League of Legends Yeni Şampiyon Zeri Ortaya Çıktı

    League of Legends Yeni Şampiyon Zeri Ortaya Çıktı

    Bu haberimizde League of Legends'e yeni gelecek olan nişancı rolünde oynanabilecek olan karakter Zeri'nin dün akşam saatlerinde ortaya çıktı.

    Leauge of Legends'e gelecek olan Yeni Şampiyonu Zeri dün akşam saatlerinde League of Legends'in resmi sitesinden paylaşıldı. Paylaşımdan sonra Zeri'nin şampiyon yol haritasında gözüken nişancı rolüne  bürünecekti. Ancak dün akşam saatlerinde yayınlanmasının ardından sadece hikayesi paylaşıldı bu esnada yeteneklerine dair en ufak bir detay verilmedi. Yine de yola çıkılacak olursa bu karakterin çıkmadan önce şampiyon yol haritasında kendisinin tıpkı Jhin ya da Jinx gibi silahlarına belli özelliklere düz vuruş yeteneklerini değiştirebilecek yeni bir nişancının gelmesiydi. Elektrik güçleri sayesinde Yeni şampiyon vadide yeni bir rol üstlenecek ve rakiplerini tüfeğiyle kızartacak. 

    League of Legends Yeni Şampiyon Zeri Ortaya Çıktı


    Şampiyonun çıkışına dair yeteneklerinin yayınlanması henüz geç değil ilerleyen zamanlarda kısa vadede yetenekleri de paylaşılacaktır o zamana kadar takipte kalın.


    Zeri'nin Hikayesi

    Zaun'lu işçi sınıfı bir aileden gelme, dikbaşlı ve heyecanlı bir genç kadın olan Zeri, sahip olduğu elektrik büyüsünü yoğunlaştırarak özel yapım silahını dolduruyor. Değişken güçleri duygularını, kıvılcımlarıysa hayata olan yıldırım hızında yaklaşımını yansıtıyor. Herkese büyük bir şefkatle yaklaşan Zeri, her savaşında ailesine ve evine duyduğu sevgiden güç alıyor. Yardım etmeye fazla istekli olması bazen başına dert açsa da, Zeri'nin yürekten inandığı bir gerçek var: Halkının arkasında durursan halkın da senin arkanda durur.


    League of Legends Hesap Satışı

    League of Legends Yeni Şampiyon Zeri Ortaya Çıktı


    League of Legends Riot Points ( RP )

    League of Legends Yeni Şampiyon Zeri Ortaya Çıktı


    Önceki Haber
    League of Legends 12.1 Yama Notları

    League of Legends 12.1 Yama Notları

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    ŞampiyonlarDianaPasifin YG oranı ve canavarlara yönelik hasar oranı arttı.Pasif - Gümüşay BıçağıYG ORANI %40 > %50CANAVAR HASAR ORANI %250 > %300GangplankQ'nun mana bedeli ve bekleme süresi azaldı.Q - ÇakaralmazMANA BEDELİ 60/55/50/45/40 > 55/50/45/40/35BEKLEME SÜRESİ 5 saniye > 4,5 saniyeRek'SaiYüzeyde kullanılan E'nin hasarı ayarlandı. Gömülü E'nin bekleme süresi ileri yetenek seviyelerinde arttı.E - Hiddetli IsırıkFİZİKSEL HASAR 50/60/70/80/90 (+%85 İlave SG) > 55/60/65/70/75 (+%85 İlave SG)E

    Sonraki Haber
    LoL Yeni Kostümler ve Wild Rift'e Sett Geliyor

    LoL Yeni Kostümler ve Wild Rift'e Sett Geliyor

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends dün akşam saatlerinde yayınladığı yeni kostüm serilerinden bahsetti. Kostüm serileri daha önce gördüğümüz kostümlere kıyasla daha iyi dizayn edilmiş ve farklı bir konseptle birlikte gelmektedir. 12.2 Yamasında gelebilecek olan kostüm sayısı diğer yamalara kıyasla hem yeni yıla başlangıç için ayrı bir avantaja dönüşecektir. Çoğunluk 15 kostüm barındırmasıyla 1 yamada bu kadar kostümün gelmesi oyuncuları memnun etmektedir. Özellikle eski seriden olan Havai Fişek serisi de buna da

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim