En Nadir CS:GO Kaplaması İlk Kez Açıldı

    En Nadir CS:GO Kaplaması İlk Kez Açıldı

    Bu haberimizde CS:GO oyunları arasında en çok nadirliğe sahip silah kaplaması sonunda açılmış bulunuyor detaylar açıklama kısmında.

    En Nadir CS:GO Kaplaması

    Counter-Strike evreninde eşi benzeri olmayan bir Counter Strike 2 silah kaplaması, sahibine büyük bir servetin kapılarını aralayabilir. Twitch'in popüler yayıncısı ohnePixel, oyun dünyasında on yıl boyunca gizli kalmış bir hazineyi keşfetti ve StatTrak AK-47 Blue Gem adlı bu eşsiz silah kaplamasını X hesabı üzerinden duyurarak hayranlarını heyecanlandırdı. Bu kaplama, potansiyel olarak 1 milyon dolarlık bir değere sahip olabilir, ancak satılması durumunda bile en yüksek teklifi alamayabilir. 

    Bu nadir kaplama daha önce eşi görülmemiş bir görünüme sahiptir. Bir çok Counter Strike 2 oyuncusu bu kaplamayı merak etmek ve görmek için can atmaktaydı. Yeni kaplamanın nadirliği bizleri ve oyuncuları oldukça şaşırttı. AK-47 Blue Gem oyun Counter Strike 2 üzerinde büyük bir etki bırakacak gibi.

     

    Ellerinizde, 800 bin ile 1 milyon dolar arasında bir fiyata satılabilecek bu eşsiz silah kaplaması olsaydı, böyle bir fırsat değerlendirilirmiydi? Belki de bu benzersiz eseri bir koleksiyon parçası olarak muhafaza etmeyi tercih eder miydiniz? Bu oyun içi hazinenin gelecekteki değeri, oyun tutkunlarını heyecanlandıran ve düşündüren bir soru olarak karşımıza çıkıyor.

    En Nadir CS:GO Kaplaması İlk Kez Açıldı

    Silah kaplamalarının değerlendirilmesinde bir dizi kriter bulunmaktadır ve bu kriterler arasında silahın türü, deseni, aşınma durumu ve nadirliği yer almaktadır. Blue Gem olarak adlandırılan kaplamalar, özel parlak mavi dokuları ile dikkat çeker ve oldukça nadir bulunurlar. Counter-Strike serisinin popüler silahlarından biri olan AK-47, kalaşnikof için özel olarak tasarlanan bu silah kaplaması ile ilk defa bu kalitede ortaya çıkıyor. StatTrak, Factory New, 661 Pattern olarak bilinen bu kaplama, daha önce hiçbir zaman üretilmemiş veya kutulardan çıkmamıştır.

     

    Bu nadirlik, kaplamanın yepyeni olmasına ve geçmişte "hafifçe aşınmış" versiyonlarının satışa sunulmamış olmasına dayanmaktadır. Bu olağanüstü nadir silah kaplaması, ilk olarak Çin menşeli ticaret sitesi Buff'ta görüldü, bu da kaplamanın sadece bir şehir efsanesi olmadığını kanıtladı. Ancak, bu kaplama satılsa bile en yüksek teklifi almış olan oyun içi ürün olmayacak; zira bu alandaki rekor, 1.5 milyon dolarlık reddedilen teklifle 387 pattern Karambit Case Hardened'da bulunmaktadır.


    Önceki Haber
    League of Legends Sezon 14 Eşya Değişiklikleri

    League of Legends Sezon 14 Eşya Değişiklikleri

    5 ay önce 10 dk okuma süresi

    Eşyalar Büyücü Eşyaları   Vadiyaran TOPLAM BEDEL: 3000 Altın EŞYA TARİFİ: Lanetli Maske + Şeytani Külliyat + 800 Altın 80 Yetenek Gücü 15 Yetenek Hızı 350 Can HİÇLİK UĞURSUZLUĞU: Rakip şampiyonlarla çatışmada geçirdiğiniz her saniye için %2 İlave Hasar verirsiniz (en fazla %10). Azami güce ulaştığınızda %10 (menzilli şampiyonlar için %6) Mutlak Sömürü kazanırsınız. HİÇLİK

    Sonraki Haber
    Açık Dünya Pokemon Oyunu Palworld Rekor Kırdı

    Açık Dünya Pokemon Oyunu Palworld Rekor Kırdı

    4 ay önce 6 dk okuma süresi

    Palworld Nedir? Pocket Pair tarafından geliştirilen ve oyunseverlerle buluşturulan hayatta kalma oyunu Palworld, sadece bir gün içinde oyun dünyasında dikkatleri üzerine çekti. Palworld, benzersiz bir açık dünya deneyimi sunarak, oyunculara Pokemon'a benzeyen yaratıklarla etkileşimde bulunma fırsatı tanıyor. Bu yaratıkları yakalayabilir, eğitebilir, evcilleştirebilir ve savaştırabilirsiniz kısaca tıpkı Pokemon'da olduğu gibi sahiplendiğimi Pal&

    En son yorumlar
    Lyrixny
    Lyrixny
    direk satsın bence normal bir oyuncuysa işine yaramaz
    Beğen Cevapla
    DeltaPLUS
    DeltaPLUS
    Normal Bir Oyıncuda Böyle Bir Şey Bulunur mu Sence
    Beğen
    oalimert5
    oalimert5
    İyi.
    Beğen Cevapla
    themck
    themck
    Beğen Cevapla
    ParePare
    ParePare
    adım mahmutt
    Beğen Cevapla
    slmbnptrn
    slmbnptrn
    Pek özelliği yokki nadir ama çöp
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim