League of Legends Mordekaiser Oynanış Rehberi

    League of Legends Mordekaiser Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Mordekaiser adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Mordekaiser Ne zaman Çıktı?


    Mordekaiser bugüne kadar League of Legends evrenindeki yerini aldı. Büyük bir REWORK ile Mordekaiser 2019'da yeni yetenek setiyle karşımıza çıktı. League of Legends Mordekaiser Oynanış Rehberi sayesinde bu şampiyona olan aşinalığınız artacak.


    Mordekaiser Yetenekleri

    PASİF Yeteneği: Karanlık Azap

    Mordekaiser şampiyonlara veya canavarlara 3 saldırı veya yetenek isabet ettirmesinin ardından güçlü bir hasar haresi ve hareket hızı kazanır.


    Q Yeteneği: Mahvet

    Mordekaiser gürzüyle yere bir darbe indirerek isabet alan rakiplere hasar verir. Yetenek tek bir rakibe isabet ettiğinde hasar artar.


    W Yeteneği: Yıkılmaz

    Mordekaiser bir kalkan oluşturmak için verdiği ve aldığı hasarı biriktirir. İyileşmek için kalkanı tüketebilir.


    E Yeteneği: Ecelin Eli

    Mordekaiser bir alandaki bütün rakipleri çeker.


    Ulti Yeteneği: Ölüler Âlemi

    Mordekaiser kurbanını farklı bir boyuta sürükleyerek niteliklerinin bir bölümünü çalar. Eğer kurbanını katlederse, hedef yeniden doğana kadar nitelikleri korur.



    Mordekaiser'in Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Mordekaiser'in karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Kayle
    • Dr. Mundo
    • Fiora


    Mordekaiser'in Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Illaoi
    • Malphite
    • Renekton


    Mordekaiser, Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    1. Vadiyaran
    2. Çelik Kaplamalı Çizme
    3. Uğursuz Koruma
    4. Morellonomikon
    5. Rylai'nin Kristal Asası
    6. Ruh Gömleği


    Mordekaiser'e Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Koridorda Sıçra ve Işınlan büyüsü alarak rakiplerinizi alt edebilir ve onlara kolayca yetişebilirsiniz.




    Mordekaiser Rünleri

    League of Legends Mordekaiser Oynanış Rehberi


    Mordekaiser Nasıl Oynanır?

    Mordekaiser Üst koridorda oynanabilen Büyücü Dövüşçü karışımı bir karakterdir. Mordekaiser koridora başlarken Q yeteneğinizi açarak tüm birimlere vurmanızı sağlarken minyonların içinden rakiplere vurmanızı sağlar eğer bu sayede etrafta tek hedef varsa daha fazla vurmanızı sağlayarak takaslardan kolay bir şekilde çıkabilirsiniz. İkinci olarak W yeteneğinizi açtıktan sonra dayanıklılık ve iyileştirme alabilirsiniz. W yeteneğiniz sayesinde rakipten korkmadan mücadele edebilirsiniz, ardından yükleriniz başarıyla ulaştıktan sonra fazladan kalkan alarak alt etmelerden kârlı çıkabilirsiniz. Üçüncü olarak E yeteneğinizi açtıktan sonra rakiplerin kaçmasını engellemek için önünüze açılan alan sayesinde kolay bir şekilde çekebilirsiniz. E yeteneğinizden gelen büyü nüfuzu sayesinde hasarınız artabilir. E yeteneğini kaçış aracı olarak kullanabilirsiniz eğer rakip sizi takip ediyorsa E yeteneğini aksi yöne doğru atarak rakibi sizden uzaklaştırabilirsiniz.


    Son olarak Ulti yeteneğinizi açarak seçtiğiniz rakibi Arenanıza çağırdıktan sonra niteliklerini alabilir ve kolay bir şekilde alt edebilirsiniz. Arena yalnızca belli bir süre kalabilir bu yüzden dikkatli oynamalı ve çabuk davranmalısınız. Özellikle koridordaysanız rakip ormancı baskına geldiği sırada Ultinizle Arenaya çağırabilir ve teke tek bir mücadele elde ederek zorlanmadan yolunuza devam edebilirsiniz. Takım savaşlarında ise Kral'ın kim olduğunu göstermek en sinir bozucu veya en çok kasmış rakibi Arenanıza aldığınız süre boyunca takımınız bundan yararlanacaktır ve bu sayede takım arkadaşlarınıza destek çıkarak zafere ulaşabilirsiniz.


    Mordekiaser Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Mordekaiser
    • Ejder Şövalyesi Mordekaiser
    • Cehennemlik Mordekaiser
    • Pentakill Mordekaiser
    • Lord Mordekaiser
    • Sinek Papazı Mordekaiser
    • Sonsuz Karanlık Mordekaiser
    • KOD ADI: Mordekaiser
    • Pentakill III: Lost Chapter Mordekaiser


    Mordekaiser Hikayesi

    İki kere öldürülüp üç kere doğan Mordekaiser, unutulmuş çağlardan kalma acımasız bir savaşçı kral. Ölüm büyüleriyle ruhları kendine bağlayıp sonsuz köleliğe mahkûm ediyor. Eski fetihlerini hatırlayan, güçlerinin gerçek sınırlarını bilen pek az kişi var; ama bir gün hem ölülere hem dirilere hükmetmek için geri gelmesi ihtimali, onu hâlâ anımsayan kadim yüreklere korku salıyor.



    League of Legends RP Satın al

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    League of Legends Hesap Satışı

    League of Legends Mordekaiser Oynanış Rehberi


    League of Legends Riot Points ( RP )

    League of Legends Mordekaiser Oynanış Rehberi


    Önceki Haber
    Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Filmi 1 Milyar Hasılat Yaptı

    Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Filmi 1 Milyar Hasılat Yaptı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Örümcek Adam fanatiklerinin senelerdir hayal etmiş olduğu şeyi en nihayetinde oluşturan Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, gişelerini alt üst eden filmi olmaya devam ediyor. 17 Aralık tarihinde gösterime giren ve üç Örümcek Adam'ı evrenini bir araya getiren film olmayı başardı.Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, dünya genelinde elde etmiş olduğu gişe hasılatında 1 milyar doları aşmayı başardı. Böylelikle film, gösterime girmiş olduğu tarihten sonraki 10 gün arasında koronavirüs arttırdığı bir dönemde olmamız

    Sonraki Haber
    Riot Games Dava İçin 100 Milyon Dolar Ödeyecek

    Riot Games Dava İçin 100 Milyon Dolar Ödeyecek

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games çalışanları Jess Negron ve Melanie McCracken tarafından şirkete açılan dava sonucunda cinsiyet ayrımcılığının öne sürüldüğü sonuçlanmıştır. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre ayrımcılıktan etkilenen çalışanlarına 80 milyon dolar olan tutarı avukatlık ve yasal cezalar için 20 milyon dolar olmasıyla beraberinde 100 milyon dolar ödemeyi kabul etmiştir. Resmi açıklamaya  göreyse yaklaşık 1065 kadın çalışana 100 milyon doların üstünde ödeme yapılacağı aynı şekilde belirtiliyor. Bu ş

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim