayrılır ve yokluğunda şehri koruması için Miles'a güvenir. Artık tek Örümcek Adam olan Miles, yeni süper kahraman sorumluluklarını, Belediye Meclisinde olan annesi Rio Morales'i destekleyerek ve yeni evini yozlaşmış Roxxon Energy Corporation ile yüksek teknoloji ürünü bir şirket arasındaki şiddetli bir savaştan koruyarak dengelemelidir.

    Süper kötü Rhino, hapsedilmiş suç lordu Kingpin, Örümcek Adam karşıtı podcast yayıncısı J. Jonah Jameson ve F.E.A.S.T. gönüllü Gloria Davila. Parker'ın eski akıl hocası ve işvereni Dr. Otto Octavius bir geri dönüşte görünürken, Oscorp'un başkanı ve eski New York belediye başkanı Norman Osborn bir orta kredi sahnesinde belirir. Miles'ın rahmetli babası Memur Jefferson Davis, bir yan görevin parçası olarak yalnızca sesli bir rolde görünür. Peter Parker altında bir yıldan fazla eğitim aldıktan sonra, Miles Morales örümceğe benzer yeteneklerinde ustalaştı ve yeni rolüne uyum sağlamakta hâlâ mücadele etse de kendisini orijinal Örümcek Adam'ın suçla savaşan ortağı olarak kabul ettirdi. Yeniden inşa edilen Raft'a mahkûmları taşıyan bir polis konvoyuna eşlik eden Miles, şehri kasıp kavuran Rhino'yu yanlışlıkla serbest bırakır. Miles diğer kaçakları durdururken Peter, sonunda onu alt eden Rhino'ya karşı mücadele eder. Rhino, Peter'ı öldürmeden önce, Miles müdahale eder ve daha sonra "Venom Gücü" olarak adlandırılan yeni biyo-elektrik yeteneğiyle onu yener. Rhino'yu Roxxon'un gözetiminde bırakan Peter, Miles'a kız arkadaşı Daily Bugle muhabiri Mary Jane Watson'a Symkaria'daki görevinde birkaç haftalığına fotoğrafçısı olarak yardım edeceğini bildirir ve yokluğunda şehre bakması için ona emanet eder. Miles'ın daha önce işleri batırdığı için kendine olan güveni düşük.

    Roxxon Plaza'daki bir hırsızlık olayını araştıran Miles, şirkete karşı kan davası güden Yeraltı adlı bir grupla çatışır. Annesi Rio ve arkadaşı Ganke Lee ile Noel'i kutlamak için eve dönen Miles, Rio'nun bir yıldan fazladır konuşmadığı Phin Mason'ı davet ettiğini öğrenince şaşırır. Ertesi gün Ganke, vatandaşların doğrudan yardım için Miles'ı arayabilmesi için bir Örümcek Adam uygulaması oluşturur. Miles'ın amcası Aaron Davis bunu ilk kullanan kişidir ve yeğeninin kimliği hakkındaki bilgisini ortaya koyar. Miles, Rio'nun kampanya mitinglerinden birine katılır, ancak Yeraltı'nın mevcut Roxxon muhafızlarına saldırdığına tanık olur ve çatışmayı tırmanmadan önce durdurmaya çalışır. Yeraltı'nın Roxxon'un deneysel güç kaynağı Nuform'u aradığını ve Phin'in liderleri Tinkerer olduğunu keşfeder. Daha fazla araştırmanın ardından Miles, Phin'in kardeşi Rick Mason'ın intikamını almak istediğini öğrenir. İkincisi, Nuform'un toksik özellikleri tarafından zehirlendi ve projeyi sabote etmeye çalıştıktan sonra Simon Krieger tarafından öldürüldü. Haydut olarak bilinen paralı asker olduğunu öğrendiği Aaron'un yardımıyla Miles, Krieger'in örtbas ettiği tehlikeli yan etkilerini vurgulamak için Phin'in plazalarını Nuform ile yok ederek Roxxon'u mahvetme planını keşfeder.

    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Sürümü Çıktı


    Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından PlayStation 5 ve PlayStation 4 için yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur. Süper kahraman Miles Morales'e dayanan oyun, hem karakterin 10 yıllık çizgi roman serisinden hem de karakterin popülerleşmesini sağlayan Spider-Man: Into the Spider-Verse filminden ilham alıyor. 2018'de geliştirilen Marvel's Spider-Man oyununun devamı niteliğindedir. İlk kez 11 Haziran 2020'de PlayStation 5 tanıtım etkinliğinde duyuruldu.

    Insomniac Games, Marvel Games ve PlayStation ile yakın işbirliği içinde bu yılın başlarında piyasaya sürdüğümüz Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC sürümüne benzer şekilde, PC'de Marvel's Spider-Man: Miles Morales birçok geliştirme, özelleştirilebilir ayar ve geniş bir yelpaze için destek içeriyor

    Oyun, çeşitli kalite seviyelerine sahip ışın izlemeli yansıma seçeneklerinin yanında güneş ve ay tarafından sağlanan dış mekan ışığı için yeni eklenen ışın izlemeli gölgeler sunmaktadır. Bu, yumuşaklıkta doğal gradyanlara sahip gerçekçi gölgeler sağlar ve Marvel'ın New York'unun görsel doğruluğunu daha da artırır.

    Marvel's Spider-Man: Miles Morales, NVIDIA DLSS 3 gibi en yeni performans artırıcı yükseltme teknolojilerini destekler. GeForce RTX 40 Serisi GPU'lara yönelik bu teknoloji, kare hızınızı yeni zirvelere çıkarmak için DLSS Süper Çözünürlük, DLSS Çerçeve Oluşturma ve NVIDIA Reflex'i birleştirir. Oyun aynı zamanda NVIDIA DLSS 2, NVIDIA DLAA ve NVIDIA Reflex'i de desteklenecektir.

    Grafik menüsünde, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok özelleştirilebilir özellik, hazır ayar ve kalite seviyesi bulacaksınız. Başlıca şu şekilde sıralayabiliriz; doku kalitesi ve filtreleme, ayrıntı düzeyi, kalabalık ve trafik yoğunluğu, görüş alanı, pencereli, tam ekran ve özel tam ekran oluşturma modları ve diğer birçok seçeneği içerir.



    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Sistem Gereksinimleri


    Minimum Sistem Gereksinimleri

    • İşletim sistemi Windows 10 64-bit sürüm 1909
    • İşlemci Intel Core i3-4160 3.6 GHz ya da AMD eşdeğeri
    • RAM 8 GB
    • Ekran kartı NVIDIA GTX 950 ya da AMD Radeon RX 470
    • DirectX Sürüm 12
    • Depolama alanı 75 GB


    Önerilen Sistem Gereksinimleri

    • İşletim sistemi Windows 10 64-bit sürüm 1909
    • İşlemci Intel Core i5-4670 3,4 Ghz ya da AMD Ryzen 5 1600 3,2 Ghz
    • RAM 8 GB
    • Ekran kartı NVIDIA GTX 1060 6GB ya da AMD Radeon RX 580 8GB
    • DirectX Sürüm 12
    • Depolama alanı 75 GB (SSD)



    Sizde en hızlı şekilde Spider-Man: Miles Morales oyununa sahip olmak ister misiniz? Yapmanız gereken şey çok basit. Spider-Man: Miles Morales Oyununu satın almak için öncelikle buradan sitemize kayıt olmanız gerekmektedir. Daha sonra buradan pek çok bakiye yükleme seçeneği arasından dilediğinizi seçerek güvenle sitemize yükleme yapabilirsiniz. Yeterli bakiyeyi hesabınıza yükledikten sonra geri sadece oyunu satın almak ve keyfini çıkartmak kalacak. Hemen Spider-Man: Miles Morales satın almak için burayı tıklayın ve heyecan dolu bu yeni oyuna sizde bir an önce sahip olun.


    Steam CD KEY aktifleştirmek

    Sitemizden satın aldığınız CD KEY'i aktif etmek için lütfen aşağıdaki adımları izleyiniz.

    • Steam'i başlatın ve Steam hesabınıza giriş yapın.
    • Steam istemcisinin üstünde yer alan Oyunlar menüsüne tıklayın.
    • Steam'de Ürün Etkinleştir... seçeneğini tıklayın.
    • Ekrandaki talimatları takip ederek işlemi tamamlayın.


    Önceki Haber
    LoL Yeni Sezonda Şampiyon Yeniliklerine Dair Bilgiler

    LoL Yeni Sezonda Şampiyon Yeniliklerine Dair Bilgiler

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyonlar Ve İlerleyişRiot Games, League of Legends için her sene değişikliği ve yeni şampiyonları getirmeyi ihmal etmiyor. Son oynanış yol haritasından sonra geçtiğimiz günlerde bir Çin röportajında League of Legends'e yeni sezonda gelecek olan şampiyonlara dair bir kaç bilgi verildi. K'Sante'nin ardından yeni sezonda yeni eşyalar ve orman rotasıyla League of Legends günden güne değişmektedir. Oyunun bu şekilde ilerlemesinin en büyük nedeni de sürekli League of Legends'in güncellenmiş ol

    Sonraki Haber
    League of Legends Darkin Nedir?

    League of Legends Darkin Nedir?

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    League of Legends evreninde yer alan bir çok şampiyon bulunuyor ancak bu şampiyonların yer aldığı evren olarak nitelendirilen Runeterra dünyasında bir çok derinliği bulunan bir hikayesi bulunuyor. Özellikle Darkin hikayeleri bunlardan en ilgi çekicileridir. Bugün League of Legends evreninde yer alan Darkinler'in amaçları ve kim olduklarından bahsedeceğiz.Shurima ve Yükselmiş SavaşçılarDarkinler'i anlamak için ilk önce Shurima dönemine gitmeliyiz. Bin yıllar önce kurulan bu çöl kesimli İmparatorl

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim