League of Legends K'Sante Tüm Yetenekleri Açıklandı

    League of Legends K'Sante Tüm Yetenekleri Açıklandı

    Bu haberimizde League of Legends'a gelecek olan tank şampiyonu olan Nazumahın Gururu K'Sante'nin tüm yetenekleri ve detayları açıklandı detaylara ulaşmak için aşağıdaki açıklamalara ulaşabilirsiniz.

    Yeni Şampiyon K'Sante

    Riot Games, League of Legends'e kısa sürede, oyuncuların LoL'de seçebilecekleri, sürekli genişleyen şampiyon kadrosuna yeni bir şampiyon ekledi. K'Sante, yetenekleriyle takım savaşlarına daha fazla odaklanan ve aynı zamanda düşman rakipleri daha iyi alt etmek için kalabalık savaşların kontrolünü sağlayan bir üst koridor tankı olarak tanıtıldı. K'Sante'nin yetenekleri güçlü olsa da yeteneklerini kullanırken onların güçlendirilmiş hallerini kullanma şansına sahiptir. Tank karakterler inanılmaz güçlü şampiyonlar. Çatışma başlatmak, savunmak veya taşıyıcılarını koruyarak takımda eşsiz ve fazlasıyla ihtiyaç duyulan bir rol oynarlar.


    K'Sante'nin yetenek kitinde tam olarak ne olduğunu görmek isteyen tüm oyuncular için sizlere anlatmış bulunuyoruz . K'Sante ve yetenekleri hakkında bilmeniz gereken her şey burada. K'Sante'nin yetenek setinde bir tank şampiyondan bekleyeceğimiz kalkan verebilme, takım arkadaşlarına atılabilme ve kitle kontrolü uygulama gibi özellikleriyle birlikte yanında getiriyor . Savunma niteliklerini azaltarak rakibini bir Ultiyle yüzey şekillerinin öteki tarafına doğru götürerek basit bir şekilde alt etmesinde de katkı sağlıyor. Anlaşılan gerçekten bir tanktan bekleyebileceğiniz tüm özelliklere sahip.


    K'Sante Yetenekleri


    Pasif Yeteneği: Cesur İçgüdü

    K'Sante'nin hasar veren yetenekleri, isabet alan rakipleri kısa bir süreliğine işaretler. İşaretli bir düşmana saldırmak, işareti hasar ve maksimum sağlık fiziksel hasarı vermek için tüketir.

    All Out: İşaretli bir rakibe saldırmak, bunun yerine fiziksel hasar ve ek maksimum can gerçek hasarı verir.



    Q Yeteneği: Ntofo Saldırıları

    K'Sante silahını savurarak etrafındaki küçük bir alana fiziksel hasar verir ve isabet alan hedefleri kısa süreliğine Yavaşlatır.

    Bir düşman vurulursa, K'Sante kısa süreliğine bir yük kazanır. 2 yükte K'Sante bunun yerine düşmanları Her Şeyi Dışarı Çeken bir şok dalgası gönderir

    All Out: Bu yeteneğin bekleme süresi azalır ve artık vurulan hedefleri yavaşlatmaz.


    W Yeteneği: Yol Oluşturucu

    Şarj Etmeye Başla: K'Sante, silahlarını kısa bir süre için defansif olarak yükselterek Durdurulamaz hale gelir ve gelen hasarı azaltır.

    Serbest Bırakma: K'Sante ileri atılarak, şarj süresine bağlı olarak kısa bir süre boyunca içinden geçtiği düşmanlara azami sağlık fiziksel hasarının, Geri Döndürme'nin ve Sersemletici'nin belirli bir yüzdesini verir.

    All Out: Bu yeteneğin bekleme süresi yenilenir, hasar azaltma artar, şarj süresine bağlı olarak ek miktarda fiziksel hasar verir ve şarj ve atılma hızı iki katına çıkar.


    E Yeteneği: Ayak İşleri

    K'Sante atılarak kısa süreliğine bir kalkan kazanır. Bir müttefike atılırsa, mesafe önemli ölçüde artar ve onlar da Kalkanlıdır. Bu yetenek sırasında başka büyüler de yapılabilir.

    All Out: Bu yeteneğin atılma hızı artar. Hedeflenen bir yere atılmak menzili artırdı ve duvarların üzerinden geçebilir.


    Utli Yeteneği: All Out

    K'Sante, ntofos'unu paramparça ederek, bir rakip şampiyona fiziksel hasar verir ve onu Geri Çevirir. Bir duvara çarpan düşmanlar daha fazla fiziksel hasar alır, duvarın üzerinden Geri Döndürülür ve kısa bir süre Sersemletilir. K'Sante daha sonra düşmanın arkasından atılır ve uzun bir süre için All Out'a gider.

    All Out K'sante, azami can, ilave zırh ve ilave büyü direncinin belirli bir yüzdesini kaybeder. K'Sante saldırı gücü, omnivamp kazanır ve yeteneklerini dönüştürür.


    K'Sante Görünümü ve Kostümleri


    Klasik K'Sante

    League of Legends K'Sante Tüm Yetenekleri Açıklandı


    Arş Hükümdarı K'Sante

    League of Legends K'Sante Tüm Yetenekleri Açıklandı


    Prestij Arş Hükümdarı K'Sante

    League of Legends K'Sante Tüm Yetenekleri Açıklandı


    K'sante Hikayesi

    Cesur K'Sante, Shurima'nın kumlarındaki zenginlikleriyle düşmanları imrendiren bir vaha ve yuvası olan Nazumah'yı korumak için devasa canavarlara ve acımasız Yükselmişlere meydan okuyor. Eski yoldaşıyla arası açılınca şehrini yönetmeye layık bir savaşçı olabilmek için başarıdan başka bir şeyi gözetmeyen davranışlarına gem vurması gerektiğini fark ediyor. Yalnızca bu şekilde gururunun pençesinden kurtulabilir ve halkını tehdit eden vahşi canavarları yenmek için gereken bilgeliğe ulaşabilir.


    K'sante Müziği



    Yeni Şampiyon Oyuna Ne Zaman Geliyor?

    League of Legends'ın yeni şampiyonu olan K'Sante şu anda PBE sunucusunda test edilmektedir. K'Sante ile birlikte yeni kostümüyle birlikte ilk prestij kostümü alan ilk şampiyon olacak. Yeni gelen kostüm Arş Hükümdarı K'Sante ile birlikte Prestij Arş Hükümdarı K'Sante 3 Kasım'da tüm sunuculara gelmiş olacaktır. Prestij kostümü yalnızca 10 gün açık kalacak ve daha sonrasında kalkacak. Bu şansı kaçırmamak için sitemizden indirimli bir şekilde RP alabilir ve bu fırsatı elde edebilirsiniz.


    Yeni bir Etkinlik, yeni şampiyon, yeni kostüm veya yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı League of Legends Riot Points ( RP ) ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html

    Siz değerli kullanıcılarımız için sitemize bakiye yüklerken Türkiye'nin en güvenli ödeme seçeneklerini size sunuyoruz. GPay, Papara, İninal ve banka havalesiyle siteye yükleme yapabilirsiniz. Ürünlerimiz 7/24 stoklarda otomatik teslim edilir, bir dakika bile olmadan kodunuzu rahatlıkla alabilirsiniz. Hemen vakit kaybetmeden bu avantajlardan yararlanabilmek için hemen siteye üye olabilirsiniz.



    Önceki Haber
    Valorant Yeni Ajan Harbor'un Yetenekleri Tanıtıldı

    Valorant Yeni Ajan Harbor'un Yetenekleri Tanıtıldı

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Yeni Ajan Harbor Yetenek TanıtımıValorant’a en yeni gelen ajan Harbor, şu anda oyuncuların üssüne baskın yapan, yorucu olmayan ve sadece oyun içerisinde ve savaş alanlarında suyun gücünü üstün bir şekilde kullanarak Hintli bir kontrol uzmanı ajanı. Büyüleyici gömü avcısının su kabiliyetleri, haritaları ikiye bölmek için harika bir tercih olacak. Bu içeriğimizde Harbor'un yeteneklerine bir göz atıyoruz.Valorant Harbor'un kabiliyetleri tamamen rakibe doğru odaklanan ve üslerini kontrol ederek onla

    Sonraki Haber
    VALORANT Yeni Koleksiyon İyon 2.0 Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon İyon 2.0 Vitrinde

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Her bölümle ve yamayla beraber oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, Valorant'ın yeni güncellemesiyle birlikte İyon 2.0 koleksiyonunu oyuna ekledi. Valorant'a yeni gelecek olan yeni setin LoL'de ki Pulsefire kostümlerinin temasına oldukça benzemektedir. mavi efektleri ve teknolojik temayla birlikte oyuna geliyor. İyon 2.0 14 gün boyunca mağazada yerine alacaktır. Sete sahip olmak için Valorant hesabınıza giriş yaparak mağaza bölümünden rahatlıkla alabilirsiniz.Valorant İyon 2.0 Kol

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim