LoL Aurelion Sol Rework Tüm Yetenekleri Açıklandı

    LoL Aurelion Sol Rework Tüm Yetenekleri Açıklandı

    Bu haberimizde Aurelion Sol'e gelecek olan Rework hakkında tüm yeteneklerinin nihayet açıklandığı Riot tarafından onaylanmıştır detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Riot Games, önceki şampiyon yol haritasında da duyurduğu üzere Aurelion Sol şampiyonuna yönelik tüm yeteneklerinin temaya uygun bir şekilde yenileneceğini ve bu sayede yeni bir yetenek setine kavuşacağını dile getirmişti. Riot uzun bir aranın ardından sessizliğini hiç bozmayarak Aurelion Sol hakkında bilgiler vermeye devam etti. Bu bilgiler neticesinde Aurelion Sol'un 2023'ün başlarında yeni yetenek setiyle birlikte vadiye gelişini kutlayacaktı. Yeni yetenek setinin Aurelion Sol'un temasına daha belirgin ve uzay ejderinin gezegenleri yıkmakla ilgili olduğu için onun bu tarz hissiyatını da korumak istediler. Riot Games, son paylaşılan güncellemeler ile birlikte Aurelion Sol'un nihayet yeteneklerin bütün açıklamaları ve videosu tanıtılmış oldu.


    Aurelion Sol Rework Yetenekleri


    Pasif Yeteneği - Kozmik Yaratıcı:

    Aurelion Sol'un hasar vermeye yönelik yetenekleri, rakiplerden Yıldız Tozu toplar ve bu da onun her bir yeteneğini için kalıcı olarak geliştirme sağlar.


    Q Yeteneği - Işık Nefesi:

    Aurelion Sol, ejderha nefesini birkaç saniyeliğine yönlendirerek isabet alan ilk rakibe hasar verir ve yakındaki rakiplere daha az hasar verir. Nefesin doğrudan bir rakibe yönlendirildiği her saniye, toplanan Yıldız Tozu miktarıyla biriken bonus hasar verir. Bu yetenek, rakip bir şampiyonda kullanılıyorsa Yıldız Tozu toplanılır.


    W Yeteneği - Astra Uçuş

    Aurelion Sol, harita üzerinde hedeflenen bir yönde uçar. Bu durumdayken başka yeteneklerini de kullanabilir. Işık Nefesi yeteneği artık bekleme süresine veya maksimum bekleme süresine sahip değildir ve uçtuğu sırada daha fazla hasar veriyor.

    Astra Uçuşun kalan bekleme süresi, yakın zamanda Aurelion Sol'dan hasar alan bir rakip şampiyon öldüğünde azalır.

    Yıldız Tozu yükleri Astra Uçuşun maksimum menzilini artırır.


    E Yeteneği - Tekillik

    Aurelion Sol, rakiplere hasar veren ve onları yavaşça merkezine doğru çeken bir kara delik çağırır. Bu yetenek, kara deliğin içinde bir rakip her öldüğünde ve kara deliğin içinde her saniye bir rakip şampiyonu yakalandığında Yıldız Tozu yükleri verir.

    Kara deliğin merkezi, maksimum canlarının belirli bir yüzdesinin altında olan rakipleri infaz etmektedir. Yıldız Tozu yükleri Tekillik'in boyutunu ve çekme eşiğini artırır.


    Ulti yeteneği ( R ) - Kayan Yıldız

    Düşen Yıldız: Aurelion Sol dünyaya bir yıldız çarpıyor. Bu etki büyü hasarı verir ve rakipleri sersemletir, ayrıca çarptığı her rakip şampiyon için Yıldız Tozu verir. Yeterince Yıldız Tozu toplamak, Aurelion Sol'un bir sonraki Kayan Yıldızını The Skies Descend'e dönüştürür.

    Gök Yıkılırken: Aurelion Sol, rakipleri sersemletmek yerine havaya savurarak, artırılmış etki alanı ve artırılmış hasarıyla dev bir yıldızı göklerden aşağı sürükler. Daha sonra çarpma bölgesinin kenarından yayılan bir şok dalgası, çarptığı rakiplere hasar verir ve onları yavaşlatır.

    Yıldız Tozu, Düşen Yıldız ve Gök Yıkılırkenin etki alanını artırır.


    Aurelion Sol Rework Ne Zaman Geliyor?

    Bununla birlikte Aurelion Sol'un tüm yeteneklerinin değiştiği hatta daha eğlenceli bir şampiyona dönüştüğünü görebiliriz. Artık kendisi tema olarak oyunda isminin hakkını vereceğini düşünüyoruz. Özellikle pasifindeki yük mantığı ile birlikte yeteneklerini geliştirdiği sırada oyunun son aşamalarına doğru çok güçlü bir şampiyon karşımıza çıkacaktır. Aurelion Sol güncellemesi tahmini olarak 13.1 yamasından sonra çıkacağını tahmin etmekteyiz şu anlık yetenekleri buna göre açıklansa bile elimizde herhangi bir çıkış tarihi yoktur ancak yakında tüm sunucularda oynanabilir olacaktır.


    En İyi RP Nereden Alınır?

    Yeni Etkinlik Kartı, Yeni Şampiyon, Yeni Kostümler ve yeni içeriklere sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı League of Legends RP ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Valorant'ın Yeni Haritası İstanbul'da mı Olacak?

    Valorant'ın Yeni Haritası İstanbul'da mı Olacak?

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Riot Games'in en popüler oyunlarından biri olan ve FPS türündeki Valorant oyunu bir çok oyuncuların gözdesi ve yeni güncellemelerle beraber sevilmeye devam ediliyor. Son çıkan güncellemelerin ardından oyunun işlenişi epey bir ilerledi. Riot Games 2 Haziran 2020 yılında çıkardığı Valorant ile birlikte bir çok yeni ajana ve haritaya ev sahipliği yaparak yeni kültürleri ve gelenekleri tarafımıza aktarıyor. Bunlardan önce ülkemizde pek çok oynana Valorant oyununa Türk Ajan gelerek bir çok Türk oyunc

    Sonraki Haber
    Genshin Impact Diluc Rehberi

    Genshin Impact Diluc Rehberi

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Genshin Impact oyununda bulunan Main DPS olarak kullanabileceğiniz Dliuc karakteri,Mondstadt'taki bir şaraphane imparatorluğunun sahibi. Her anlamda eşsiz biri. Ateş elementine sahip çift elli kılıç kullanan bir karakterdir. Oyun içerisinde bulunan ''asil'' görünümlü karakterlerden biri.Karakterimiz ön saflarda savaşabilecek ve yüksek hasar çıkartabilecek bir karakterdir.Yetenekleri toplu bir şekilde hasar vermenizi sağlayabilecek dizilimlerden oluşur.Normal Saldırı - Akkor KılıçNormal SaldırıAr

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim