League of Legends Darkin Nedir?

    League of Legends Darkin Nedir?

    Bu haberimizde League of Legends evreninde yer alan Darkinler hakkında detaylıca bahsedeceğiz detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    League of Legends evreninde yer alan bir çok şampiyon bulunuyor ancak bu şampiyonların yer aldığı evren olarak nitelendirilen Runeterra dünyasında bir çok derinliği bulunan bir hikayesi bulunuyor. Özellikle Darkin hikayeleri bunlardan en ilgi çekicileridir. Bugün League of Legends evreninde yer alan Darkinler'in amaçları ve kim olduklarından bahsedeceğiz.


    Shurima ve Yükselmiş Savaşçılar

    Darkinler'i anlamak için ilk önce Shurima dönemine gitmeliyiz. Bin yıllar önce kurulan bu çöl kesimli İmparatorluk herkesi sömürgesi ilan eden ve gittiği her yeri kendi himayesi altına alan dev bir ulustur. Bu kadar güçlü bir İmparatorluk olmasının sebebi ise ölümsüz ordusu olan Yükselmiş Savaşçılar olmasıydı. Yükselmiş Savaşçıların doğuşu ise Güneş Kursu adı verilen bu araç ile birlikte bir ayin sonucunda kişiye göre hazırlanan ve bunun sonucunda ayini yapılan kişi ölümsüz savaşçıya dönüşmektedir. Güneş Kursu Targonlular ve Ixtal'in rehberiyle oluşturulmuş kutsal bir araçtır. Güneş Kursu direkt olarak güneşin gücünü Shurima'da doğan ve Shurima için kendini adayan kişilere verilmektedir. Aatrox'un doğuş hikayesi de buradan gelmektedir. Shurima'da doğan bu heybetli adam çok iyi bir savaşçı olmasıyla bilinir ve bunun sonucunda Yükselişle ödüllendirilir. Ödüllenen Aatrox ise Yükselir ve sonsuza kadar Shurima'nın ışında parlamak için herkes onun bayrağı altına toplanır.

    League of Legends Darkin Nedir?


    Hiçlik Savaşı

    Günlerden bir gün Shurima'nın himayesi altına aldığı uluslardan biri olan Icathia Shurima'nın boyunduruğu altında ezilmek istemez ve isyan ederler. Ancak Shurima binlerce yükselmiş savaşçıya sahipken karşılarında pek bir şansları bulunmadığı için bir fikir aramaya koyulurlar. Bir gün bir Icathia'lılar bir Kratere rastlarlar. Bu mor parlayan şeyin hiçlik olduğu ve bunu Yükselmiş Savaşçılara karşı kullanacaklarını biliyorlardı. Ancak durum göründüğü gibi gitmemişti ve Hiçlik serbest kalarak her şeyi yok etmeye başlamıştı. Hiçlik dediğimiz yerde hiç bir şeyin varolmasını istemeyen güçlü canavarlar bulunmaktadır. Varlığı yok etme arzusuyla doğan bu yaratıklar Runeterra'yı çok zor bir döneme sokmuştu. Icathia isyanını bastırmak ve Hiçliği durdurmak için Yükselmiş Kraliçe Setaka Aatrox'u durdurması için emretti. Yıllar süren bu savaştan sonra Yükselmiş Savaşçılar Hiçliği durdurdu ancak zihinleri sonsuza kadar değişti. Hiçliğin bu korkunç arzusu gören Yükselmiş Savaşçılar delirmeye başlamışlardı bedenleri ölümsüz olsalar da zihinleri hala bir ölümlünün zihni ile çalışmaktaydı.

    League of Legends Darkin Nedir?


    Darkin Çağı

    Hiçlik durdurulsa dahil Xerath'ın ihanetiyle tüm ulus çöl altında kalmıştı. İmparatorluk artık olmadığı için başlarında bir lider olmayan Yükselmiş Savaşçılar birbirine düştüler ve her Yükselmiş savaşçı ayrılarak her yeri fethetmekteydi. Bunun sonucunda birbirine düştükleri için her yere yıkım götüren Yükselmiş Savaşçıların halk ağızında yeni bir kelime edindiler. Yeni isimleriyse ''Darkin'' olarak anılmışlardı. Düşenler veya karanlığa sürüklenmiş olan Darkinler en az Hiçliğin gözü dönmüş istilasından daha büyük bir sorun olarak gören Targonlular yardıma koştu. Bir gün bir toplantı yapılmasına karar verildi ve buna Darkinler'de katılması istenildi çoğu Darkin geldi ama toplantıya gelmeyen Darkinler'de olmuştu. Toplantı aslında bir tuzaktı ve Ayın büyüsü sayesinde toplantıya katılan tüm Darkinler öldürüldü.

    League of Legends Darkin Nedir?


    Silahlarına Hapsedilen Darkinler

    Toplantı'dan kaçmış veya gelmeyen Darkinler ise başka bir yöntem ile yakalanmaya çalıştı. Alacakaranlığın Sureti ölümlülere Darkinlere tutsak eden araçları vermişti ve yeni gelen Savaşın Sureti sayesinde bir çok kişi bir araya gelmişti ve onlara karşı savaşma imkanı olmuştu. Bundan sonra bulunan Darkinler ise kendi silahlarına hapsedildiler ve bunun sonucunda kendi silahları sonsuz zindanları haline gelmişti. Darkin silahları Runeterra'nın farklı noktalarında saklanmıştı ancak bunları bulan akılsız ölümlüler ise silahları ellerine aldıkları anda içindeki Darkin ölümlüyü bizzat ele geçirmeye çalışmaktaydı. Şimdilerde League of Legends'te yer alan Darkinler çoğunlukla az gözükse de yakında Riot Games'in daha fazla bilgi paylaşacağına söz vermişti. Şimdi League of Legends'te yer alan Darkin şampiyonlara bakalım.

    League of Legends Darkin Nedir?


    Aatrox

    League of Legends Darkin Nedir?

    Aatrox kudretli bir savaşçı olarak ödüllendirildi ancak hiçlik savaşı sonrası tamamen değişti ve Darkin olmuştu. Ardından kendi silahına hapsolduktan sonra bir ölümlü sayesinde kurtulmayı başarmıştır. Bunun sonucunda Aatrox silahından çıkmanın ve eski haline nasıl döneceğini bulamamıştır. Sonucunda Aatrox tüm evreni yok etmeye karar vermiştir belki her şey yok olursa kendisinin de öleceğini ummaktaydı.


    Varus

    League of Legends Darkin Nedir?

    Varus Yükselmiş savaşçı olarak hiçlik savaşı sonrası Darkin'e dönüşmüştür ve kendi yayına hapsolmuştur. Ionia'ya gömülen yayını Valmar ve Kai adlı iki adam bulduktan sonra Varus ikisinin bedenini ele geçirerek kendine yeni bir beden yapmıştır.


    Rhaast

    League of Legends Darkin Nedir?

    Rhaast Yükselmiş savaşçı olarak hiçlik savaşı sonrası Darkin'e dönüşmüştür. Tırpanına hapis olan Rhaast Kayn tarafından bulundu ve bulunduktan sonra bedenini ele geçirmeye çalıştı. Ancak Kayn'in iradesi sayesinde Rhaast'ı kontrol edebiliyordu. Bir gün ya Rhaast galip gelip Kayn'ı ele geçirecek ya da Kayn galip gelip Rhaast'ı tamamen kendi kontrolüne alacak.



    RP Fiyatlarında İndirim Var

    Yeni bir Etkinlik Kartı, Yeni bir Şampiyon, Yeni Kostüm ve yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı League of Legends RP ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html

    Peki hikayeden memnun musunuz? Darkin hikayelerini seviyor musunuz? Yorumlarda düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.


    Önceki Haber
    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Sürümü Çıktı

    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Sürümü Çıktı

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales OYNANIŞ Oyun tatil döneminde geçtiği için karla kaplı, günümüz Manhattan'ının kurgusal bir versiyonu olan aynı açık dünyaya sahiptir. Miles, Peter Parker'a benzer şekilde kontrol edilir, ancak hikaye ilerledikçe kilidi açılan yeni animasyonlar ve yetenekleri mevcuttur. Yeni güçler arasında, oyuncunun biyo-elektrikle düşmanları etkisiz hale getirmesine ve elektroniği şarj etmesine veya boşaltmasına izin veren Venom Blast; Miles'a geçici görünmezlik sağlayan kamu

    Sonraki Haber
    Overwatch Yeni Karakter Ramattra'nın Yetenekleri

    Overwatch Yeni Karakter Ramattra'nın Yetenekleri

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Blizzard, Overwatch oyununa uzun bir süredir karakter çıkarmıyordu. Son gelen değişiklerin ardından Overwatch sevgi görmeye ve yeni karakterleriyle birlikte getirmeye devam ediyor. Overwatch 2'nin Sezon 2 güncellemesiyle birlikte bazı karakter değişikleri ve yeni bir Tank karakterin gelişiyle birlikte harika bir sezona başlayacağımız duyurulmuştu. Yeni karakter Ramattra tank rolünde oynanabilen ve form değiştirebilen yetenekleriyle karşımıza çıkmaktadır. Ramattra takım savaşlarında öncelik olara

    En son yorumlar
    Kruewa
    Kruewa
    güzeldi
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim