Epic Games, Fortnite Bölüm 3'ü Yayınladı

    Epic Games, Fortnite Bölüm 3'ü Yayınladı

    Bu haberimizde Fortnite'a yeni gelen büyük güncellemesi Bölüm 3 ile yepyeni harita, silahlar ve daha fazlası gelmiş bulunmakta.

    Fortnite yeni kısmı Bölüm 3 ile oyuna bir sürü yeni hususiyet geldi. Geliştirici firması Epic Games'in açıklamalarına bakacak olursak bu özelliklerden bazıları kalıcı olacak şeklinde duruyor. Sevilen oyun Fortnite’ın Bölüm 2'si 2019 senesinde gelmiş ve burada bizi daha öncesinde olduğu için oldukça değişik bir ada karşılamıştı. Fortnite Bölüm 2'den sonra, cumartesi günü gerçekleşen etkinliğinin peşinden sevilen Battle Royale oyununda artık, büyük değişikliklerin yaşanacağı Bölüm 3’e geçiyor. 


    Fortnite'ın yeni bölümün Tepetaklak isminde 1. sezonunu başlattı. Oyundaki en büyük değişikliklerden biri ise karlı kaplı yeni ada olarak öne çıktı. Yeni Battle Pass’i alanlar, SpiderMan ve oradan da Dwayne “The Rock” Johnson tarafınca seslendirilen “Ziyaretçi“ şeklinde karakterler arasından seçim yapabiliyor.

    Epic Games, Fortnite Bölüm 3'ü Yayınladı


    Bununla beraber oyunun temel oynanışında da birtakım değişimler olacak şeklinde duruyor. Bölüm 3’te bilhassa üst düzen oyuncular için oyun deneyimini daha süratli hale getirebilecek olan kayma ve sallanma olmak suretiyle iki yeni mekanik bulunuyor. Buna ayrıca artık oyunun yaratıcı modunda vakit geçirenler için de XP kazanma seçeneği var. 


    Epic Games oyuna birtakım kalıcı unsurlar ilave ediyor. Stüdyonun yapmış olduğu açıklamaya bakılırsa yeni bölümle beraber oyuna, oyuncuların ve takımlarının maçtan maça iyileşip eşyalarını depolayabileceği kamp alanları ve toplumsal oyun seçenekleri dahil oluyor. Bunun dışında oyunda kullanabileceğiniz yeni silahlar ve başka özellikler de olacak.


    Önceki Haber
    Arcane Karakterlerinden Biri Olan Silco TFT'ye Geliyor

    Arcane Karakterlerinden Biri Olan Silco TFT'ye Geliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Arcane dizisinde çokça gördüğümüz olan Silco Zaun'lu bir özgürlük savaşçısı olarak karşımıza çıkıyor. TFT tasarımcılarından biri sosyal medya hesabından Silco'nun TFT modelini bizlere gösterdi. Bu konuda LoL'e şampiyon olarak gelmeyecek ilk karakter oyuna eklenmiş olacak. TFT baş tasarımcılarından biri şu ifadede bulundu '' Çok önemli haberlerim olacak ve size bir sır vereceğim. Şubat ayında gelecek olan TFT ara güncellemesi ile ilk defa TFT'ye özel bir şampiyon ekliyoruz. Silco Arcane'de en baş

    Sonraki Haber
    Arcane Hayranlarına Duyurulur: Alazışık Ekko Kostümü Geliyor!

    Arcane Hayranlarına Duyurulur: Alazışık Ekko Kostümü Geliyor!

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends dizisi Arcane çok büyük bir kitleye ulaştı ve oyundaki içeriklerden de bunlardan yararlandı. Bedava kostümleriyle Arcane bu yılın gelişiyle RiotX Vi, Jinx, Caitlyn ve Jayce'e özel kostümler yapıldı ve bunların hepsi bedavaya alınabilir oldu. Şimdiyse dizide kat ve kat sevilen Ekko'nun da Alazışık kostümü ilerleyen haftalarda oyunculara sunulmaktadır. Bununla beraber kostüm maalesef Bedava olmayacak ancak efektleri diğer Arcane kostümlerinden daha çok olacaktır.Özellikle oyuncul

    En son yorumlar
    helenistik
    helenistik
    Gaynitr
    Beğen Cevapla
    helenistik
    helenistik
    e
    Beğen Cevapla
    siberneto
    siberneto
    iyi
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim