Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    Epic Games tarafından sizlerle ücretsiz şekilde buluşturulan oyun Supraland yayında.

    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    16-23 Haziran 2022 tarihleri arasında Epic Games üzerinden ücretsiz sahip olabileceğiniz oyun ''Supraland'' oluyor. Keşif, bulmacalar, canavarlarla dolu bu oyunda gizli yükseltmeler ve becerileri bularak oyun zevkini ikiye katla.

    Küçük yaşlarda oyuncaklarla oynarken oyununuzu bir senaryo haline getiriyor muydunuz? Eğer cevabınız evetse bu oyun tam size göre! Karşınızda Supra Games tarafından geliştirilen Supraland var.


    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    Supraland Nasıl Bir Oyundur?

     Bir çocuğun bahçesinde kırmızı bir karakteri yönettiğiniz oyun, sabah yataktan kalkınca babanızın (Kırmızı Kral) sizden köyün su kaynağının kuruduğunu ve bunun sebebini öğrenmek için yeşil borudan geçmenizi istemesiyle başlıyor. Basit eğitimden geçtikten sonra su probleminin kaynağını öğreniyor, kılıcınızı alıyor ve Kraliçe olan annenizle beraber maceraya atılıyorsunuz. Supraland, açık dünya bulmaca-platform oyunudur. Bir yerlerde bulmacalar var ve sizin o noktaya gitmeniz de şart değil. Eğer elinizdeki araçlar yetiyorsa çözebiliyorsunuz. Oyun, hikaye akışı dışında size hiç müdahale etmiyor. Hatta bazı bulmacaları, olması gerektiğinden farklı çözme şansınız bile var.

    Supraland, tamamen tek kişilik bir deneyim için tasarlanmış, çoklu oyuncu modu bulunmuyor. Buna rağmen Supra Games, 9 metrekare içinde verilebilecek bütün bolluğu vermiş. Gerek diyaloglar, gerek oyun içine eklenen göndermelerle bir bulmacadan diğerine giderken eğlenceyi de ihmal etmiyorsunuz.

    Karşılaştığınız bulmacaların da çözüm yöntemi oldukça farklı olabiliyor. İlk başlarda kutuyu düğmenin üstüne koyma, kapının altına kutu koyup kapanmasını engelleme gibi türün diğer örneklerinden aşina olduğumuz yöntemler kullanabiliyorsunuz. Oyunda ilerledikçe eğlenceli ve biraz karışık görevleriniz olabiliyor. Supraland, size yeni bir mekanik tanıtmaktan asla çekinmiyor. Hatta yapabileceklerinizin fazla olması, bir bulmacayı çözerken oluşan muhtemel çözümleri de artırdığından, kısa süreli afallama yaşayabiliyorsunuz.

    Atmosfer olarak oyunun oldukça başarılı olduğunu da söylemek mümkün. Eksik olarak söylenebilecek bir kısım ise oyun müziklerinin tekrar ediyor olması. Müzikler, bağımsız yapım için yeterli gibi olsa da, bir süre sonra sıkıcı hale geliyor. Karakter seslendirmesi yerine, mırıldanma sesi ve konuşma balonu yer alıyor. Ayrıca bir alanda ilerledikçe sağdan soldan mırıldanma duyduğunuzu da ekleyelim. Özellikle bulmaca türüne aşina olmayan bireyler için bu sorun ciddi diyebiliriz.


    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu


    Supraland, her ne kadar karmaşık gelse de oldukça zekice tasarlanmış zorluk seviyesine sahip. Oyunu durdurduğunuzda eğer takıldıysanız, herkesle konuşmanız ve kabloları takip etmeniz öneriliyor. Basitçe, bütün bulmacaları kabloları takip ederek ve biraz mantık yürüterek çözmek mümkün. Olur da bazı durumlarda bunu yapamayacak durumdaysanız, çevredeki biriyle konuşunca size küçük ipuçları verebiliyor. Bununla da yetinmezseniz, oyunun yapımcısı David Münnich’in hazırladığı ipucu dökümanına Steam üzerinden ulaşmanız mümkün.

    Oyundaki gelişimin bir kısmı keşifle alakalı iken, diğer kısmı da aksiyona bağlı oluyor. Çevrede bulduğunuz sandıklarda, üzerinizdeki ekipmanlar için geliştirmeler bulmak mümkün. Bunlar, aksiyon kısmında işinizi oldukça kolaylaştırıyor. Bu geliştirmeleri, etrafta bulduğunuz veya düşmanlardan düşen altınlar ile satın da alabiliyorsunuz. Çevredeki zorunlu olmayan bulmacaları hatırladınız mı? Bazı bölgelerde bu bulmacaların sonunda elde ettiğiniz nesne ile yeni geliştirme açabiliyorsunuz.

     32 TL’lik fiyatı ile Supraland, uzun süredir hasretini çektiğiniz bulmaca-platform oyunu olabilir. Ücretsiz şekilde alma fırsatını sakın kaçırmayın.

    Sitemizden Epic Games Hesap Satışı yaparak para kazanabilir, veya kendinize yeni bir Epic Games Hesap Satın alabilirsiniz.



    Önceki Haber
    League of Legends Targon Bölgesi

    League of Legends Targon Bölgesi

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Targon Bölgesi Neresidir?Targon Dağı, eşi benzeri görülmemiş heybette sıradağlar arasından göklere yükselen güneşli kayalıklarıyla, Runeterra'nın en yüksek zirvesidir. Medeniyetten çok uzakta, her anlamda ücra olan bu dağa, emelinde en kararlı olanlar dışında kimsenin ulaşması mümkün değildir. Targon Dağı efsanelerle birlikte anılır ve efsaneleşmiş her mekân gibi hayalperestlerin, divanelerin ve serüven peşinde koşanların umut ışığına dönüşmüştür. Bazı mangal yürekliler dağa tırmanmaya bile kalk

    Sonraki Haber
    League of Legends Shurima Bölgesi

    League of Legends Shurima Bölgesi

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

                          League of Legends Shurima Bölgesi Neresidir?Shurima imparatorluğu bir zamanlar koskoca bir kıtaya yayılmış olan çok zengin ve güçlü bir uygarlıktı. Unutulmuş çağlarda Yükseliş'e Ermişler Ordusu'nun kudretli ilah savaşçılarının kurduğu imparatorluk güneyin dağınık halklarını birleştirerek onları kalıcı bir barışa zorlamıştı. Pek baş kaldıran olmamıştı. Kaldıranlar da lanetli Icathia halkı gibi acımasızca ezilmişlerdi.Fakat birkaç yüz yıl süren genişleme ve bolluktan sonra Sh

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim