Lost Ark Steam'e Çıkışını Yapıyor

    Lost Ark Steam'e Çıkışını Yapıyor

    Bu haberimizde bugün gelecek olan yıllardır konuşulan MMORPG oyunu olan Lost Ark'ın Steam'e çıkışını yaparak popülerliğini arttırılacağı düşünülmekte.

    Yeni MMO Lost Ark

    Geçtiğimiz hafta nihayet yılın MMORPG oyunu olan Lost Ark'ın Avrupa bölgesine çıkışıyla birlikte Steam sayfasında ücretsiz bir şekilde yerini alarak Avrupa bölgesinde olan oyuncuları memnun edecektir. Lost Ark Batı Ülkelerinde uzun bir süre görev alan ve Amazon Games Studios'un yardımıyla oyunun düzgün bir şekilde yerleştirmesi ve Batı piyasasının yer almasıyla sekiz sene sürdüğü gözüküyor.


    Lost Ark'ın açık dünyası ve basit bir tür MMO olması gösterilmesi sebebiyetiyle aslında oyun oldukça büyük bir konumda yer alıyor ve açık dünyası sayesinde keşif seviyeniz artacak. MMO türünde olan bu yapımın yayına girdiği an büyük rakamlar ile boy gösterildi. Steam verilerine göre Lost Ark oyuncularının popülerliğini zirveye taşıdı. İlk ön yüklemesi sayesinde bu sayede Steam sunucularının bir anlık çöktüğü için oyuncuların oyuna bağlanması bir kaç saat uzun sürdü. Bununla birlikte Twitch platformunda da büyük bir ün saldı ve yayıncılar oyunu çok sevdiler. 

    Lost Ark Steam'e Çıkışını Yapıyor


    Lost Ark Ne Zaman Geliyor?

    Lost Ark'ı oynamak için Steam platformunda ücretsiz bir şekilde yerini alacak. Yine de şu anlık paketleri olma dahilinde aldığınız anda erken erişim hakkını elde edebilirsiniz. Oyun bugün 11 Şubat tahmini saat 20:00 olarak çıkışının Steam üzerinden olacağı tahmin ediliyor ve bir çok oyuncu tarafından bekleniliyor. 


    Önceki Haber
    Valorant Yoru Rework Geliyor

    Valorant Yoru Rework Geliyor

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Valorant'ın ilk çıktığında sevilen Ajanlarından birisi olan Yoru karakteri ustalaşması ve hedef alınma konusunda yetenekleri diğer Ajanlara göre biraz daha zayıf olduğu göz önündeydi. Topluluk tarafından artık az oynanan ve ara sıra oynanabilecek bu karakter Riot Games tarafından Q yeteneği hariç bütün yetenekleri değişecek. Yoru Güncellemesi Tüm YetenekleriC Yeteneği: Fake At Yoru yeteneği kullanma aşamasında kendine benzeyen bir klon gönderebilir. Klonu gören takım arkadaşlarınız rahatlıkla bu

    Sonraki Haber
    League of Legends 12.4 Yama Notları

    League of Legends 12.4 Yama Notları

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    ŞampiyonlarYeni Şampiyon Renata GlascAyrıntılı bilgi için şampiyon rehberimizi okuyabilirsiniz. Renata Glasc  17 Şubat 2022 tarihinde çıkıyor.AatroxQ'nun kılıcın keskin tarafıyla verdiği ilave hasar arttı.Q Yeteneği: Darkin KılıcıKILICIN KESKİN TARAF HASARI %150 > %160AmumuE'nin taban hasar azaltması arttı.E Yeteneği: Sinir KriziFİZİKSEL HASAR AZALTMA 2/4/6/8/10 (+%3 İlave Zırh) (+%3 İlave Büyü Direnci) > 5/7/9/11/13 (+%3 İlave Zırh) (+%3 İlave Büyü Direnci)AsheR'nin ok hızı arttı.Ulti Yeteneği:

    En son yorumlar
    Farqn
    Farqn
    Eğer zamanı bol biri iseniz oynayın arkadaşım bu oyunu. Çok eğlenceli hele ki arkadaşlarla. :)
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim