Epic Games, Control Adlı Oyunu Ücretsiz Yaptı

    Epic Games, Control Adlı Oyunu Ücretsiz Yaptı

    Bu haberimizde Epic Games adlı firmanın yeni ücretsiz yaptığı oyunu Control hakkında konuşacağız detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

    Epic Games kampanyasında ki normalde fiyatı 159₺ olan oyunu ücretsiz bir şekilde oyuncuların beğenisine sunacaktır. Yayınlandığı gün oldukça konuşulan oyunun artık bedavaya sahiplenebileceksiniz. Epic Games ücretsiz hale getirmiş olduğu oyunlara oyuncuların beğenisine sunacak olan Epic Games hususi başlatmış olduğu yeni oyununu açıkladı. Yalnızca saatler içinde ücretsiz bir şekilde kütüphaneye eklenebilecek olan oyun Control oldu.


    Aksiyon türündeki oyun oldukça beğenilmiş ve milyonları ardından sürüklemeyi başarmıştı. Control'ün konusu ise Jesse Faden'ın hikâyesini ve onun Müdür rolüne bürünürken sorularına cevap arayışını konu alıyor. Tıpkı Control dünyasının olduğu gibi Jesse'nin yolculuğunda karşılaştığı dostlarının da kendi hikâyeleri var. Jesse diğer Büro ajanlarıyla çalışırken gizli deney ve sırları keşfeder.



    Önceki Haber
    Riot Games Dava İçin 100 Milyon Dolar Ödeyecek

    Riot Games Dava İçin 100 Milyon Dolar Ödeyecek

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games çalışanları Jess Negron ve Melanie McCracken tarafından şirkete açılan dava sonucunda cinsiyet ayrımcılığının öne sürüldüğü sonuçlanmıştır. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre ayrımcılıktan etkilenen çalışanlarına 80 milyon dolar olan tutarı avukatlık ve yasal cezalar için 20 milyon dolar olmasıyla beraberinde 100 milyon dolar ödemeyi kabul etmiştir. Resmi açıklamaya  göreyse yaklaşık 1065 kadın çalışana 100 milyon doların üstünde ödeme yapılacağı aynı şekilde belirtiliyor. Bu ş

    Sonraki Haber
    VALORANT Yeni Koleksiyon Hatıralar Geçidi Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Hatıralar Geçidi Vitrinde

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Her yamayla birlikte oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, VALORANT 3.12 yama notları ile birlikte Hatıralar Geçidi koleksiyonunu oyuna ekledi. Hatıralar geçidi koleksiyonu son zamanlarda oyuna gelen bütün kaplamaların bir kısmı dahildir. Dezavantajları bulunsa da, kaplamalar belli bir kısmı çok memnun etmiş durumda.VALORANT Hatıralar Geçidi koleksiyonu fiyatı kaç VP?Yeni kaplama koleksiyonu Hatıralar Geçidi, VALORANT oyun içi mağaza vitrininde 5.945 VP fiyat etiketiyle satışa sunu

    En son yorumlar
    helenistik
    helenistik
    Şu oyunu Üç kez ücretsiz yaptılar, İki kez Epic Games Store'da ücretsiz oldu, GOG.COM sitesinde Bir kez ücretsiz oldu.
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim