En çok oynanan 10 Minecraft modu

    En çok oynanan 10 Minecraft modu

    Yeni bir rehber içeriğimizden tüm ziyaretçilerimize selamlar. Bu yazımızda sizlere Minecraft oyunundaki en çok oynanan modları listeleyeceğiz ve kısaca bahsedeceğiz. Bunun öncesinde Minecraft'tan bahsetmemiz gerekirse, oyun 2011 yılında Mojang stüyolarında geliştirilmiş ve yayınlanmıştır, açık dünya hayatta kalma tarzında dünyanın en çok oynanan oyunları arasındadır ve kitlesi tarafından çok sevilir. Rol yapma unsurlarını dibine kadar yaşacağınız bu oyunda yapabileceklerinizin sınırı yoktur. İşte Minecraft'ın en çok oynanan 10 oyun modu;

    1- RLCraft

    En çok oynanan 10 Minecraft modu

    RLCraft, Minecraft'ın zorlu bir fantezi dünyasını yaratmak için birleştirilmiş ve ince ayar yapılmış yaklaşık 169 ayrı moddan oluşan bir Minecraft mod paketidir. Bu mod paketi şu anda sürüm 2.9.1 ve Minecraft sürüm 1.12'de çalışmaktadır. Dünyada hayatta kalmaya çalışırken ejderhalarla savaşacak, kaleleri keşfedecek, zindanları yağmalayacak, beceri ağaçlarından yararlanacak ve yeni zanaat sistemleri kurcalayacaksınız. Bu yeterli değilse, klasik Minecraft'ın birçok geleneksel mekaniği kapsamlı bir şekilde revize edildi.


    2- SkyFactory

    En çok oynanan 10 Minecraft modu

    Değiştirilmiş gökyüzünde daha fazla eğlence için geri gelin! SkyFactory 4, seride daha önce hiç görülmemiş yepyeni bir deneyim sunuyor. Tam otomasyon, teknoloji, sihir ve kaynakları! Bu yineleme, 30'dan fazla dünya türü içerir, böylece bu paketi daha önce hiç olmadığı gibi oynayabilirsiniz! Bazı dünya türleri klasik yer bitkilerine dayanırken, diğerleri benzersiz tarifler ve yükseltmelerle tasarlanmıştır.


    3- The Pixelmon Modpack

    En çok oynanan 10 Minecraft modu

    Pixelmon, Pokémon'un kendisi, dövüş, ticaret ve üreme dahil olmak üzere Pokémon'un birçok yönünü Minecraft'a ekler. Pixelmon ayrıca Poké Topları ve TM'ler gibi özel öğeler, Bauxite Ore ve Apricot gibi yeni kaynaklar ve sandalyeler ve saatler gibi yeni dekoratif bloklar gibi çeşitli yeni öğeler içerir.

    Bu özelliklerin çoğu için Pixelmon, 8. nesil Pokémon oyunlarınınkilerle eşleşen savaş mekanikleri de dahil olmak üzere Pokémon oyun mekaniklerini mümkün olduğunca taklit etmeye çalışır. Ancak Pixelmon'un bazı yönleri orijinaldir ve oyundan farklıdır. B. Pokémon'un üremesi için uygun bir ortam gerektiren üreme mekaniği.


    4- Roguelike Adventures and Dungeons

    En çok oynanan 10 Minecraft modu

    Rogue benzeri zindanda gezinme oyunlarını seviyor musunuz, yoksa Minecraft dünyalarını keşfetmek ve zindanları ve yapıları keşfetmek mi istiyorsunuz, teknolojiden bıktınız ve daha fazla eğlence mi istiyorsunuz? O zaman bu paket tam size göre. Tamamen macera ve keşif, yağma ve savaşa odaklandı. Zindanlarda savaşın, becerilerinizi ve ekipmanınızı yükseltin, görevleri tamamlayın ve bilinmeyen ve tehlikeli boyutları fethedin. Siz güçlendikçe, daha iyi teçhizat topladığınız çeteler de daha sağlıklı ve güçlü hale geliyor, bu yüzden rahatlamak için zaman yok!


    5- All the Mods

    En çok oynanan 10 Minecraft modu

    Diğer " ünlü " paketlerin çoğunda bulunan tüm temel bilgileri içerir, ancak aynı zamanda bazı yeni veya daha az bilinen modların hoş bir karışımına sahiptir.  


    6 - SevTech: Ages

    En çok oynanan 10 Minecraft modu

    SevTech: Ages, devasa bir içerik ve ilerleme paketidir. Bu paketin odak noktası, oyunculara amaca yönelik uzun vadeli bir ilerleme deneyimi sağlamaktır. SevTech, kilidi açılana kadar cevherleri gizleme, dinamik gizli öğeler ve ilerlemeye dayalı tarifler, ilerledikçe yeni çetelerin ortaya çıkması ve daha fazlası gibi benzeri görülmemiş pek çok mekanik sunuyor! Mod paketi, açık bir sanal alan deneyimine izin verirken oyuncuya rehberlik etmek için vanilya ilerleme sistemini kullanır. Yüzlerce özel yükseltmeyi tamamladığınızda, emrinize amade olan yeni modları sergileyen yeni "çağların" kilidini açacaksınız.


    7 - FTB Infinity Evolved

    En çok oynanan 10 Minecraft modu

    FTB olarak da bilinen Feed the Beast, Minecraft için birçok modu yoğun şekilde kullanan özel bir meydan okuma haritası olarak ortaya çıktı. Oyuncuların boş bir dünyada küçük bir platformla başladığı ve bir dizi zorluğun üstesinden gelmesi gereken Sky Block adlı bir haritaya çok benziyor. FTB teknik modlar içerdiğinden, zorluklar ve oyuncu ilerlemesi çeşitli özel bloklar ve öğeler kullanılarak takip edilebilir ve her mücadele tamamlandıktan sonra otomatik olarak ödüllendirilir.


    8 - Better MC

    En çok oynanan 10 Minecraft modu

    Better Minecraft Mod Paketi, çeteler için özel biyomlar, ağaçlar, arazi oluşturma ve çeşitli modlar sağlayarak Minecraft'ı geliştirmeyi amaçlar. Bu mod paketinin yaratıcısı SharkieFPS, mod paketini sürekli olarak yeni özelliklerle güncelliyor.


     Yemyeşil mağaralar, sarkıt mağaralar, derin karanlık mağaralar ve daha fazlası gibi mağara ve uçurum güncelleme özellikleriyle daha iyi bir Minecraft mod paketi zaten mevcut. Bu yeni biyomlar, gizemli ve güzel ortamlar yaratmak için diğer mod paketi özel biyomlarıyla birleştirildi.

     

     9 -MC Eternal

    En çok oynanan 10 Minecraft modu

    Son sekiz aydır, eğlenceli yeni mod deneyimlerini sıralıyor ve yaratıyorum. Eternal'ın her alanında keşfedilecek çok şey ve sizi meşgul edecek pek çok benzersiz sürpriz var. MCE, temel üretim tariflerini kullanır. Mod Skyblock (görevler, mağazalar vb. içeren RPG öğeleri) gibi eğlenceli parçaları sorunsuz bir mutfak lavabosu paketine karıştırmanın her tür oyuncu için (özellikle arkadaşlarla!) çok eğlenceli olabileceğini bulduk. . Kapsamlı isteğe bağlı görev sistemi ile istediğinizi yapın ve ödüller kazanın! 


    10 - StoneBlock

    En çok oynanan 10 Minecraft modu

    SkyBlock mod paketinin temel fikri, hayatta kalmak ve gelişmek için "yoktan" daha fazla şey üretmeniz gerektiğidir. Son derece sınırlı başlangıç ​​kaynakları, onlardan yeni öğeler üretebilmek için en uygun şekilde kullanılmalıdır. Size genel bir yön vermek için, mod paketi size bir dizi görev sağlar. Yol boyunca, yalnızca mod paketinin öğelerinde yönlendirilmekle kalmayacak, aynı zamanda her zaman aklınızda net bir hedefiniz olacak.



    En çok oynanan 10 Minecraft modu bu kadardı, listenin sonuna geldik. Daha fazla Minecraft içeriği için takipte kalın. Eğer yeni bir Minecraft hesabına ihtiyacınız varsa https://www.itemsatis.com/ilanlar/minecraft-hesap-satisi.html bu linkten güvenli şekilde satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Steam Oyunlarına %700'e Varan Zam Geldi

    Steam Oyunlarına %700'e Varan Zam Geldi

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Steam, çoğu oyunların ana yurdu olan platform son zamanlarda döviz kuru artışından kaynaklı fiyat değişikliğine gitti. Türkiye içerisinde fiyatlandırmayı uzun zamandır sabit tutan Steam, bu sefer kura göre fiyat değişikliği yaptırdı. %700'e varan zamlar bizleri oldukça çok şaşırttı. Yerel fiyatlandırma ile artık istediği kazancı elde edemeyen ve fiyatlarını artıran oyun geliştiricileri arasına bugün pek çok yeni isim daha katıldı. SteamDB verilerine göre sadece 24 saat içinde 400’den fazla oyuna

    Sonraki Haber
    Yeni Başlayanlar İçin Minecraft Skyblock Rehberi

    Yeni Başlayanlar İçin Minecraft Skyblock Rehberi

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Minecraft'ı bu kadar oynanabilir kılan en önemli detay ise oyuncuların sınırsız içerik üretebilmesini sağlamasıdır. Bu içeriklere oyuncular arasında mod denilmektedir. Aşağıdaki yazıda en çok oynanan modlardan biri olan Skyblock'tan bahsedeceğiz.Skyblock nedir?Minecraft'ın en popüler hayatta kalma modlarından biri olan Skyblock bir Minecraft oyuncusu olan Noobcrew tarafından tasarlanmıştır. Skyblock'ta amaç az malzeme ile kendi dünyamızı sınırsız yaratabilmemiz ve genişletebilmenizdir. Bazı item

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim