Discord Nitro ve Nitro Classic Nedir?

    Discord Nitro ve Nitro Classic Nedir?

    Discord Nitro ve Nitro Classic hakkındaki bilgilerin yayınlandığı yazımız çıktı!

    Discord Nitro ve Nitro Classic Nedir?

    Discord Nitro ve Nitro Classic nedir ve ne işe yarar ile ilgili bilgilerin tümü.

    Discord Nedir?

    Son zamanların en popüler uygulamalarından biri Discord, sesli bir iletişim uygulamasıdır. İnternet üzerinden tanıdığınız kişilerle iletişim kumanızı sağlayan uygulama tamamen ücretsiz. Üstelik birden çok kişiyle iletişim kurulmasına imkan sağlayan Discord, özellikle online oyun oynayanlar tarafından yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Aynı anda birden fazla kişiyle görüşmek isteyenlerin kullandığı uygulama, internet bağlantısı sorunu olmadığı sürece hızlı ve yüksek ses kalitesinde iletişim kurulmasını sağlıyor.

    Discord Nitro nedir?

    Discord Nitro, uygulamanın premium abonelik seviyesidir. Bir çok kullanıcının iletişim kurup birlikte vakit geçirdiğini uygulamanın içerisinde parçası olduğunuz herhangi bir topluluktan özel emojilere küresel erişim, özel bir Discord numarası etiketi, animasyonlu avatarlar ve favori topluluklarınız için sunucu güçlendirmeleri ile birlikte gelir.


    Discord Nitro ve Nitro Classic Nedir?


    Ücretli Discord mu, Ücretsiz Discord mu?

    Discord'un ücretsiz sürümü, takım arkadaşlarınızla konuşmak, kanallara katılmak ve kendi sunucunuzu başlatmak için ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahiptir. Ancak Nitro, Discord deneyiminizi iyileştirebilecek aşağıdaki ek avantajları sunar:

    Küresel Emojiler: Çoğu Discord sunucusu, topluluk veya sunucu sahibi tarafından oluşturulan özel emojilere sahiptir. Genellikle bunlar yalnızca oluşturuldukları sunucularda kullanılabilir. Nitro, insanların kitaplıklarında bulunan herhangi bir emojiyi herhangi bir sunucuda kullanmalarına izin verir.

    İyileştirilmiş Canlı Yayın Akışı: Go-Live, oyununuzu küçük bir grup insana yayınlamanıza izin veren bir özelliktir. Ücretsiz katmanda 720p'ye kadar 30 FPS'de, Classic'te 1080 FPS'de 60p'ye kadar veya Nitro'da kaynak kalitesinde akış yapabilirsiniz.

    Özel Anlaşmazlık Etiketi: Her Discord kullanıcı adının ardından dört basamaklı rastgele bir sayı gelir. Nitro, o isim/numara kombinasyonu alınmadığı sürece bu numarayı istediğiniz gibi değiştirmenize olanak sağlar.

    Ekran paylaşımı: Ekranınızı arkadaşlarınızla 1080p'de 30 FPS'de veya 720p'de 60 FPS'de paylaşabilirsiniz.

    Artan indirme limiti: Ücretsiz katmanda yalnızca 8 MB'a kadar dosya yükleyebilirsiniz, ancak Nitro Classic ve Nitro aboneleri sırasıyla 50 ve 100 MB'a kadar dosya yükleyebilir.

    Hareketli avatarlar: Ücretli aboneler, statik bir görüntü yerine avatar olarak animasyonlu bir GIF kullanabilir.

    Tüm abonelere ayrıca kullanıcı adlarının yanında Nitro kullanıcısı olduklarını gösteren küçük bir rozet verilir.


    Nitro, Nitro Classic ve Sunucu Güçlendirmeleri

    Daha iyi akış kalitesi ve dosya boyutu sınırlarının yanı sıra, iki abonelik düzeyi arasındaki temel fark, Nitro'nun genellikle ayda 4,25 ABD dolarına mal olan iki sunucu desteği içermesidir. Klasik seviyede hiçbir destek yoktur. Ancak, her iki seviye de güçlendirmede %30 indirim alır.

    Bir Discord sunucusu oluşturmak ve çalıştırmak ücretsiz olsa da, sunucu güçlendirmeleri, sahip olduğunuz veya sık sık ziyaret ettiğiniz sunuculara belirli avantajlar sağlamanıza olanak tanır. Üyelerinin katkıda bulunabileceği sunucular için ücretli katmanlar vardır. Discord'daki her sunucunun kendisine belirli sayıda avantaj sağlayan bir seviyesi vardır ve bu seviyelerin her biri yükseltmelere karşılık gelir. Örneğin, 1. seviyede bir sunucu almak için 2 takviye gerekir, 2. seviye 15 sunucu takviyesi gerektirir ve 3. seviye 30 takviye gerektirir.

    • -Bir Discord sunucusunu seviye atlamanın faydaları şunlardır:
    • -Ek topluluk emoji yuvaları (250'ye kadar)
    • -Ses kanalları için daha iyi ses kalitesi
    • -Go Live akışları için iyileştirilmiş video kalitesi
    • -Sunucudaki herkes için artan indirme limiti
    • -Özel sunucu URL'si ve başlığı

    Aktif sunucuları olan sahipler için Discord Nitro, sunucularına seviye 1 vermek için fazlasıyla yeterlidir. Sahipler ayrıca, bir sonraki seviyeye ulaşmak için gereken Artırma sayısını anında satın almalarını sağlayan "Satın Alma Seviyesi" özelliğine de erişebilir. Sunucu yükseltmeleri, işyeri iletişimi için Discord kullanan işletmeler için de faydalıdır.

    Üyeler için güçlendirmeler, aktif olduğunuz bir topluluğa desteğinizi göstermenin harika bir yoludur. Bu, özellikle daha küçük, topluluk tarafından yönetilen bir sunucuya bağlıysanız kullanışlıdır.


    İtemsatış.com üzerinden güvenilir bir şekilde Discord Nitro, Boost, Sunucu satışı yaparak para kazanabilir veya kendinize Discord Nitro, Boost, Sunucu satın alabilirsiniz.



    Önceki Haber
    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Epic Games'in Haftalık Ücretsiz Oyunu Hangisidir?23 Haziran - 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Epic Games üzerinden ücretsiz sahip olabileceğiniz oyun ''Car Mechanic Simulator 2018'' oluyor. Arabayı tüm detaylarıyla ele alarak hayrete düşüren son derece ayrıntılı ve gerçekçi simülasyon oyununda tamir servisi imparatorluğunu kur ve büyüt reklamıyla Epic Games'e ücretsiz olarak gelen bu oyun normalde 33 TL fiyatında.Car Mechanic Simulator 2018 Nasıl Oynanır?Car Mechanic Simulator 2018 Türkçe dil

    Sonraki Haber
    League of Legends 12.12 Yama Notları

    League of Legends 12.12 Yama Notları

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    LoL 12.12 Yama Notları Nelerdir?Yepyeni denge değişiklikleriyle karşınızdayız, gerçi bunların bazıları 12.10 Dayanıklılık Güncellemesi'nin devamı niteliğinde. Bazı iyileştirme ve kalkanlarda daha ince ayarlamalara gidiyor, bazı anlık hasar ve çatışma başlatma mekaniklerine de ihtiyaçları olan güçlendirmeleri getiriyoruz. Bunun haricinde artık şampiyonların yoldaşları da daha dayanıklı.Ayrıca bu yamada Öz Mağazası sınırlı bir süreliğine tekrar açılıyor ve İhtişamlı Mağaza ilk kez rotasyona girere

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim