DWG Bir Sonraki Sezon İçin Hoya’yı Kadrosuna Dahil Etti

    DWG Bir Sonraki Sezon İçin Hoya’yı Kadrosuna Dahil Etti

    Bu haberimizde Damwon Kia bir sonraki sezon için Üst koridor oyuncusu Hoya'yı kadrosuna dahil etmiş bulunmakta detaylar açıklama kısmında.

    LCK Kore ligindeki üç sezon arka arkaya şampiyonluk kazanan Damwon KIA üst koridor oyuncusu için kadroya yeni birisi katılıyor. 2022 Bahar Mevsimi için geçtiğimiz günlerde bekleyişi duyuran Damwon KIA grubu için üst koridora Burdol ve Fredit BRION'dan Hoya'yı transfer etmiş bulunmakta. Showmaker, Canyon, Kellin ve Deokdam kesin bir karar ile Damwon KIA ve GEN ekibinin kadrosunda ettiği deneyimsizliği oyuncu Burdol üstleneceği için güvenmeyeceğini belirtmiş bulunuyor.


    Kadro Şu Şekilde Olacak

    • Üst koridor: Burdol / Hoya
    • Orman: Canyon
    • Orta koridor: Showmaker
    • Alt koridor: Deokdam
    • Destek: Kellin


    Fredit BRION kadrosunda bireysel performans ile dikkat çekiyor. Damwon KIA önce Burdol sonrasında Hoya eklemesiyle taraftarların beklentisini karşılayamadı. Ancak geçtiğimiz mevsimde stratejik olarak üstlendiği Daeny yeni sezonda Takım Koç'u pozisyonuna dahil edildi. 


    Önceki Haber
    Spiderman No Way Home'dan Gelen İlk Tepkiler

    Spiderman No Way Home'dan Gelen İlk Tepkiler

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Bu hafta gelecek olan Spiderman Far From Home'un devamı niteliğinde olan Spiderman No Way Home'da geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının izlediği ve ilk tepkilerinin gelmeye başladığı onaylandı. Yorumlar filmin beklentisinin iyi karşılandığı yönünde olacağı söylenildi. Üç Spiderman konusu ise olup olmayacağı hakkında yine hiç bir detay paylaşılmadı. Uzun süredir hakkında konuşulan ve hayranların dikkatini çeken teori yığınlarıyla görüldüğü Spiderman No Way Home en sonunda bu hafta çıkacak. Tepk

    Sonraki Haber
    Pubg Mobile X Spider-Man No Way Home Geliyor

    Pubg Mobile X Spider-Man No Way Home Geliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Pubg Mobile bu yılın sonlarına doğru yaklaşırken yine bir marka ile bir işbirliği içerisine girdiler. Pubg Mobile x Arcane etkinliği ile birlikte Arcane dünyasını tanıma fırsatı ve mevcut firma Tencent olduğu için bir mod tasarlanarak oyuncuların beğenisine sunuldu. Şimdi ise Spider-Man No Way Home filmi için Marvel ile işbirliği içerisinde girerek duyuruldu.Filmin vizyon tarihi bugün itibariyle Pubg Mobile'ye yeni bir etkinlikle gelecek. Pubg x Spider-Man No Way Home iş birliği ile gelecektir.S

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim