League of Legends Yasuo Oynanış Rehberi

    League of Legends Yasuo Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Yasuo adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Yasuo Ne zaman Çıktı?


    12 Aralık 2013 tarihinde adını damgaya vuran ve oyunlarda çokça gördüğümüz popüler bir şampiyon. Başta her ne kadar sıradan bir suikastçı gibi çıksa da eğlenceli oynanışı ve hareket kabiliyeti ile özel bir şampiyon oldu ve kimilerinin nefret ettiği bir şampiyon oldu.




    Yasuo Yetenekleri


    PASİF Yeteneği: Avarenin Yolu

    Yasuo'nun kritik vuruş ihtimali artar. Ayrıca Yasuo, hareket ederken bir yandan da kalkan oluşturur. Bir şampiyondan ya da canavardan hasar aldığında, kalkan devreye girer.


    Q Yeteneği: Çelik Fırtına

    İleri fırlayarak bir hat üstündeki tüm rakiplere hasar verir. İsabet halinde, birkaç saniyeliğine bir Yaklaşan Kasırga yükü verir. 2 yük biriktiğinde, Çelik Fırtına'nın yolladığı hortum havaya savurur. Çelik Fırtına normal saldırı muamelesi görür ve normal saldırıları güçlendiren her şeyle birlikte güçlenir.


    W Yeteneği: Rüzgâr Duvarı

    Oluşturduğu hareketli duvar, 4 saniyeliğine rakiplerden gelen tüm atışları engeller.


    E Yeteneği: Atılgan Kılıç

    İleri atılarak hedef rakibin içinden geçer ve ona büyü hasarı verir. Yeteneğin her kullanımı, bir sonraki atılışın taban hasarını belli bir miktara kadar arttırır. Aynı rakip üstünde birkaç saniye boyunca yeniden kullanılamaz. Eğer Çelik Fırtına atılma sırasında kullanılırsa daire biçiminde bir alana isabet eder.


    Ulti Yeteneği: Son Nefes

    Havadaki bir rakip şampiyonun yanında belirerek ona fiziksel hasar verir ve bölgede bulunan tüm havadaki rakipleri havada tutar. Azami Akış verir ama Yaklaşan Kasırga'nın tüm yüklerini sıfırlar. Bunun ardından, Yasuo'nun kritik vuruşları ortalama bir süre boyunca önemli miktarda ilave zırh delme elde eder.




    Yasuo'nun Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Yasuo'nun karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Ryze
    • Orianna
    • Irelia

    Yasuo'nun Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Anivia
    • Lissandra
    • Vladimir




    Yasuo, Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    1. Ölümsüz Kalkanyay
    2. Savaş Çizmeleri
    3. Ebedi Kılıç
    4. Ölümün Dansı
    5. Fani Hatıratı
    6. Kanasusamış




    Yasuo'ya Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Koridorda Sıçra ve Tutuştur büyüsü alarak rakiplerinizi alt edebilir ve onlara kolayca yetişebilirsiniz.




    Yasuo Rünleri

    League of Legends Yasuo Oynanış Rehberi




    Yasuo Nasıl Oynanır?

    Yasuo orta koridor ve üst koridorda oynanabilen yarı suikastçı ve dövüşçüdür. Koridora başlarken Q yeteneğini açarak hem minyonların içinden vurarak hasar vermenizi hem de rakibi çok kolay dürtebileceğiniz bir yetenektir. Q yeteneğinizi ikinci yüke ulaştırdıktan sonra rakipleri daha çok dürtme fırsatınız çıkar ve hortum dalgasıyla yön vererek düşmanlarınızı havaya kaldırıp onları belli bir süre hasar verip oyalayabilirsiniz. E yeteneğinizi açarak rakiplere kolayca yetişmenizi sağlar. E yeteneğinizi ikinci seviyede açtıktan sonra rakiplerinizin kafasını karıştırmak ve gir çık taktiği uygulayabilirsiniz. Buna ek olarak E yeteneğinizi güzel bir şekilde konumlandırmalısınız eğer etrafta yeterince birim yoksa işe yarayamayabilir.


    Rakip minyonlardan ve yetenek atışlarından kaçınmak için W yeteneğinizi üçüncü seviyede açabilirsiniz. Yasuo doğası gereği W yeteneğinin içinde durarak rakiplerinizi oyalayabilirsiniz özellikle uzaklardan gelen atışlardan ve saldırılardan uzaklaşıp kaçmak için işinizi görür. Bir diğer özelliği ise Baron ve Ejderhada kullanarak takım arkadaşlarınızın hasar almamasını sağlayabilir ve kolay bir şekilde alabilirsiniz. Yasuo'nun Ulti yeteneğini son seviyede açarak hava sıçramış rakiplere hasar verip onları belli bir süreye kadar havada tutabilirsiniz. Ancak Yasuo istediği zaman havaya sıçratamayabilir yanınızda rakipleri havaya sıçratacak bir takım arkadaşınız bulunuyorsa ondan rica ederek beraber bir kombo yapıp oyunun kaderini değiştirebilirsiniz. Ek olarak Yasuo Ultisini kullandıktan sonra belli bir süre zırh delme elde ederek rakiplerin canını daha çok yakmanıza sebep olabilir bu sayede takım arkadaşlarınıza destek çıkabilir ve zafere ulaşabilirsiniz.




    Yasuo Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Yasuo
    • Vahşi Batılı Yasuo
    • KOD ADI: Yasuo
    • Kanlı Ay Yasuo
    • Gecenin Kılıcı Yasuo
    • Uzay Serüveni Yasuo
    • Jeton Düşmanı Yasuo
    • True Damage Yasuo
    • True Damage Yasuo Prestij Serisi
    • Hakikat Ejderi Yasuo
    • Rüya Ejderi Yasuo


    Yasuo Hikayesi

    Muazzam azmiyle Ionia'lı Yasuo, hasımlarına karşı rüzgârı kullanan çevik bir kılıç ustası. Gençliğinin mağrur günlerinde haksız yere ustasını katletmekle suçlanmış ve masumiyetini kanıtlayamayınca kendisini korumak için ağabeyini öldürmek zorunda kalmıştı. Zaman içinde ustasının gerçek katili gün yüzüne çıkıp ağabeyi gizemli şekilde ölümden dönse de Yasuo yaptıkları için kendini affedemedi. Şimdilerde yalnızca rüzgârın rehberlik ettiği kılıcıyla beraber dünyayı arşınlıyor.




    League of Legends RP Satın al

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html




    League of Legends Hesap Satışı

    League of Legends Yasuo Oynanış Rehberi




    League of Legends Riot Points ( RP )

    League of Legends Yasuo Oynanış Rehberi


    Önceki Haber
    cNed, Acend Kadrosuna Tekrardan Sözleşmeyi Yeniliyor

    cNed, Acend Kadrosuna Tekrardan Sözleşmeyi Yeniliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Gelen açıklamalara nazaran Mehmet Yağız ''cNed'' İpek, Acend ile tekrardan bir anlaşma imzalayacak. VALORANT Champions'un arkasından gelen teklifleri değerlendiren cNed’in ismi kısa sürede Kuzey ABD temsilcisi 100 Thieves ile anılıyordu.Gelen açıklamalara nazaran Mehmet Yağız “cNed” İpek, Acend ile tekrardan bir anlaşma imzalayacak. VALORANT Champions'un arkasından gelen teklifleri değerlendiren cNed’in ismi kısa sürede Kuzey ABD temsilcisi 100 Thieves ile anılıyordu. Acend, Team Liquid, Gambit

    Sonraki Haber
    Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Filmi 1 Milyar Hasılat Yaptı

    Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Filmi 1 Milyar Hasılat Yaptı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Örümcek Adam fanatiklerinin senelerdir hayal etmiş olduğu şeyi en nihayetinde oluşturan Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, gişelerini alt üst eden filmi olmaya devam ediyor. 17 Aralık tarihinde gösterime giren ve üç Örümcek Adam'ı evrenini bir araya getiren film olmayı başardı.Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, dünya genelinde elde etmiş olduğu gişe hasılatında 1 milyar doları aşmayı başardı. Böylelikle film, gösterime girmiş olduğu tarihten sonraki 10 gün arasında koronavirüs arttırdığı bir dönemde olmamız

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim