LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Milio'ya Dair Yeni Bilgiler

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Milio'ya Dair Yeni Bilgiler

    Bu haberimizde LoL'e yeni gelecek olan şampiyon Milio'ya dair yeni bilgiler geldi ve gelmeye devam etmektedir sizler için bu bilgileri aktaracağız detaylara açıklama kısmından ulaşabilirsiniz.

    Yeni Şampiyon Milio

    League of Legends'e yaklaşmakta olan yeni yama ve içerikleri ile birlikte K'Sante'den sonra yeni bir şampiyonun gelişini tüm oyun severler beklemektedir. Şampiyon geliştiricilerinden Reav3 2022 senesinde yaptığı açıklama videosunda Ixtal'den gelecek olan bir erkek efsuncu desteğimizin haberini vermişti. Erkek efsuncu oyuncular tarafından çokça isteniyordu ve sanırım oyuncu yorumlarını dinledikten sonra Riot Games bunu yapmaya karar verdi. League of Legends'in 2023 sezon videosu açılışında Aurelion Sol güncellemesinden sonra Milio'yu çıkaracaklarını duyurdular. Milio ateş elementini kullanmak üzere ustalaşan ancak ateş güçlerini yakıp yıkmak için değil yaraları sarmak için kullanmalıydı ve böylece yeni erkek efsuncu desteğimiz bu şekilde karşımıza çıkacaktı.


    Ayrıca Milio konsept olarak tatlı kelimesinden çıkarabileceğimize göre sızdırılan bilgilere göre onun bir çocuk şampiyon olacağı bilgisi verilmekteydi. Milio küçük yaşta maceraya atılmış ve ateşten dostlarıyla gittiği her yere yardım götüren birisi olacaktı.

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Milio'ya Dair Yeni Bilgiler


    Milio genel itibariyle yeteneklerinin bir efsuncuya yakışır şekilde gelmesi gerekiyordu. İlerleyen yamalarda yeni bir sızıntı iddiası ile birlikte Milio'nun Ulti yeteneği bir form değiştirme aracı olarak çalışacaktı ( tıpkı Jayce veya Nidalee gibi ) bunun yanında Ulti ile değiştirdiği yeteneğinin 1. formu agresif bir yetenek setine sahip düşmanlarını yakıp yıkabilir 2. formu ise takım arkadaşlarını korumaya yönelik yeteneklere sahip olacaktı. Milio şimdilik PBE yamasında ona özel olan bir tanıtım ile birlikte oyuna geleceği gözüküyor. Milio'nun yaptığı küçük ateş dostlarıyla birlikte tıpkı bir Bard görevi görebilir ve küçük ateş dostlarını takım arkadaşlarını iyileştirmek veya rakiplere saldırmak için kullanabilir. Bunları biraz daha düşündüğümüz zaman tıpkı Lulu'nun 2. versiyonu gibi duracağı öngörülebilmektedir. Oyunda az sayıda bu tarz nadir şampiyon olduğu için Milio'nun da oyunda özel bir yeri olacağı tahmin edilebiliyor.

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Milio'ya Dair Yeni Bilgiler


    Milio Oyuna Ne zaman Gelecek?

    Milio'nun PBE tanıtımı yapıldıktan sonra League of Legends'in 16 Şubatta Prime Gaming etkinliğini ertelemesiyle birlikte Prime Gaming kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve bu paylaşımdan sonra Milio ilk önce 16 Şubat tarihinde tanıtılacağı ardından 22 Şubat PBE yamasında denemelere katılacağı ve sonrasında 8 Mart tarihinde gerçek sunuculara gelmesi tahmin edilmektedir.

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Milio'ya Dair Yeni Bilgiler


    League of Legends RP Satın al

    Yeni şampiyon açmak veya seveceğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için LoL Riot Points ( RP ) satın alabilirsiniz. Ayrıca yeni çıkacak olan bu güzel kostümleri almak için de hesabınızda yüksek miktarda RP olması gerekecek. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Apex Legends Mobile Tamamen Kapatılıyor

    Apex Legends Mobile Tamamen Kapatılıyor

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Dünyaca ünlü Battle Royale oyunlarından birine sahip olan Electronic Arts, Apex Legends Mobile için temel bir karar aldı. Yapılan açıklamalarda oyunun yeterince ilgi görmediği ve durdurulacağı duyurulmuştu. Peki oyuncular Apex Legends Mobile'dan ne bekleyebilir? Legends adında bir hayatta kalma oyunu başlattı. Oyun ücretsiz olarak yayınlandı ve o zamanlar çok popülerdi. Geliştirme ekibi bu ilgiden yola çıkarak oyunun mobil versiyonu üzerinde çalıştı ve geçen yıl Apex Legends Mobile'ı piyasaya sü

    Sonraki Haber
    CS GO Komut konsolu nasıl açılır?

    CS GO Komut konsolu nasıl açılır?

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    2012 Yılından beri olan Counter Strike Global Offensive oyunu, dünya üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. FPS türündeki bu oyun günlük 900.000 oyuncu sayısına ulaşmaktadır. Steam dışında Windows, Geforce, Xbox One, Playstation 3, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde oynanabilir. Çoğu oyuncu kendine özel ayarlar yapmakta ve bu ayarlar sayesinde oyunu gözüne hoş gelen şekilde oynamaktadır. Bu ayarlamaların bazılarını yapabilmek için komut konsolunun açılması gerekir.CS GO Komu

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim