Discord Early Hesap Nedir?

    Discord Early Hesap Nedir?

    Discord Early hesap nedir ve nereden edinilir ile ilgili yazımız yayında.

    Discord Lightro, Early Supporter nedir? 

    Nitro, 10 Ekim tarihine kadar aylık 5$, yıllık 50$'a hizmetini sürdürürken Discord'un oyun mağazası açma kararı (henüz herkese açık değil, yakın zamanda gelecek) sonrasında Nitro abonelerine oynayabilecekleri (neredeyse 700$'lık civarında) oyunları bedava oynama fırsatı sunacaktı. Fakat bu kadar masrafın altından gelmek zor olduğu için Discord, Nitro programını yenileyerek bildiğimiz, hareketli resim, her sunucuda istenilen emojiyi kullanabilme vs. gibi özelliklerin olduğu paketin ismini Lightro koydu. Yeni Nitro'da da bu özelliklerin hepsi var, fakat bunların yanında bir de o marketteki oyunlardan ücretsiz yararlanabilme özelliği var. Lightro aboneleri, marketteki ücretsiz oyunlardan yararlanamayacak. Marketteki oyunlardan yararlanabilme olanağı tamda early hesaplarda karşımıza çıkıyor.


    Discord Early Hesap Nedir?


    Early Support, isminden de anlaşılabileceği gibi "Erken Destekçi" demek. Bunun açıklaması da bu güncellemeden önce zaten Nitro abonesi olan kullanıcılar, Discord'a güncellemenin öncesinden beridir destek oldukları için Discord'un onlara ayrıcalık tanıyarak hediye olarak verdikleri rozettir. Para ile alınamaz, görevler veya farklı yollar ile alınamaz, geçmişe gidip Nitro aboneliği almanız gerekir.

    Ayrıca, Discord, eski Nitro abonelerine saygıdan dolayı bu oyun mağazasındaki bedava oyunları da 1 yıllığına erişim olanağı tanıdı. Yani, eski Nitro aboneleri şuanki Nitro'yu almadan (Lightro olarak da) Nitro gibi o oyunları ücretsiz oynayabilecek.

    Yani öncesinden sahip olduğunuz Nitro ile bu yeni erişimin tadını çıkarabilirsiniz veya geç kalmadan Nitro sahibi olabilirsiniz aynı zamanda kendinize Discord Early Hesap satın alarak geç kalmış olduğunuz fırsatı ayağınıza getirebilirsiniz.

    Güvenilir şekilde Discord Early Hesap satın almak için https://www.itemsatis.com/ilanlar/discord.html linkine tıklayın. Ayrıca sitemizde Discord Hesap Satış yaparak para kazanabilirsiniz.


    Önceki Haber
    En Güçlü Solo Hangisidir?

    En Güçlü Solo Hangisidir?

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    LoL En Güçlü Solo Şampiyonu Kimdir?League of Legends dünyasında oynanabilecek en güçlü Solo şampiyonu hangisidir sorusunun cevabını sizler için derledik.Üst koridor için genelde takımınız ile en az etkileşim içine girdiğiniz koridor diyebiliriz. Bu koridorlarda diğer rollere göre mekanik açıdan daha kolay şampiyonlar oynanıyor. Çünkü çoğu üst koridor için agresif tercihte bulunulsa bile minimum tank özellikleri bulunuyor. Üst Koridor için olmazsa olmaz diyebileceğimiz şey: Oyun Bilgisi. Eğer yet

    Sonraki Haber
    Steam Nedir?

    Steam Nedir?

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Steam Nedir?Steam , Valve Corporation tarafından geliştirilen, bir oyun platformdur. Oyunların dağıtım sürecini üstlenmektedir, pek çok oyun, eklenti paketi, yazılım, video ve oyunlar ile ilgili programların satışı Steam üzerinden yapılır. Steam sayesinde bu içerikler çevrimiçi ortamdan kolayca indirilebilir.Mayıs 2016'dan itibaren 125 milyon aktif kullanıcıya sahiptir ve Ocak 2019'dan itibaren 30 binden fazla oyun barındırmaktadır. 2017 yılında günlük ortalama 33 milyon, aylık ise 67 milyon akt

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim