LoL Rp Nasıl Alınır?

    LoL Rp Nasıl Alınır?

    League of Legends oyununda kolayca Riot Puanı nasıl alınır ile ilgili makalemiz yayında.

    LoL Rp Nasıl Alınır?

    League of Legends içinde bulundurduğu 150 den fazla karakteri barındıran büyük çaplı strateji oyunudur. Oyun içerisinde bulunan her şampiyonun kendine ait bir yaşam hikayesi ve yeteneği bulunur. Oyunu kazanmak için gerekli olan şey rakipleri katledip kuleleri yıkmaktır. Tüm bu savaş ve rekabetin içerisinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ve karakterinizin daha alımlı görünmesine sebep olan içeriklerde bulunur. Oyun içerisinde birbirinden özel yetenekleri yaşantıları ve görüntüleri ile üretilen şampiyonların üzerine giyebileceği çok farklı ve özgün kostümler bulunur. Bu gibi kostümleri elde etmek için LoL mağazasında kullanabileceğiniz League of Legends '' Riot Puanı (Rp)'' adı verilen para birimine sahip olmanız gerekmektedir. Yaptığınız bu alışveriş gerçek para yoluyla sağlanmaktadır. 

    İtemsatış.com üzerinden Riot Puanı almak için ilerleyeceğiniz yol şu şekildedir:

    -İtemsatış.com'a giriş yapın.

    -Hesabınıza bakiyenizi yükleyin.


    LoL Rp Nasıl Alınır?


    -LoL kategorisine tıklayın.


    LoL Rp Nasıl Alınır?


    -''League of Legends Tr'' veya ''League of Legends EU West'' yazan kısma girin.

    -''Riot Points Rp'' alanına tıklayın.


    LoL Rp Nasıl Alınır?


    - Burada istediğiniz tutarı belirleyip ''Satın Al'' kutusunu işaretleyin.

    -Karşınıza çıkan satın alma teklifini ''Evet, Satın Al!'' olarak onaylayın.

    -Bu işlemleri tamamladıktan sonra ''Siparişlerim'' ekranında bulunan ''Aldığım Ürünler'' sekmesinde kodunuzu görebilirsiniz.

    -Kodu yüklemek için League of Legends hesabınıza giriş yapın.


    LoL Rp Nasıl Alınır?


    - Sağ üstte bulunan mağaza ikonuna tıklayın.

    -''Rp Satın Al'' kutucuğuna basın.


    LoL Rp Nasıl Alınır?


    -Buradan ''Riot PIN ve Kodlar'' yöntemini seçin.

    -Aldığınız kodu ekranda bulunan alana girerek ''Gönder'' e basın.

    Böylelikle aldığınız Riot Puanınız hesabınıza yüklenmiş olacaktır. Bu kodu dilediğiniz şampiyonun kostümü için kullanabilirsiniz. Mağazada bulunan kostümler bölümünden almak istediğiniz kostümlere göz atabilir aynı zamanda filtreleyerek kostümler arasından seçim yapabilirsiniz. Bu görünüşler oyunda size farklı bir hava katar ve sizin oyundan aldığınız zevki artırır. 


    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html linkinden indirimli lol rp satın alın. Aynı zamanda sitemizden LoL hesap satışı yaparak para kazanabilir yada kendinize yeni bir LoL hesap satın alabilirsiniz.



    Önceki Haber
    Valorant En Güçlü Ajan

    Valorant En Güçlü Ajan

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Valorant'taki En Güçlü Ajan Bildiğiniz üzere Valorant'ı diğer Fps oyunlarından ayıran en belirgin özellik oyunun silah yeteneği ve aiminize bağlı olmasının yanı sıra karakterlerin kullandığı yeteneklerle de orantılı bir şekilde güçlenmesidir. Bu güç savaş alanında yeterli kaçış becerisi, takımı ayakta tutma güdüsü, alanları kontrol edebilmek, savaşa ön sıralardan koşarak takım arkadaşlarını yönlendirebilmek gibi bir çok gerekliliği içinde bulundurur. En iyi takım performansını sağlayıp liglerde

    Sonraki Haber
    LoL Haftalık İndirimler

    LoL Haftalık İndirimler

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends Şampiyon ve Kostüm İndirimleri League of Legends oyununun bu haftaki 15 kostüm indirimi ve 5 şampiyon indirimi güncellendi. 7-13 Haziran 2022 arası indirimli olan kostüm ve şampiyonlar şu şekildedir:Hangi LoL Kostümleri İndirimde?Muhteşem Asa Nami – 675 LoL Riot PuanıGardiyan Quinn - 1012 LoL Riot PuanıMetal Zırhlı Pantheon - 390 LoL Riot PuanıOkullu Vladimir - 300 LoL Riot PuanıEjderha Terbiyecisi Lulu - 877 LoL Riot PuanıPulsefire Ekko - 742 LoL Riot Puanı Hiddetboynuz Cospla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim