CS GO Source 2 Ne Zaman Geliyor?

    CS GO Source 2 Ne Zaman Geliyor?

    Merhaba değerli ziyaretçilerimiz, bu haberimizde CS GO Source 2 resmi olarak onaylandı mı, ne zaman geliyor? bundan bahsedeceğiz, detaylar aşağıda.

    Dünya üzerinde en çok oynanan ve ünlü olan Counter Strike Global Offensive oyunu, 2012 yılında çıkmış olmasına rağmen günlük 1.3M mevcut oyuncusuna sahip olmaktadır ve aktif oyuncularını kaybetmiyor. Valve'nin yaptığı güncelleme ve kaynak kod sızıntıları ile oyuncularını şaşırtmaya devam ediyor. CS GO olarak bilinen oyun, Steam dışında Windows, Geforce, Xbox One, Playstation 3, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde oynanabilir, şu anda Valve tarafından yayınlanmaktadır.


    CS GO Source 2 nedir?

    Source 2, Valve tarafından geliştirilen bir video oyun motorudur. Motor ilk olarak 2015 yılında duyurulmuştur. Hemen ardından Dota 2 oyununda bu oyun motoru kullanılmaya başlanmıştır. 2020 yılında çıkışı gerçekleştirilen Half-Life:Alyx'te bu oyun motorunu kullanmaktadır. Yenilikçi olması yönünden Counter Strike Global Offensive oyununu grafik ve oynanış olarak birkaç seviye ileri götürebileceğine inanıyorlar. Geçtiğimiz yıldan bu yana Source 2 oyun motorunun geleceğine dair iddialar gündemdeydi.


    CS GO Source 2 resmi olarak onaylandı mı?

    Valve, yeni NVIDIA sürücülerinin Kontrol paneline "Counter-Strike 2" adlı yeni bir oyun profili eklendi. Görünüşe göre "csgos2.exe" - "cs2.exe" adı altında 2 tane çalıştırabilir dosya bulunuyor. Bilgiyi sızdıranlar Valve'nin Source 2 üzerinde çalıştığını söylemektedir ve yakın bir zamanda güncelleme geleceğini öne sürmektedir. Görüşüne göre çıkan sızıntının yeni bir oyun olmayacağını ve Counter Strike 2 dosya adı verilen oyunun 2014 yılından kalma olduğu söylenmektedir. Yani muhtemelen Counter Strike 2 gelmeyecek, sadece Source 2 gelecek. Yakın zamanda Source 2'nin çıkacağının ve ellerinde bulunan en iyi kanıtlar olduğunu söyleniyor. Fakat ne zaman oyuna ekleneceği konusunda net bir bilgi yok.


    CS GO Source 2 Ne Zaman Geliyor?


    CS GO Source 2 Ne Zaman Geliyor?


    Şu anda internet ortamında bulunan Source 2 güncellemesine dair detaylar bu kadar. Yeni bilgiler sızdırıldıkça siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız, takipte kalın.


    CS GO Hakkında bilgilenmek veya öğretici makaleler için blog sayfamızı takip etmeyi unutmayınız. Yakın bir zamanda güncelleme geldiğinde blog sayfamız üzerinden öğrenebilirsiniz.


    Ucuz ve %100 güvenli bir şekilde nereden CS GO seçkin hesap, övgü boost, faceit hazır, saatli hesap alınır?

    Sitemizden %100 güvenli bir şekilde yeni CS GO hesabı satın alabilirsiniz. İsterseniz seçkin hesap, isterseniz övgü Boost, isterseniz Faceit hazır, isterseniz de Saatli CS GO hesapları satın alabilirsiniz, link aşağıda.

    https://www.itemsatis.com/ilanlar/csgo-hesap-satisi.html


    Hizmetlerimiz sadece bununla bile sınırlı değil! CS GO Skin kategorisinde %3 komisyonla satış yapabilir veya %100 güvenli şekilde CS GO Skin alışverişi yapabilirsiniz, link aşağıda. %3 komisyon kampanyası kısa süreliğine geçerlidir, acele etmenizde fayda var.

    https://www.itemsatis.com/ilanlar/cs-go-skins.html


    Hemen İtemsatış üyesi olarak aramıza katılın ve avantajlarla dolu dijital alışveriş dünyasına adımınızı atın! Güvenli bir şekilde oyuncu pazarından alışveriş yapın veya sitemizden E-Pin kodu satın alın.


    Önceki Haber
    Valorant Oni 2.0 Geliyor

    Valorant Oni 2.0 Geliyor

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Dünyaca beğenilen ve açılışından beri sürekli olarak ilgileri toplayan FPS oyunu Valorant, her geçen gün kullanıcıların gözüne güzel gelebilecek ve oynanış kalitesini arttırmak amacıyla oyuncularına renk paketleri silah kostümleri gibi yenilikler getirmekte. Yakın zamanda çıkarmış olduğu Düşkıran Koleksiyonu'ndan sonra bizlere çok güzel bir haberle geldiler. Uzun zamandır konuşulan ve ihtimalini bile sevdiğimiz Oni 2.0 Koleksiyonu sonunda bizlerle bulaşacak. Oni Koleksiyonu çıkışından itibaren k

    Sonraki Haber
    Valorant Yeni Ajan Gekko'nun Görüntüsü ve Yetenekleri Sızdırıldı

    Valorant Yeni Ajan Gekko'nun Görüntüsü ve Yetenekleri Sızdırıldı

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Valorant'ın Yeni Ajanı Gekko Nasıl Bir Yetenek Kitine Sahip?Valorant, Riot Games tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, takım tabanlı bir yapısıyla oyuncuların takım arkadaşlarıyla birlikte oynayabilecekleri bir oyun modu sunmaktadır. Oyunda farklı ajanlar bulunmaktadır ve her ajanın kendine özgü yetenekleri vardır. Bu makalede, Valorant'a yakın zamanda eklenecek olan yeni ajan Gekko hakkında konuşacağız. Gekko, yeşil saçlı ve üç canavarımsı arkadaşı olan bir ajan olarak t

    En son yorumlar
    themck
    themck
    super man!
    Beğen Cevapla
    HesapMarketimm
    HesapMarketimm
    evet super
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim