League of Legends 2023 Sezon Sinematiğine Ağır Tepkiler Aldı

    League of Legends 2023 Sezon Sinematiğine Ağır Tepkiler Aldı

    Bu haberimizde League of Legends'e yeni gelmiş olan 2023 sezon sinematiği hakkında oyunculardan ciddi tepkiler aldı detaylar açıklama kısmında.

    Riot Games 2022 yılını geride bırakarak yeni bir seneye doğru adımını atmaya hazırlanıyordu. League of Legends ve Valorant gibi oyunlara sahip firması olduğundan dolayı oyunculara da büyük önem arz edilmesi gerekmektedir. 2022 yılının ardından Riot Games sessizliğini bozmayacak şekilde devam etti ve 2023 sezonunun başlamasını herkes iple çekiyordu. Yeni tanıtımlarda yer verilen bir çok detay ve bunun gibi bir çok etkinlik oyuncuların heyecanını ve sevincini arttırıyordu. Ancak Riot Games son dönemlerde yatırımını ciddi oranda artış yapacağını, büyük bütçesini bu sene içinde ayıracağını Riot Games SEO'su tarafından net bir şekilde açıklanmıştı ve gelen tepkilerden sonra heyecan oranı ve 2023 sezonu için büyük bir umut dolup taşıyordu.


    Bununla birlikte Riot Games League of Legends için farklı bir yol izlemiş bulunmakta. Global topluluk yeni sezon sinematiği ve tanıtımını beklerken karşılarına sihirdar vadisi temasında eski esporcuların ve sunucuların seslerini arka planda duyuyoruz ve bununla birlikte anlatım yapılan seste şampiyon repliklerini de duymaktayız. Yeni sezon sinematiğini bir çok oyuncu beklerken global anlamda bir hayal kırıklığı anlamına geldi. Geçen sezon sinematiklerine kıyasla bu sefer hiç bir şey gösterilmemesi oyuncuları kızdırmıştı. Bu kızgınlığın ardından gelen tepkiler oldukça yoğundu ve Riot Games bu noktada sessizliğini henüz bozmamıştı. Sinematik sonrası gelen tepkiler inanılmaz bir şekilde kötüydü ve beğenmeme oranı neredeyse beğenme sayısını geçiyordu. İşte gelen tepkiler sırasıyla oyuncuların beğenisine göre yorumlanmıştı.


    Sinematiğe Gelen Tepkiler

    League of Legends 2023 Sezon Sinematiğine Ağır Tepkiler Aldı

    2022 sinematiğinden sonra kendi içindeki şirketin bu sinematiği görüp "evet işte bu" demesi tam bir delilik.


    League of Legends 2023 Sezon Sinematiğine Ağır Tepkiler Aldı

    2022 sinematiğinden sonra, bu yılın ne kadar HAYAL KIRIKLIĞI olduğunu açıklamaya başlayamıyorum bile.


    League of Legends 2023 Sezon Sinematiğine Ağır Tepkiler Aldı

    Açıkçası buna üzülmekten kendimi alamıyorum. Riot ASLA hayal kırıklığına uğratmayan tek şey sinematikleriydi, yine de buradayız...


    League of Legends 2023 Sezon Sinematiğine Ağır Tepkiler Aldı

    12. sezon için sinematiği: Güzel Sinematik, müzik ve hatta bazı karakterler için biraz hikaye ilerlemesini gösteriyor

    13. sezon için sinematiği: "Sihirdar Vadisi gerçek dışı Unreal Engine 5'te"


    League of Legends 2023 Sezon Sinematiğine Ağır Tepkiler Aldı

    LoL'ün sonunda bir sinematiğinden hoşlanmayacağımı hiç düşünmezdim


    League of Legends 2023 Sezon Sinematiğine Ağır Tepkiler Aldı

    "League of Legends sinematikleri asla hayal kırıklığına uğratmaz"

    Ancak bunun dışında


    Riot Games'in Açıklaması

    Gelen olumsuz tepkilerin ardından Riot Games'ten nihayet bir açıklama gelmişti. Açıklamanın aslı ise tamamen bir yanlış anlaşılma olması.

    ''Riot Games'ten 2023 Sezonu hakkında bir mesaj: 2018'den beri her yıl Sezon Başlangıcı kapsamında bir sinematik yayınlıyoruz ve hiç şüpheniz olmasın: LoL'deki herkes onları ne kadar sevdiğinizi biliyor. Ee yapıyor muyuz! Bu yıl, 2023 Sezonu videosuna alternatif bir yaklaşım seçmemize neden olan benzeri görülmemiş bazı koşullar vardı. Ancak, yeni bir sezonun başlangıcını kutlarken, LoL'ün geniş evrenini ve rekabetçi ruhunu yine de yansıtabileceğine inandık. Ancak geri bildirimlerinizi aldık ve Brink of Infinity'nin beklediğiniz aksiyon dolu, şampiyon liderliğindeki fragmanı kaçırdığını ve LoL'e yaptığımız yatırım hakkında daha fazla spekülasyona yol açtığını kabul etmek istiyoruz. Dürüst olmak gerekirse, daha iletişimsel olmalıydık ki bu duygu ve spekülasyonların bir kısmına yardımcı olabilirdi. LoL'ün parlak bir geleceği olduğuna inanıyoruz ve buna yatırım yapıyoruz, ancak bu planları sizinle paylaşarak daha iyi bir iş çıkarabiliriz. Önümüzdeki birkaç gün içinde bu yatırımın neye benzediği hakkında size daha fazla ayrıntı vermeye kararlıyız. Tutkunuz ve geri bildiriminiz için gerçekten minnettarız ve özveriniz olmadan LoL'ün başarısı mümkün olmazdı. Teşekkür ederim.''

    Bununla birlikte Riot Games önümüzdeki bir kaç gün sonra büyük bütçenin ne olacağı konusunda net bir açıklama yapılacağını ima etmektedirler ancak oyuncuların beklentisi günden güne düşmektedir. Riot Games'in oyuncuları tekrardan kazanması için bir çare bulmak zorunda olduğunu ve tepkilerin hala devam ettiğini herkes fark etmektedir.


    En İyi RP Nereden Alınır?

    Yeni Etkinlik Kartları, Yeni Şampiyonlar, Yeni Kostüm ve yeni içeriklere sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı League of Legends RP ise tabii ki İtemsatış'tan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Yeni Başlayanlar İçin Minecraft Skyblock Rehberi

    Yeni Başlayanlar İçin Minecraft Skyblock Rehberi

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Minecraft'ı bu kadar oynanabilir kılan en önemli detay ise oyuncuların sınırsız içerik üretebilmesini sağlamasıdır. Bu içeriklere oyuncular arasında mod denilmektedir. Aşağıdaki yazıda en çok oynanan modlardan biri olan Skyblock'tan bahsedeceğiz.Skyblock nedir?Minecraft'ın en popüler hayatta kalma modlarından biri olan Skyblock bir Minecraft oyuncusu olan Noobcrew tarafından tasarlanmıştır. Skyblock'ta amaç az malzeme ile kendi dünyamızı sınırsız yaratabilmemiz ve genişletebilmenizdir. Bazı item

    Sonraki Haber
    Genshin Impact Promosyon Kodları

    Genshin Impact Promosyon Kodları

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Anime tarzı oyun sevenlerin favori oyunlarından biri olan Genshin Impact, devasa açık dünya RPG'si için bizlere ücretsiz oyun içi ödüller alabileceğimiz promosyon kodları sunar. Geliştirici Hoyoverse, canlı yayınlar sırasında size primogemler, mora, maceraperest deneyimi ve çok daha fazlası gibi güzellikler sunan rutin olarak ücretsiz ürünler sağlar. Bu yazımızda, şu anda mevcut olan ve kullanılan her bir Genshin Impact promosyon kodlarının bir listesine sahibiz ve bunları nasıl kullanacağınıza

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim