LoL Wild Rift 2.6 Hakkında Sızan Bilgiler

    LoL Wild Rift 2.6 Hakkında Sızan Bilgiler

    Bu haberimizde League of Legends'in mobil versiyonu olan Wild Rift'in 2.6 yamasında gelecek olan sızan bilgilerden bahsedeceğiz.

    League of Legeds moba oyununun popülerliğinden sonra oyunu mobil versiyonlara taşıyan Riot Games her ay oyuna yeni şampiyon ve yenilikleri getirmeyi ihmal etmiyor. Son yamada oyuncular az şampiyon olmasından mutsuz olduklarından 2.6 yamasında bu durum düzelecek gibi gözüküyor. Çinli bir hayran Wild Rift verilerinden 2.6 yamasında gelecek olan bilgileri sızdırdı.

    LoL Wild Rift 2.6 Hakkında Sızan Bilgiler


    • Yeni Şampiyonlar: Ekko, Heimerdinger, Karma, Viktor, Corina ( Wild Rift için özel bir şampiyon olarak gelebilir )
    • Yeni Eşyalar: Banshee'nin duvağı, Hepbuz, Vadiyaran
    • Yeni Azametli Kostüm
    • Seraphine'e özel bir kostüm


    Bununla birlikte Arcane'den sonra özel olarak gelecek yeni şampiyonların bu şekilde olacağı gösteriliyor. Corina konusu ise aylar önce Şampiyon yol haritasında namının geçtiği bir destek şampiyonu olarak League of Legends'e gelebileceği düşünülüyor. Onun dışında yeni büyücü eşyaları da tıpkı LoL'de ki gibi Wild Rift'e gelecek. 


    Bilgiler bununla da kalmayacak geçen gün Wild Rift resmi hesabından bir teaser yayınladı. Şampiyon ise Kayle ve Morgana'yı andırıyor yeni gelecek olan 2.6 yamasında Morgana ve Kayle'da dahil olabilir. Son olarak 2.6 yamasının yarın yayınlanmasıyla bir sürü yeniliği oyunculara sunacaktır. Bahsedeceğimiz son bir şey ise Dr. Mundo güncellemesinin de Wild Rift'e geleceğinin onaylanması ve 2.6 yamasında Dr. Mundo'nun da geleceği kapak fotoğrafından bellidir.


    Önceki Haber
    Epic Games Firması Harmonix Firmasını Satın Aldı

    Epic Games Firması Harmonix Firmasını Satın Aldı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Son zamanlarda bir çok oyun firmasının satın almasıyla elde ettiği başarısını duyuran Epic games firmasının önde gelen şirketi Harmonix'i satın almıştır. Oyun yapımı için şirket Dance Central'a benzer oyun serilerinin yaratıcısı olan Harmonix'tir. İlgi çeken müzikleri ile öne çıkan Harmonix firması daha bir çok Fortnite müziğini geliştirmek için Epic Games firması ile iş birliği yapacak.Harmonix Müzik ekibi Epic Games ile olan anlaşmayı web sitesinden duyurdu. '' Bugüne kadar geliştirdiğimiz pro

    Sonraki Haber
    League of Legends Wild Rift 2.6 Yaması

    League of Legends Wild Rift 2.6 Yaması

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni ŞampiyonlarKayleÜst koridorda oynanabilen yakın menzilli halinden başlayıp seviyesi arttıkça uzun menzilli yetenekleri sayesinde rakiplerini alt etmek için oyuncuların beğenisine sunuldu.MorganaAlt koridorda oynanan bir destek şampiyonudur. Agresif yetenekleriyle düşmanları yerine sabitleyerek onları yakalayabilir ve aynı zamanda takım arkadaşlarını büyü kalkanı vererek sersemletme gibi büyülerden korur.Dr. Mundo GüncellemesiMundo tıpkı PC LoL'de olduğu gibi Wild Rift'e de yenileniyor. Üst

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim