Epic Games Bu Hafta Doom 64 Oyununu Ücretsiz Yaptı

    Epic Games Bu Hafta Doom 64 Oyununu Ücretsiz Yaptı

    Bu haberimizde her hafta oyunları ücretsiz olarak dağıtan firma Epic Games bu sefer Doom 64 oyununu ücretsiz yapmış bulunuyor detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Epic Games Doom 64 Oyununu Bedava Yaptı

    Epic Games her zaman olduğu gibi her hafta ücretsiz oyun vermemekten çekinmiyor. Oldukça savaşçıl ve aksiyon FPS oyunu olan Doom 64 bu hafta ücretsiz oyunların arasında yer almaktadır. Uzun süredir sevilen oyun olan Doom 64 1997 yılında çıkmış olan ve Nintendo 64 platformunda yer edinen o zamanların modern oyunu haline gelmişti. Yeni versiyonu Doom Eternal oynayan kişiler bu oyuna sahip olduğunda maziye gidecek ve duygulanacaktır. Oyuna hemen sahip olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken bir Epic Games üyeliğine sahip olmanız. Üyeliğinizle birlikte ücretsiz oyunu kütüphanenize ekleyebilir ve kalıcı olarak sahip olabilirsiniz.

    Epic Games Bu Hafta Doom 64 Oyununu Ücretsiz Yaptı


    Doom 64 oyunu bu kadar sevilmesine rağmen günümüz standartlarında fazla görememekteyiz. Sonunda ise bilgisayarlarda rahatlıkla oynayacağımız Doom 64 Epic Games'e ücretsiz bir şekilde gelmiş bulunmaktadır. Doom 64 oyununu indirmek için Epic Games hesabınıza girip ücretsiz oyun kısmından kütüphanenize ekleyebilir ve dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Daha fazla ücretsiz oyun oldukça bilgi almak istiyorsanız sosyal medya hesaplarımızı ve sitemizi takipte kalmanızı öneriyoruz.


    Doom 64'dün Minimum Sistem Gereksinimleri

    Eski bir oyun olması sebebiyle Doom 64 oynamak için mükemmel bir sisteme sahip olmanıza gerek yok. Daha mütevazi bir sistemle bile bu oyunu oynayabilirsiniz, işte sahip olmanız gereken minimum sistem gereksinimleri;

    İşletim: Windows 10 

    İşlemci: Intel Core i5 - 750

    Bellek: 8 GB

    GPU: R7 240 - GTX 660 - Intel HD 530


    İtemsatış Blog sayfasını takipte kalın ve tüm oyun indirimleri, ücretsiz dağıtılan oyunları takip edin. İlk önce benim haberim olmalı diyorsanız hemen sitemize üye olun ve ücretsiz oyunları kaçırmayın!

    Tüm bunlara ek olarak ilan pazarımızdaki on binlerce oyun ve sosyal medya ilanlarını inceleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan ürünlere 7/24 dakikalar içerisinde sahip olma şansı sizleri bekliyor! Tek yapmanız gereken İtemsatış'a ücretsiz olarak üye olmak ve güvenilir satıcılardan alışveriş yapmak.


    Alışveriş sistemi hakkında daha detaylı bilgi için yardım merkezimize girerek sıkça sorulan soruları inceleyebilir, veya haftanın her günü 12:00 - 00:00 aralığında canlı desteğimize bağlanabilirsiniz. Ekibimiz size yardımcı olmak için sabırsızlıkla bekliyor!


    Önceki Haber
    Türk oyun sektörü Avrupa'nın en fazla yatırımını aldı!

    Türk oyun sektörü Avrupa'nın en fazla yatırımını aldı!

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Oyun sektörü yatırımları neden önemlidir?Oyun sektöründe özellikle mobil oyunlar önemli bir noktadır Türkiye'de mobil oyunlar 2012 yılıyla beraber hızlı bir şekilde ivme alarak oyun sektöründe öne çıkmaya başladı mobil oyunlar ve akıllı telefon satışlarınınyaygınlaşması ile birlikte oyun pazarındaki büyümeyi artırdı.Türkiye'deki oyun şirketleri oyun sektöründeki başarısı her geçen gün büyümektedir. Türk şirketleri aldığı yatırımlar ile birlikte en fazla yatırım alan listesinde Avrupa lider konum

    Sonraki Haber
    League of Legends Udyr Oynanış Rehberi

    League of Legends Udyr Oynanış Rehberi

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Udyr Ne Zaman Çıktı?Udyr ilk 40 şampiyondan biri olarak bugüne kadar League of Legends evrenindeki yerini aldı. Büyük bir REWORK ile Udyr yeni yetenek setiyle karşımıza çıktı. League of Legends Udyr Oynanış Rehberi sayesinde bu şampiyona olan aşinalığınız artacak.Udyr YetenekleriPasif Yeteneği: Ruhani KöprüRuh Uyanışı: Udyr, duruşunu değiştiren dört temel yeteneğe sahiptir. Etkin duruşunu ilave etkiler kazanmak için düzenli aralıklarla yeniden kullanarak uyandırabilir. Bu etkinin duruşlar arasın

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim