League of Legends Yeni Şampiyon Smolder Yetenekleri

    League of Legends Yeni Şampiyon Smolder Yetenekleri

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Yeni Şampiyon Smolder adlı karakterin detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Riot Games, dün League of Legends'ın 2024 planlarını duyurduğu özel bir video ile oyunculara heyecan verici bir müjde verdi. Bu duyurunun merkezinde ise yeni nişancı şampiyon olan Smolder yer alıyor. Smolder, League of Legends evrenine katılan bu yeni ejder şampiyonuyla oyunu daha da heyecanlı hale getirecek. Bu güçlü ve sevimli şampiyonun yetenek setini detaylı bir şekilde açıkladı, böylece oyuncular, Smolder'ı kullanmaya başladıklarında karşılaşacakları zorlukları ve avantajları önceden kestirebilecekler.

     

    Smolder'ın Yetenekleri

     

    Smolder'ın Pasifi  "Dragon Practice", oyunculara yeteneklerle rakiplere vurdukları ve Süper Kavurucu Nefes ile rakipleri öldürdükleri takdirde Ejderha Alıştırması yükleri kazandıracak. Bu yükler, Smolder'ın temel yeteneklerinin hasarını artırmak için kullanılacak, böylece oyuncuların stratejik bir avantaj elde etmelerini sağlayacak.

    Smolder'ın Q yeteneği Super Scorcher Breath yani türkçesi ile "Süper Kavurucu Nefes", oyunculara etkileyici bir alev püskürtme yeteneği sunuyor. Bu yetenek, yükleri biriktikçe güçleniyor ve rakiplere karşı farklı etkiler yaratıyor. Hedefin etrafındaki rakiplere hasar verme yeteneğinden, hedefin arkasına patlamalar gönderme yeteneğine kadar çeşitli aşamalarda farklı saldırı seçenekleri sunuyor. Ayrıca, 225 yüke ulaştığında rakip şampiyonların sağlığı belirli bir kısmı altında kaldığı vakit Smolder rakipleri infaz eder.

    W yeteneği olan "Achooo!" ile Smolder, sevimli ve alevli bir hapşırık çıkararak isabet alan rakiplere hasar veriyor ve onları yavaşlatıyor. Şampiyonlara isabet etmesi durumunda ek bir patlama gerçekleşiyor, bu da Smolder'ın rakiplerini daha etkili bir şekilde kontrol etmesine olanak tanıyor.

    E yeteneği "Flap, Flap, Flap" ile Smolder, uçarak hareket hızı kazanıyor ve arazi etkilerini görmezden geliyor. Bu yetenek, stratejik bir hareket avantajı sağlayarak Smolder'ın rakiplerinden kaçmasını veya hedeflerine daha hızlı ulaşmasını sağlıyor.

    Son olarak, R yeteneği "MMOOMMMM!" ile Smolder'ın annesi devreye giriyor. Annesi, yukarıdan ateş püskürterek ekstra hasar veriyor ve ateşin ortasındaki rakiplerini yavaşlatıyor. Eğer Smolder'ın annesi, oğlunu vurursa, iyileştirme etkisiyle takımına destek oluyor.

     

    Smolder Oyuna Ne Zaman Geliyor?

    Smolder, 14.2 yamasıyla birlikte League of Legends Sihirdar Vadisine adım atacak. Oyuncular, 9 Ocak'ta PBE yaması ile bu yeni şampiyonu deneyimleyebilecekler ve heyecanla beklenen 24 - 26 Ocak tarihleri arasında Smolder, tüm sunucularda oyuncularla buluşacak. Riot Games'in bu güçlü ve eğlenceli şampiyonu, oyunculara yeni stratejik olanaklar ve heyecan verici anlar sunmaya aday.



    En Çok Riot Points ( RP ) Nereden Alınır?

    Etkinlikterde etkinlik kartı kazanmak, yeni gelecek olan şampiyon Smolder'ı açmak, yeni gelecek olan kostümleri açabilmek veya içeriklere sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. Uygun fiyatlı LoL Rp ( Riot Points ) ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidebilirsiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Arcane'den Tanıdığımız Ambessa Medarda Şampiyon Olarak Geliyor!

    Arcane'den Tanıdığımız Ambessa Medarda Şampiyon Olarak Geliyor!

    5 ay önce 6 dk okuma süresi

    Ambessa Medarda League of Legends'a Geliyor League of Legends topluluğu, 2024 yılına dair öngörülemeyen bir heyecanla dolu bir dönemi müjdeleyen heyecan verici planlarını kamuoyuyla paylaştı. Bu bağlamda, oyunseverleri coşturan bir haberle karşılaştık: Ambessa Medarda'nın, Arcane dizisinin tanıdık yüzü olarak bilinen Mel Medarda'nın annesi olarak, League of Legends evrenine güçlü bir savaş kadını olarak katılacak olması. Oyunun g

    Sonraki Haber
    Riot Games, Arcane'nin 2. Sezonuna Dair Kısa Bir Tanıtım Yayınladı

    Riot Games, Arcane'nin 2. Sezonuna Dair Kısa Bir Tanıtım Yayınladı

    5 ay önce 6 dk okuma süresi

    Arcane Sezon 2 Tanıtıldı İlk sezonun sona ermesiyle birlikte, Arcane hayranları gelecekteki maceraları ve hikayeleri merakla beklemeye başladı. Riot Games ve Fortiche Productions tarafından hazırlanan dizi, hem League of Legends oyunuyla aynı evrende geçiyor hem de karakterler ve olay örgüsüyle bu evreni derinleştiriyor. İlk sezon, Piltover ve Zaun şehirlerini odak noktasına alarak, hikayenin temelini attı ve karakterlerin geçmişlerini ortaya koydu. 2. sezonun gel

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim