En Güçlü Solo Hangisidir?

    En Güçlü Solo Hangisidir?

    League of Legends dünyasında oynanabilecek en güçlü Solo şampiyonu hangisidir sorusunun cevabını sizler için derledik.

    LoL En Güçlü Solo Şampiyonu Kimdir?

    League of Legends dünyasında oynanabilecek en güçlü Solo şampiyonu hangisidir sorusunun cevabını sizler için derledik.

    Üst koridor için genelde takımınız ile en az etkileşim içine girdiğiniz koridor diyebiliriz. Bu koridorlarda diğer rollere göre mekanik açıdan daha kolay şampiyonlar oynanıyor. Çünkü çoğu üst koridor için agresif tercihte bulunulsa bile minimum tank özellikleri bulunuyor. Üst Koridor için olmazsa olmaz diyebileceğimiz şey: Oyun Bilgisi. Eğer yeterli oyun bilgisi ve odağa sahipseniz üst koridorda hızlıca yükselebilirsiniz. Oyun bilgisini açacak olursak; minyon dalgası kontrolü, mini harita farkındalığı, ışınlan kullanımı, koridor değişimi ve ayrık ittirme diyebiliriz.

    Her zaman denildiği gibi istediğiniz, oynamaktan zevk aldığınız şampiyonu seçmek birinci önceliğiniz olmalı. Ancak maçı kazanmak adına üst ve ormanda yapacağınız seçimler büyük önem taşıyabiliyor. Örneğin takımınızda agresif nişancı, orta koridor ve ormancı oynandığında siz de kırılgan bir seçim yaparsanız bu durum kötü sonuçlanabilir. Bunun yerine tank bir şampiyona yöneldiğiniz zaman maçı kazanma ihtimaliniz artabilir. Sizler için üst koridorda oynayabileceğiniz en güçlü 5 şampiyonu derledik.

    Birbirinden bağımsız rastgele sıralama şu şekildedir: 

    • -Kayle
    • -Teemo
    • -Garen
    • -Tahm Kench
    • -Mordekaiser


    En Güçlü Solo Hangisidir?


    1.Kayle: Özellikle “kutsal 16. seviye” adı verilen ve oyun içerisinde 16. seviyeye gelen karakterlerin tam gücüne ulaştığını vurgulayan bu cümlenin bayrak taşıyanı olan Kayle, oyun boyunca varlığını çok belli etmese bile 16. seviyeye ulaştığında tüm gücünü açığa çıkartabiliyor. Üst koridorda pasif yeteneğinin gelişimi ilerleyene kadar bir süre acı çekse de ortalama 11. seviyeden sonra rahatlamaya başlayan Kayle, bahsettiğimiz üzere 16. seviyeden itibaren tam bir canavara dönüşüyor.

    Yetenekleri:

    P - İlahı Yükseliş

     Kayle seviye atlayıp yetenek puanı harcadıkça saldırıları da göklerden güç alır. Kanatları alev alan Kayle, zamanla saldırı hızı, hareket hızı, saldırı menzili ve saldırıları için ateş dalgaları kazanır.

    Q - Işığın Hükmü

    Kayle’ın çağırdığı semavi kılıç rakipleri delip geçerek isabet ettiği bütün hedefleri yavaşlatır, onlara hasar verir ve dirençlerini azaltır.

    W -Semavi Lütuf

     İlahi güçler tarafından kutsanan Kayle, kendine ve en yakınındaki takım arkadaşına iyileştirme ve hareket hızı sağlar.

    E -Yıldızateşi Kılıcı

     Pasif: Kayle’ın semavi kılıcı Erdem, şampiyonun saldırdığı rakiplere ilave büyü hasarı verir. Aktif: Kayle’ın bir sonraki saldırısı hedefini semavi ateşle çarparak hedefin eksik canıyla orantılı ilave hasar verir.

    R -Yüce Adalet

     Kayle bir takım arkadaşını hasar görmez hale getirir ve hedefin etrafındaki bölgeyi ilahi bir kılıç yağmuruna tutmaları için eski Adaletin Suretlerini çağırır.


    En Güçlü Solo Hangisidir?


    2.Teemo: Görünmez olabilmesi, rakibini kör edebilmesi veya zehirlemesi veya etrafa patlayan mantar gibi binbir türlü sinir bozucu hamleler ile Teemo rakibine kelimenin tam anlamıyla oyunu zehir ediyor.

    Yetenekleri:

    P - Dövüş

     Teemo olduğu yerde durur ve kısa bir süre hiçbir şey yapmazsa, belirsiz bir süreliğine görünmez hale gelir. Teemo çalı içinde hareket ederken de görünmez hale gelebilir ve görünmezliğini bozmadan dolaşabilir. Teemo görünmezlikten çıktıktan sonra Şaşırtmaca Avantajı kazanır ve saldırı hızını birkaç saniyeliğine arttırır.

    Q -Kör Eden Dart

     Rakibin görüşünü etkileyen güçlü bir zehirle hedefe hasar verir ve etki süresi boyunca hedefin kör olmasına yol açar.

    W -Seri Adım

     Teemo koşuşturmaya başlar ve rakip bir şampiyon ya da kulenin saldırırsa uğrayana kadar hareket hızı pasif olarak artar. Teemo, depara kalkarak kısa süreliğine darbe alsa bile kaybetmeyeceği ilave hareket hızı avantajı elde edebilir.

    E -Zehirli Atış

     Teemo’nun her saldırısı hedefi zehirleyerek, vuruş anında ve takip eden 4 saniye boyunca hasar verir.

    R -Tehlikeli Tuzak

     Teemo, çantasında sakladığı mantarlardan birini kullanarak patlayıcı bir zehirli mantar atar. Rakiplerden biri tuzağa basarsa; tuzaktan, rakipleri yavaşlatıp hasar almalarına neden olan bir zehir bulutu salıverilir. Teemo yerdeki başka bir mantarın üzerine mantar atarsa, attığı mantar sekerek ilave menzil kazanır.


    En Güçlü Solo Hangisidir?


    3.Garen: LoL evreninin en soylu savaşçısı olan Garen, Demacia ordusunun şanlı askerlerinden ve Crownguard ailesinin bir ferdi. Kendisi çok güçlü ve akıllı bir savaşçı ve Demacia'ya olan inancından aldığı güçle koridorunu rakiplerine dar ediyor.

    Yetenekleri:

    P - Metanet

     Garen, savaşmadığı zamanlarda otomatik olarak ekstra iyileşir.

    Q - Amansız Hücum

     Garen, rakibine doğru hızla koşar ve güçlü bir saldırı vurur ve rakibi susturur. Aynı zamanda üzerindeki yavaşlatma etkilerinden de kurtulur.

    W - Cesaret

    Garen, kısa bir süreliğine kalkan ve sıvışma kazanır. Bu yetenek, pasif olarak rakip katlettikçe zırh ve büyü direnci biriktirir.

    E - Yargı

     Garen, saldırı hızına bağlı olarak rakiplerine döne döne hasar verir.

    R – Demacia’nın Adaleti

     Garen, yüksek miktarda gerçek hasar vuran gökten bir kılıç indirir.


    En Güçlü Solo Hangisidir?


    4.Tahm Kench: Bir Tank şampiyonu olmasına rağmen koridorda ve takım savaşlarında çıkardığı hasarlarla rakiplerinin ağzını açık bırakan Tahm Kench aynı zamanda takımındakileri yüksek hasarlı bir çok saldırıdan koruyabiliyor. Tüm bunlar göz önüne alındığında rakibin Tahm Kench'ten korkmaması elde değil!

    Yetenekleri:

    P - Tadımlık

    Tahm Kench saldırılarını devasa cüssesiyle destekleyerek toplam can miktarına bağlı olarak fazladan hasar elde eder. Rakip şampiyonlara hasar vermek Tadımlık yükü biriktirir. Yük sayısı üçe ulaştığında bir rakip şampiyon üzerinde Ham Yap yeteneğini kullanabilir.

    Q - Dil Yarası

    Tahm Kench'in diliyle yaptığı ani saldırı isabet ettiği ilk birime hasar verir ve onu yavaşlatır. Saldırı bir şampiyona isabet ederse kendisini iyileştirir. Rakip şampiyonlara 1 Tadımlık yükü uygular. Üstünde 3 Tadımlık yükü olan şampiyonlar sersemler ve tüm yükler tüketilir.

    W - Lezzet Yolculuğu

    Suya dalıp hedef konumda yeniden ortaya çıkarak bölgedeki tüm rakiplere hasar verir ve onları havaya savurur.

    E - Kayış Gibi

    Pasif: Tahm Kench aldığı hasarın yüzdelik bir bölümünü biriktirir ve çatışma dışındayken buna bağlı olarak iyileşir. Aktif: Biriktirilen tüm hasar geçici bir kalkana dönüştürülür.

    R - Ham Yap

    Tahm Kench bir şampiyonu birkaç saniyeliğine yutar. Bu şampiyon bir rakipse ona büyü hasarı verir, bir takım arkadaşıysa onu korur.


    En Güçlü Solo Hangisidir?


    5.Mordekaiser: İki kere öldürülüp üç kere doğan Mordekaiser, unutulmuş çağlardan kalma acımasız bir savaşçı kral. Ölüm büyüleriyle ruhları kendine bağlayıp sonsuz köleliğe mahkum ediyor. Oyun içerisinde rakiplerine yeniden doğuşun verdiği güç ve inançla saldıran Mordekaiser'i durdurmak hiçte kolay değil.

    Yetenekleri:

    P - Karanlık Azap

    Mordekaiser şampiyonlara veya canavarlara 3 saldırı veya yetenek isabet ettirmesinin ardından güçlü bir hasar haresi ve hareket hızı kazanır.

    Q - Mahvet

    Mordekaiser gürzüyle yere bir darbe indirerek isabet alan rakiplere hasar verir. Yetenek tek bir rakibe isabet ettiğinde hasar artar.

    W - Yıkılmaz

    Mordekaiser bir kalkan oluşturmak için verdiği ve aldığı hasarı biriktirir. İyileşmek için kalkanı tüketebilir.

    E - Ecelin Eli

    Mordekaiser bir alandaki bütün rakipleri çeker.

    R - Ölüler Alemi

    Mordekaiser kurbanını farklı bir boyuta sürükleyerek niteliklerinin bir bölümünü çalar. Eğer kurbanını katlederse, hedef yeniden doğana kadar nitelikleri korur.


    Birbirinden güçlü herolar arasından sana uygun olanı seçerek Sihirdar Vadisi'nde sende yerini al. 

    Bu güçlü şampiyonları oynarken kullanacağınız şampiyon kostümleri için İtemsatış.com üzerinden İndirimli LoL Rp Satın alın. Ayrıca sitemizde LoL Hesap Satış yaparak para kazanabilir veya yeni bir LoL Hesap Satın alabilirsiniz.





    Önceki Haber
    Growtopia Nedir, Nasıl Oynanır

    Growtopia Nedir, Nasıl Oynanır

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Growtopia Nedir?Growtopia, sunucu ile çalışan, oyuncuların mesajlaşabildiği, arkadaş ekleyebildiği, takas yapabildiği, savaşabildiği ve dünya kurabildiği bir sandbox video oyunudur. Ubisoft tarafından yayınlanan bilgisayar ve mobil platformlarda oynanabilir. Oyun ilk olarak 2012 yılının Kasım ayında Android platformunda piyasaya sürülmüştür. Daha sonra iOS, Microsoft Windows, macOS, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One için de kullanılabilir hâle gelmiştir.Growtopia Nasıl Oynanır?Growtopia

    Sonraki Haber
    Discord Early Hesap Nedir?

    Discord Early Hesap Nedir?

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Discord Lightro, Early Supporter nedir? Nitro, 10 Ekim tarihine kadar aylık 5$, yıllık 50$'a hizmetini sürdürürken Discord'un oyun mağazası açma kararı (henüz herkese açık değil, yakın zamanda gelecek) sonrasında Nitro abonelerine oynayabilecekleri (neredeyse 700$'lık civarında) oyunları bedava oynama fırsatı sunacaktı. Fakat bu kadar masrafın altından gelmek zor olduğu için Discord, Nitro programını yenileyerek bildiğimiz, hareketli resim, her sunucuda istenilen emojiyi kullanabilme vs. gibi öz

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim