League of Legends Shurima Bölgesi

    League of Legends Shurima Bölgesi

    League of Legends evrenindeki bölgelerden biri olan Shurima hakkındaki yazımız çıktı.

                          League of Legends Shurima Bölgesi Neresidir?


    Shurima imparatorluğu bir zamanlar koskoca bir kıtaya yayılmış olan çok zengin ve güçlü bir uygarlıktı. Unutulmuş çağlarda Yükseliş'e Ermişler Ordusu'nun kudretli ilah savaşçılarının kurduğu imparatorluk güneyin dağınık halklarını birleştirerek onları kalıcı bir barışa zorlamıştı. Pek baş kaldıran olmamıştı. Kaldıranlar da lanetli Icathia halkı gibi acımasızca ezilmişlerdi.

    Fakat birkaç yüz yıl süren genişleme ve bolluktan sonra Shurima'nın son imparatorunun Yükseliş ritüeli başarısızlığa uğrayınca imparatorluğun başkenti yerle bir oldu ve eski görkemini anlatan hikayeler masala dönüştü. Şimdilerde Shurima çölünün göçebe sakinleri, bu acımasız diyarda sırf hayatta kalabilmek için ekmeklerini taştan çıkarıyor. Kimileri sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen vahaları korumak için kaleler kurmuş, kimileri de içlerinde gömülü olduğuna inandıkları defineleri bulmak için sahipleri çoktan unutulup gitmiş yeraltı mezarlarına dalmış. Paralı askerlik yapan, hizmetlerini verip ücretlerini aldıktan sonra geldikleri kanunsuz ve çorak topraklara dönenler de var.

    Ama yine de bazıları, eski ihtişamlı günlere dönecekleri günlerin hayaliyle yaşıyor. İmparatorları Azir geri döndü ve liderliğiyle önlerinde yeni, harikulade bir çağ açacak düşüncesiyle mücadelelerine devam ediyorlar. 


    League of Legends Shurima Bölgesi


    Azir'in geri dönüşü soyundan olan Sivir'in kanıyla büyüleyici bir şekilde meydana geldi. Bütün olanlardan habersiz Sivir yerde kanlar içinde yatarken ''Diriliş'' gerçekleşti. Azir gömülü olduğu yerden yükseldiğinde yerde yatan Sivir'in ondan bir şeyler taşıdığını fark etti. Sivir'i kurtardı ve tekrar eski imparatorluğunu geri kazanmak istiyor.

    Shurima Şampiyonları Hangileridir?

    Shurima Şampiyonları:

    • -Azir
    • -Amumu
    • -Sivir
    • -Taliyah
    • -Nasus
    • -Rammus
    • -Akshan
    • -Renekton
    • -Rengar
    • -Skarner
    • -Xerath' tır.


    Shurima Bölgesinden Sihirdar Vadisine gelen birbirinden güçlü şampiyonlarınıza İtemsatış.com üzerinden İndirimli LoL Rp satın alın. Ayrıca sitemizde LoL Hesap Satış yaparak para kazanabilir, veya kendinize yeni bir LoL Hesap Satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu16-23 Haziran 2022 tarihleri arasında Epic Games üzerinden ücretsiz sahip olabileceğiniz oyun ''Supraland'' oluyor. Keşif, bulmacalar, canavarlarla dolu bu oyunda gizli yükseltmeler ve becerileri bularak oyun zevkini ikiye katla.Küçük yaşlarda oyuncaklarla oynarken oyununuzu bir senaryo haline getiriyor muydunuz? Eğer cevabınız evetse bu oyun tam size göre! Karşınızda Supra Games tarafından geliştirilen Supraland var.Supraland Nasıl Bir Oyundur? Bir çocuğun b

    Sonraki Haber
    LoL En Güçlü Support

    LoL En Güçlü Support

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    En güçlü Support Şampiyonu Hangisidir?League of Legend 5 kişilik oynanan bir oyundur ve oyun içerisinde koridorlara uygun nitelikleri taşıyan bir çok karakter bulunur. Her oyuncunun farklı bir göreve sahip şampiyonu kontrol ettiği oyunda en az tercih edilen şampiyonların destek şampiyonları olduğunu söyleyebiliriz. ''Support” olarak nitelendirilen bu şampiyonlar, Adc (Nişancı) şampiyonuyla aynı koridora giderek öncelikli olarak nişancısını korur, onu güçlendirir ve onun kırılganlığından dolayı ö

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim