God of War Bilgisayarlara Nihayet Gelişini Yaptı

    God of War Bilgisayarlara Nihayet Gelişini Yaptı

    Bu haberimizde God of War oyununun uzunca bekleyişin ardından bilgisayarlara nihayet geçenlerde girişini yapmış bulunmakta.

    Beklenen an geldi. Oyuncular uzun zamandır merakla beklediği God of War oyununun PC'ye çıkışı nihayet gerçekleşti. 2018'de Playstation'a çıktıktan bu yana yunan mitolojisi konseptiyle işlenmiş neredeyse çok sevilen bir oyun haline gelmişti. İlk üçlemenin ardından bu yeni seri karşısında oyuncular gayet memnun kaldılar ancak ilk olarak Playstation'a çıkışını yapmıştı. Ancak PC oyuncuları bu oyunu deneyimlemek için pek ihtiyaçları olduğunu düşünmemişlerdi.


    Sony son zamanlarda oyunlarını PC odağına ve PC oyuncularını memnun etmek için oyunlarını PC versiyonuna yönlendirmeye karar verdi ve ilk kapsamlı oyunlarından biri  olan God of War'ı nihayet PC'ye getirmeye karar verdiler. Bu uzunca bekleyişin ardından çıktıktan bir kaç saat sonra PC oyuncuları oldukça memnun kaldılar. God of War PC'de DLSS teknolojisi NVDIA teknolojisinden ve AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) teknolojisi de oyunda yer alacak. 


    Özellikle PC sürümünde daha yüksek çözünürlüklü grafiklere sahip gölgeler yansımalar ve yüksek detaylara sahip olunacak. God of War PC günümüz oyunlarıyla birlikte işlenişi gayet dengelenmiş bir şekilde geliyor. God of War PC sürümü Steam'de 329TL'ye satışta bulunmaktadır. Buraya tıklayarak Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.


    God of War PC'nin Sistem Gereksinimleri


    Minimum Gereksinimler:

    İşlemci: Intel Core i5-2500K / AMD Ryzen 3 1200

    RAM: 8 GB

    GPU: NVIDIA GeForce GTX 960 veya AMD Radeon R9 290X (4 GB)

    İşletim sistemi: Windows 10 64 Bit

    Depolama: 70 GB

    DirectX: Sürüm 11


    Önerilen Gereksinimler: 

    İşlemci: Intel Core i5-6600k / AMD Ryzen 5 2400 G

    RAM: 8 GB

    GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 (4 GB)veya AMD Radeon RX 570 (4 GB)

    İşletim sistemi: Windows 10 64 Bit

    Depolama: 70 GB

    DirectX: Sürüm 11


    God of War PC'ye ulaşmak için Steam kategorisinde giderek alışverişten yararlanabilirsiniz


    Önceki Haber
    VALORANT Yeni Koleksiyon Protokol 781-A Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Protokol 781-A Vitrinde

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Her yamayla birlikte oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, VALORANT 4.0 yama notları ile birlikte Protokol 781-A koleksiyonunu oyuna ekledi. Protokol 781-A koleksiyonu teknolojiyle donatılmış tıpkı League of Legends'ta ki popülerleşmiş kostüm serisi KOD ADI'na benzer şekilde eklentileriyle geliyor. Koleksiyonunuzdaki bir silahı yükselttiğiniz zaman silahın özel seslendirmesine sahip olabilirsiniz.VALORANT Protokol 781-A koleksiyonu fiyatı kaç VP?Yeni kaplama koleksiyonu Protokol 78

    Sonraki Haber
    Microsoft Şirketi Activision Blizzard'ı Satın Aldığını Duyurdu

    Microsoft Şirketi Activision Blizzard'ı Satın Aldığını Duyurdu

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Geçtiğimiz günlerde Microsoft şirketi teknoloji devlerinden birisi olan Activision Blizzard'ı satın aldı. Pandemi zamanında servetini arttıran Microsoft şirketinin sahibi Bill Gates oyun piyasasının en büyük satın alma işlemini gerçekleştirmiş olduğunu söylemekte. Önceki rekorunu 5'e yükselten Microsoft şirketi oyun piyasasının yarısından çoğunu ele geçirmiş olduğu gözükmektedir. Microsoft şirketi oyun dünyasındaki adımlarını yatırımlayarak düşünüyor. Microsoft Xbox gibi bir çok şirketin popüler

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim