Gold Bar Satışımız Başladı

    Gold Bar Satışımız Başladı

    Gold Bar (GB) satışımız başlamıştır, detaylı bilgi ve satışa sunulan ürünler için duyurumuzu okumaya devam ediniz.  

    Gold Bar nedir?

    MMORPG oyunlarda, oyun içerisinde geçerli para birimleri bulunur. Örneğin Knight Online ve Rise Online oyunlarında geçerli para biriminin adı Gold Bar'dır. Metin2'de Yang, Rise Online ve Lost Ark oyunlarında ise sadece Gold'dur. Biz ise hepsini kapsayan Gold Bar'ı kullanmayı tercih ettik. Siz değerli müşterilerimizin en güvenli şekilde bu ürünlere ulaşmasını sağlamak en büyük vizyonumuz. En güncel oyunları takip ederken, en rekabetçi fiyatları sunarak sizlerin kârlılığını gözetmekteyiz.

    Hangi oyunlarda Gold Bar satın alınabilir?

    Rise Online, New World, Lost Ark, Albion Online, World of Warcraft ve Path of Exile kategorileri şu anda aktif olarak hizmet sağladığımız kategorilerdir. Her geçen gün portföyümüzü genişleterek size daha fazla oyunda hizmet vermek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu oyunlarda ürün satın almak için yapmanız gerekenler çok basit, İtemsatış'a üye olun, cüzdanınıza bakiye yükleyin ve oyundaki kullanıcı adınızla birlikte sipariş oluşturun. Siparişlerinizi gördüğümüz anda işleme alacağız ve size teslim etmek üzere yola çıkacağız. Daha hızlı teslimat için satın alımınızdan sonra canlı desteğe bağlanarak süreci hızlandırabilirsiniz. Ayrıca yeni oyunlarda Gold satışımız başladıkça da bu yazı güncellenecektir.

     

    Nasıl Gold bar satın alırım?

    Her şeyden önce sitemize üye olmanız gerekiyor. Google, Twitch, Facebook veya Steam hesabınızla saniyeler içerisinde hızlı kayıt olabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra e-posta ve telefon doğrulaması yaptıktan sonra İtemsatış cüzdanınıza bakiye yüklemelisiniz. Kredi veya banka kartı, papara, ininal, mobil ödeme, havale veya EFT seçenekleriyle 7/24 güvenli şekilde bakiye yükleyebilirsiniz. Bakiye yükledikten sonra ise kullanıcı adınızla birlikte satın almak istediğiniz ürünü sipariş etmeniz yeterlidir. Ekibimiz siparişinizi en kısa süre içerisinde işleme alacak ve teslim etmek üzere yola çıkacak.

     

    Rise Online GB satın al

    New World Gold satın al

    Lost Ark Gold satın al

    Albion Online Silver satın al

    Path of Exile Gold

    WoW Gold satın al

     

    Sitemizde olmasını istediğiniz bir kategori varsa [email protected] mail adresinden bizlere bildirebilirsiniz. En kısa sürede inceleyip dönüş yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

    Şunları da incelemek isteyebilirsiniz;

    Rise Online Cash Premium satın al


    Önceki Haber
    BluTV Aboneliklerine Zam Yaptı Fiyatlar Açıklandı

    BluTV Aboneliklerine Zam Yaptı Fiyatlar Açıklandı

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    BluTV Nedir?BluTV, 2015 senesinde Doğan Holding çatısı altında kurulan, reel zamanlı veri akışı ve seç izle vesilesiyle web siteleri üstünden hizmet veren bir medya sağlayıcısıdır. Bilgisayar, mobil cihazlar ve akıllı olan televizyonlar üstünden erişilebilen uygulama, canlı tv yayınlarının yanı sıra film, dizi, spor, belgesel ve erişkin türlerinde yerli ve yabancı içerikler sunmaktadır.BluTV'ye Gelen ZamÜnlü yayın platformu olan BluTV abonelik ücreti alan kullanıcılara zam yaptı. Haziran ayların

    Sonraki Haber
    Overwatch 2 Çıkışını Nihayet Yaptı Nasıl Oynanır

    Overwatch 2 Çıkışını Nihayet Yaptı Nasıl Oynanır

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Overwatch 2Blizzard'ın gözdesi olan moba ve fps karışı olan Overwatch oyununun gelişinin ardından oyun bir çok yandan popülerliğini bir süredir taşıyor. Kendine özgü karakterleri ve hikayesiyle adeta bir çığır açtı. Ancak malum olaylardan sonra oyunun oyuncu sayısı bir hayli düşmüştü. Tam da gözden düşmek üzereyken 1 Kasım 2019 tarihinde Overwatch 2 duyuruldu. Bu oyunu bir sonraki sürüme taşıyacak olan yeni bir oyun gibiydi ancak sistemsel değişiklerin yanı sıra dengelemelerde olacaktı. Microsof

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim