Growtopia Nedir, Nasıl Oynanır

    Growtopia Nedir, Nasıl Oynanır

    Growtopia nedir ve nasıl oynanır ile ilgili yazımız yayında.

    Growtopia Nedir?

    Growtopia, sunucu ile çalışan, oyuncuların mesajlaşabildiği, arkadaş ekleyebildiği, takas yapabildiği, savaşabildiği ve dünya kurabildiği bir sandbox video oyunudur. Ubisoft tarafından yayınlanan bilgisayar ve mobil platformlarda oynanabilir. Oyun ilk olarak 2012 yılının Kasım ayında Android platformunda piyasaya sürülmüştür. Daha sonra iOS, Microsoft Windows, macOS, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One için de kullanılabilir hâle gelmiştir.


    Growtopia Nedir, Nasıl Oynanır

    Growtopia Nasıl Oynanır?

    Growtopia neredeyse her şeyin ağaç tohumlarından yetiştirilebileceği bir MMO sandbox oyunudur. Oyunda bir hedef yoktur, ancak elde edilebilecek başarılar ve tamamlanabilecek epik görevler vardır.

    Yeni bir oyuncu oyuna ilk girdiğinde envanterine "Growpedia" adında ipucu içeren bir kitap düşer ve tutorial ile oyunun temel oynanışını gösteren özel bir dünyaya gönderilir. Oyuncu oyuna iki basit araçla başlar: yumruk atmak ve blok kırmak için bir el ve eşyaları özelleştirmek ve değerlerini değiştirmek için bir İngiliz anahtarı. Kullanıcı tutorial dünyasındaki eğitimini tamamlar tamamlamaz kendisinin istediği bir ismi verebileceği dünyaya gidilmesi istenir. Oyun hakkında daha fazla bilgi alabilmesi için Start adındaki dünyaya gönderilir.

    Oyuncular diğer insanların dünyalarını ziyaret edebilir ya da kendi dünyalarını oluşturabilir. İstisnalar dışında Growtopia'daki dünyaların boyutu aynıdır. Oyuncular blok inşa edebilir ya da kırabilir, bloklardan gem (elmas) ya da seed (tohum) alabilir, tohum ekebilir ve ağaçları hasat edebilirler. Oyuncular bu aktiviteleri başkaları tarafından kilit altına alınmış dünyalar ya da alanlarda gerçekleştiremezler.

    Growtopia oyunu ücretsiz olarak indirilebilen, çevrimiçi olarak oynanabilen bir oyundur. Oyun 2 boyutludur ve bloklardan oluşur. Bu bloklar sayesinde istenilen modeller yapılabilmektedir. Tamamen kişiye özgür elde edilen bloklar ile araba ev gibi tasarımlar yapılabilir. Growtopia oyununda 1000’den fazla ağaç türü bulunmaktadır ve bloklar kırılarak yeni tohumlar bulunup ve dikilmektedir. İnşa edilen figürler ve bloklar karakter tarafından yumrukla kırılabilirler. Oyun içerisinde seviyeler geçildikçe yeni eşyalar elde edilebilir. Oyunda çeşitli giyilebilen eşyalar vardır. Bu eşyalar karaktere zıplama yeteneği gibi özel güçler sağlar. Oyunda bir diğer unsur ise sohbet edilebilmesidir. Oyuncu diğer oyuncularla sohbet edebilmekte ve arkadaş olarak ekleyebilmektedir. Growtopia hayal gücü, sosyal etkileşim, farklı beceri ve uğraşlarınızı yönetebileceğiniz bir oyun olarak karşınızda sizde bu dünyayı keşfetmek için oyunu ücretsiz bir şekilde indirin.

    Growtopia Diamond Lock nedir?


    Growtopia Nedir, Nasıl Oynanır


    Diamond lock oyun içerisinde bir çeşit para birimidir. Diamond lock ile gelişebilirsiniz ve Growtopiam ile DL satın alabilirsiniz. DL satın alarak diğer oyuncuların önüne geçebilir ve oyun içerisinde istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.


    Güvenilir bir şekilde Growtopia Diamond Lock almak için https://www.itemsatis.com/ilanlar/growtopia.html linkine tıklayın.



    Önceki Haber
    Valorant Ajan Hikayeleri: Breach

    Valorant Ajan Hikayeleri: Breach

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Valorant Ajan Hikayeleri: Breach Kimdir?Takma Adı: BreachyKökeni: İsveçSınıfı: İnsanCinsiyeti: ErkekBağlantıları: Valorant Protokolüİnsanüstü güçlere sahip İsveçli Breach, düşman zemininde sert bir şekilde yolu açan, hedeflenebilir bir kinetik dalga gönderir. Sebep olduğu hasar ve darbe, savaşın dengelerini değiştirecek niteliktedir. Breach’in ana marifeti, ister duvarlardan, ister çatılardan veya araziden olsun, haritanın geometrisi aracılığıyla tüm yeteneklerini kullanma yeteneğidir. Bu yetene

    Sonraki Haber
    En Güçlü Solo Hangisidir?

    En Güçlü Solo Hangisidir?

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    LoL En Güçlü Solo Şampiyonu Kimdir?League of Legends dünyasında oynanabilecek en güçlü Solo şampiyonu hangisidir sorusunun cevabını sizler için derledik.Üst koridor için genelde takımınız ile en az etkileşim içine girdiğiniz koridor diyebiliriz. Bu koridorlarda diğer rollere göre mekanik açıdan daha kolay şampiyonlar oynanıyor. Çünkü çoğu üst koridor için agresif tercihte bulunulsa bile minimum tank özellikleri bulunuyor. Üst Koridor için olmazsa olmaz diyebileceğimiz şey: Oyun Bilgisi. Eğer yet

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim