CS GO Komut konsolu nasıl açılır?

    CS GO Komut konsolu nasıl açılır?

    Bu haberimizde sizlere CS GO konsolunuzu nasıl açabileceğinizi anlatacağız, işte detaylar.

    2012 Yılından beri olan Counter Strike Global Offensive oyunu, dünya üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. FPS türündeki bu oyun günlük 900.000 oyuncu sayısına ulaşmaktadır. Steam dışında Windows, Geforce, Xbox One, Playstation 3, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde oynanabilir. Çoğu oyuncu kendine özel ayarlar yapmakta ve bu ayarlar sayesinde oyunu gözüne hoş gelen şekilde oynamaktadır. Bu ayarlamaların bazılarını yapabilmek için komut konsolunun açılması gerekir.


    CS GO Komut konsolu nedir?

    Komut konsolu, Counter Strike Global Offensive oyununda oyunun sizlere izin verdiği kodları girebileceğiniz ve kendinize göre ayarlama, kişiselleştirme yapabileceğiniz bir eklenti türüdür. Gireceğiniz kodlar sayesinde diğer oyunculara göre avantajlı konumda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Avantaj sağlayabileceğiniz kodlar için de önümüzdeki aylarda bir makale yayınlayacağız.


    CS GO Komut konsolu nasıl açılır?

    • İlk önce ana menüdeyken solda bulunan "Ayarlar" bölümüne tıklıyoruz.
    • Ayarlar sekmesinde yukarıda 3. buton olan "Oyun" yazan bölüme tıklıyoruz.
    • Açılan ilk ekranda 5. sırada bulunan Geliştirici Konsolu Etkinleştir (-) bu bölüm sizde "Hayır" yazacaktır. Bunu "Evet" seçmeniz gerekiyor. Eğer "Evet" seçilmiş ise dokunmanıza gerek yoktur.
    • Geliştirici Konsolunu başarılı bir şekilde açmış bulunmaktayız. Klavyemizde ESC tuşunun altında bulunan é " tuşuna bastığımızda konsolumuz aktif bir şekilde açılmış olacaktır.


    CS GO Komut konsolunu görselli bir şekilde nasıl açabileceğinizi anlatacağız, işte görsel detayları aşağıda.

    CS GO Komut konsolu nasıl açılır?

    CS GO Komut konsolu nasıl açılır?

    CS GO Komut konsolu nasıl açılır?

    Bu aşamadan sonra " tuşuyla konsolu açabilirsiniz.


    Bu makalemizde sizlere CS GO oyununda komut konsolunun ne olduğunu, nasıl açılabileceğini hem yazılı hem de görselli bir şekilde anlatmış bulunmaktayız. Daha fazla CS GO içeriği için Blog sayfamızı takipte kalabilirsiniz. Aşağıdaki yorum yap bölümünden değerli fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.


    Uyguna nereden CS GO seçkin hesap, övgü boost, faceit hazır, saatli hesap alabilirim?

    Sitemizden güvenli şekilde yeni CS GO hesabı satın alabilirsiniz. İsterseniz seçkin hesap, isterseniz övgü Boost, isterseniz Faceit hazır, isterseniz de Saatli CS GO hesapları satın alabilirsiniz, link aşağıda.

    https://www.itemsatis.com/ilanlar/csgo-hesap-satisi.html


    Hizmetlerimiz sadece bununla bile sınırlı değil! CS GO Skin kategorisinde %3 komisyonla satış yapabilir veya %100 güvenli şekilde CS GO Skin alışverişi yapabilirsiniz, link aşağıda.

    https://www.itemsatis.com/ilanlar/cs-go-skins.html


    Hemen İtemsatış üyesi olarak aramıza katılın ve avantajlarla dolu dijital alışveriş dünyasına adımınızı atın! Güvenli şekilde oyuncu pazarından alışveriş yapın veya sitemizden E-Pin kodu satın alın.


    Önceki Haber
    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Milio'ya Dair Yeni Bilgiler

    LoL'e Yeni Gelecek Olan Şampiyon Milio'ya Dair Yeni Bilgiler

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon MilioLeague of Legends'e yaklaşmakta olan yeni yama ve içerikleri ile birlikte K'Sante'den sonra yeni bir şampiyonun gelişini tüm oyun severler beklemektedir. Şampiyon geliştiricilerinden Reav3 2022 senesinde yaptığı açıklama videosunda Ixtal'den gelecek olan bir erkek efsuncu desteğimizin haberini vermişti. Erkek efsuncu oyuncular tarafından çokça isteniyordu ve sanırım oyuncu yorumlarını dinledikten sonra Riot Games bunu yapmaya karar verdi. League of Legends'in 2023 sezon videos

    Sonraki Haber
    Riot Forge'un Yeni Oyunu The Mageseeker

    Riot Forge'un Yeni Oyunu The Mageseeker

    1 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Riot Forge, Riot Games'in bağımsız oyun geliştiricileri ile işbirliği yaparak League of Legends evreninde yer alan hikayeleri anlatmak için oluşturduğu bir geliştirici platformudur. Riot Forge, League of Legends'un dünyasını keşfetmek isteyenler için yeni ve farklı oyun deneyimleri sunmayı amaçlamaktadır. Bu platform, League of Legends evreninde yer alan hikayeleri ve karakterleri kullanarak, farklı türlerde oyunlar geliştirmek için bağımsız oyun geliştiricileriyle çalışmaktadır. Riot Forge, bağ

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim